Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
Филипов, десния ни бек днес бе трагичен, нямаше едно правилно отиграване, само грешни пасове и изгубени топки, единоборства... Иначе ми хареса играта, ударите от далеч, извеждащите подавания, приятна картинка е. И да... и четиримата пияни фенове на Морето бяха на висота 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Бургас, видя ли как единия падна от оградата ?
Неска отборът ми хареса в първите 10 минути, но в контролата срещу Несебър играха по-силно.

Неска отборът ми хареса в първите 10 минути, но в контролата срещу Несебър играха по-силно.
[center]
[/center]

Converse написа:Бургас, видя ли как единия падна от оградата ?![]()
Не, но определено бяха едно от забавните неща на стадиона

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Акули , дайте малко повече информация за мача с Морето . Нямах време да ги гледам вчера ...
El greco написа:Акули , дайте малко повече информация за мача с Морето . Нямах време да ги гледам вчера ...
Надявам се това да ти свърши работа
Акулите” завършиха 2:2 в предпоследната си контрола срещу отбора на „Черно море” Варна. Пред около 500 зрители по трибуните на „Лазур” възпитаниците на Димитър Димитров демонстрираха добър футбол и заслужиха аплодисментите на публиката през целия двубой. Домакините откриха резултата още в 8-та минута, чрез едно от новите попълнения Ибрахим Ака, който много елегатно с глава прехвърли Пиргов. След това играта се изравни и в 36-та минута след центриране от корнер Хермес Паломино успя да върне равентството.
През второто полувреме черноморци се активизираха и успяха да създадат няколко опасни положения пред вратата на гостите от Варна. В 63-та минута влезлият като резерва Венци Христов направи резултата 2:1, след хубав пас от Костадин Дяков. В последвалите минути бургазлии държаха инициативата и на няколко пъти застрашиха вратата на гостите. В 81-та минута варненци все пак се добраха до равентството след като грешка на Стоян Колев беше наказана от Даниел Ратников.
Преди началото на двубоя беше направено официално представяне на играчите и треньорското ръководство на „акулите”, които ще защитават цветовете на отбора в предстоящото първенство.
Ето го и представянето -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qn9eWXtfaVc[/youtube]
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Коя марка са новите екипи?
Влизам след около 1 месец и какво да вида 15 нови футболисти сме взели.Радвам се за младите момчета от Черноморец Поморие,но подхождам този път с едно наум към 5 прилвечени чужденци.От тях знам само Майкъл Тевия как играе.Дано сме по-силни и играем красив футбол за окото през новия сезон.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
federer90 написа:Коя марка са новите екипи?

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Няма ни го логото на новите екипи. Де го ?
Споменах ли, че съм доволен от селекцията, играта, екипите и атмосферата в клуба. Мирише на наше. Убеден съм, че имаме една от най-добрите БГ селекции това лято...Не успях да се прибера в Бургас на време и съжалявам за пропуснатата възможност да присъствам на представянето. Впрочем новите екипи ме кефят мнооого. Ставам върл "Макрон"-овец.
Споменах ли, че съм доволен от селекцията, играта, екипите и атмосферата в клуба. Мирише на наше. Убеден съм, че имаме една от най-добрите БГ селекции това лято...Не успях да се прибера в Бургас на време и съжалявам за пропуснатата възможност да присъствам на представянето. Впрочем новите екипи ме кефят мнооого. Ставам върл "Макрон"-овец.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Искам си Акаунта
ntodorov написа:Няма ни го логото на новите екипи. Де го ?
На мен пък ми намирисва на гнило ... Имам едно усещане , че няма да оставят Херо да работи спокойно ... Ама няма как да е различно , при наличието на Митко Събев .