ivan56 написа:petkan написа:Мисля, че спора е напълно излишеш. Това се е случило в 44-та минута, а нашите са имали цели 78 минути (+5 допълнителни), за да си вземат мача и едва ли точно тази дузпа е била решаваща. Стига сте се дърляли. Само да попитам - Преслав как се представи според вас, защото спортните сайтове само отбелязват, че е влязъл като смяна в началото на второто полувреме, а впоследствие нито дума за него? Питам, защото в трети мач срещу Локо Сф (бившият му отбор) играта му ми изглежда меко казано съмнителна![]()
Само да поясня. Аз съм последният човек, който вярва в уговорки и конспирации, но в случая нещата много ми намирисват.
Преслав от всички нападатели беше най големия фигурант.За сетен път се убеждавам че не става.От толкова високи топки не взе нито една.Играта му хич не е съмнителна толкова си може.
А ти кой мач си гледал ? Колко високи топки спечели Боли например ? Поне на 4 пъти Преслав свали топката на празен коридор ... ама трябваше да има кой да се затича през него .

[/center]
[/center]
[/center]
[/center]