Медиите за Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Медиите за Черноморец

Мнениеот petkan » 10 апр 2012 14:24

Bartolomej написа:
Черноморец се готви да бойкотира мача с Левски от 24-ия кръг! Тази сензационна новина съобщи Нова Телевизия, позовавайки се на свои източници от стана на бургаските „акули".

Двубоят трябва да се играе по програма следващата сряда,18 април на стадион „Георги Аспарухов". Това обаче може и да не се случи.

От Черноморец плашат с бойкот заради назначението на съдията Александър Костадинов. Бургазлии се канят да не излязат срещу „сините", ако реферът не бъде заменен с друг.

Не е ясно, какво толкова против Костадинов имат от „Лазур", нито дали действително ще бойкотират мача, което пък може да им докара сериозни наказания, включително отнемане на точки.

Александър Костадинов е родом от София и е международен рефер. Той нашумя напоследък покрай инцидента с Нджонго Присо, когото изгони в мача Локо (Пд) - ЦСКА.

По-рано днес от Миньор също се заканиха, че ще протестират срещу БФС на мача с Лудогорец и ще пуснат в игра състав изцяло от юноши.

дано на предупредят , да не ходим напразно

Не бой се ;)

Акулите обявиха: Независимо кой ще е рефер, с Левски ще играем за честта си
10 април 2012 13:58
Бургазлии обещаха, че няма да бойкотират мача със сините
Ръководството на Черноморец Бургас отрече който и да било в клуба да има намерение да бойкотира срещата от 24-ия кръг в А група. По този повод пресслужбата на акулите разпространи официално "опровержение".

"Във връзка с появилите се снощи и тази сутрин информации в някои медии, че ПСФК "Черноморец-Бургас" има намерение да бойкотира мача с "Левски", поради назначението на съдията Александър Костадинов, ръководството на бургазлии категорично се разграничава от тези твърдения.

Нито спортно-техническия щаб на "Черноморец-Бургас", нито клубното ръководство имат намерение да бойкотират предстоящия двубой, поради посочените причини. Независимо кой рефер ще свири двубоя, отборът на "Черноморец-Бургас" ще излезе на терена, за да защити своето име и чест по силата на всички футболни правила, както винаги го е правил и ще продължава да го прави.

Бургаският клуб винаги се е отнасял с нужното уважение и вяра към законовите институции в българския футбол и това му поведение ще продължи и занапред", се казва в писмото на Черноморец Бургас.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 12 апр 2012 07:47

Херо: Убедиха ме, че мача с Левски ще се играе честно
12 април 2012 07:15
"Готови сме да се надиграваме със сините. Не е логично ЦСКА да е лидер в класирането", казва треньорът на Черноморец

Наставникът на Черноморец - Димитър Димитров даде обширно интервю за вестник "Труд", в което сподели очакванията си преди очаквания с голям интерес сблъсък с Левски идната седмица.

"Левски е голям отбор с име, традиции и успехи. Това е тим, който разполага с футболисти, чиито заплати са в пъти по-високи от нашите. Друг е въпроса, че изпаднаха в дупка. Но това не е моя работа и не е коректно аз да го коментирам. Единствено се моля нещата да се решат на терена. Нека по-добрият да спечели. Този мач има огромен залог и съдията е длъжен да създаде равни условия за игра", призова Херо.

"Приемам предизвикателството да се надигравам с Левски и то на Герена. Сантименти нямам никакви, колкото и да се опитват да ми припишат. Погледнете ми резултатите и ще видите, че винаги защитавам отбора, в който работя", казва още бургаският специалист.

"Истината е, че съм притеснен от странични фактори, които може да повлият на крайния изход на двубоя. Убедиха ме, че всичко ще бъде честно и се надявам, че ще е така. Въпреки това, имам страхотни притеснения от съдийството", откровен е треньорът н акулите.

"Конкретно за нашите цели, в началото никой не беше поставял като задача класиране в зона Европа. Но.. апетитът идва с яденето. След като сме стигнали дотук, сме длъжни най-малкото да задържим позициите си и да спечелим евровиза. За шампионската титла не говорим. Знам как седят нещата в българския футбол - за да си първи в крайното класиране, не винаги е достатъчно да играеш много добре. Трябва да се радваш и на съдийски комфорт, да влизаш в схеми, а това е много далеч от нашите разбирания. И ни прави още по-щастливи от точките, които имаме в нашия актив", споделя бившият селекционер на България.

"Има много фалшиви мачове в първенството ни. Последния ни двубой с Черно море (3-2) беше един от малкото наистина стойностни и истински мачове. Правят се страхотни организации, приятелски срещи се играят на високо и ниско ниво. Хората във футбола ги знаят тези неща. Затова живеем в заблуда и когато излезем в Европа ни разкриват. Виждате, че арбитрите грешат само в посока на силните и богати отбори. Вината я хвърлям във футболните президенти и техните болни амбиции за титла, купа и евротурнири на всяка цена. И оттам тръгва злото по веригата - към съдиите, БФС, комисиите. Не знам кога ще уврят главите на босовете, че ние трябва да правим футбол заради самата игра. И какво страшно ще стане, ако Левски или ЦСКА не участват в евротурнирите? Шампионът на страната да има само 2-3 загуби за цял сезон, това говори ниско качество и нечестна игра. Ако се играе честно и се свири нормално, тогава ще има и много повече изненади в първенството, където нивото не е много високо и силите са изравнени. Да, изненади има и сега, но щяха да са многократно повече, ако не бяха стопирани от тези фактори. Не разбирам какво удоволствие изпитват президентите от такива победи. Аз не бих изпитал", добавя Димитров.

"Аз също съм работил на места, където съм ставал шампион, но ако някой е правил организации - не съм бил аз и не съм го искал. Никога не съм молил някой да ми помага и се гордя с това, както и с всичко което съм постигнал", продължава той.

"Колкото до това защо отказах да поема Левски, знаете, че имам лични проблеми. Аз преди всичко се боря с една тежка и коварна болест и трябва да съм близо до семейството и близките си. Имам и други лични проблеми, които ме държат близо до Бургас. Така, че не мога да си помисля за другаде. Цял живот съм се пренебрегвал и съм се поставял на последно място. Сега дойде времето да се погрижа за себе си. Опитвам се да преборя болестта и да я смачкам", продължава наставникът на Черноморец.

"За временния водач в класирането - ЦСКА само ще кажа, че това не е логично, на базата на качествата на играчите с които разполага, техния потенциал и игрите, които показват червените. Но това говори и за слабостите на конкурентите", завършва Херо.

Той добави, че е впечатлен от спокойствието и поведението по време на мачовете от легендата Христо Стоичко

Успех, Мите. Малко са хората у нас ,които мислят като теб.Затова си и по различен , но оценен по достойнство от нашите привърженици така и на другите отбори. Дано завършека на първенството изключи приятелските мачове и най добрите играят в европейските турнири. Успех.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 апр 2012 08:09

Новата звезда на Черноморец - Атиф Шаешу пристигна на "Лазур" през зимата, но бързо се превърна в любимец на бургаските фенове, реализирайки 4 гола за акулите и раздавайки още няколко асистенции. Той сподели очакванията си преди двубоя с Левски

"Не познавам чак толкова добре в детайли българския футбол и ситуацията във всеки отбор. Мога обаче да кажа, че не ни е страх от никой, включително и от Левски. Бъдете сигурно, че ще отидем в София, за да спечелим, а не с мисълта да не загубим. Ако вземем трите точки от Левски и победим и останалите фаворити, наистина можем да мислим за нещо голямо. Защо да не се целим и в първото място? Имаме добър отбор, отличен треньр като Херо и лидери като Кишишев", казва французинът от марокански произход.

"Шефовете не са ни поставяли цели, но мое мнение е, че сме хубав тим и можем да постигнем нещо голямо за Черноморец. Досега играхме само срещу ЦСКА от фаворитите и ги победихме. Крайното ни класиране до голяма степен ще зависи и от двубоите с Лудогорец и Литекс", продължава офанзивният халф.

"Мечтата ми е един ден да играя за националния отбор на Мароко. Надявам се, че престоят в България ще ми помогне за това", споделя откровено Шаешу.

"Казаха ми, че преди мен в клуба е имало друг играч от марокански произход - Жужу. Аз не го познавам, не успяхме и да се засечем с него, да се видим и поговорим, тъй като той е заминал Турция точно един ден преди аз да дойда на "Лазур". И двамата сме имали трудности да си проправим път във Франция и това ни е довело в България. В интерес на истината не знаех нищо за тази страна преди да дойда тук. Останах приятно изненадан от град Бургас, от стадиона и базата, от инфраструктурата. Всичко се нареди идеално за мен. Страхувах се, че удобствата тук няма да са на нужното ниво, но съм се лъгал. Бургас е чудесен морски град, климатът е идеален, а хората са винаги усмихнати, дружелюбни и не бързат за никъде, което ми харесва", добавя той пред "Меридиан мач".

"Димитър Димитров никога не ни е показвал, че има проблеми със здравето и не се щади в заниманията. Той е много добър и позитивен човек, заслужава безрезервно уважение. Почти винаги е усмихнат и рядко се изнервя по време на тренировки. Личи си, че Херо е човек, който живее с футбола и е отдаден 100% на играта. Сигурен съм, че ще победи болестта. Желая му го", завършва Шаешу.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 апр 2012 10:48

Черноморец преговаря със звездите си
Чет, 2012-04-12 10:31

Въпреки че go края на шампионата има още 7 кръ­га, от Черноморец Бургас вече мислят да започнат преговори с част от футбо­листите си за нови догово­ри.

Първи в списъка е френс­кият ляв бек Жереми Фо-Поре, който дойде край моретo миналото лято, но под­писа само 12-месечен конт­ракт с акулите. Бързо обаче 25-годишният французин се превърна в ключов футбо­лист в схемата на Димитър Димитров и от Черноморец почват офанзива по задър­жането му.

Нови договори през лятото ще бъдат пред­ложени още на Аатиф Шаешу и Яник Боли. Бъдещето на Кристофър Уалембо и Самбел Мелконян все още е висящо предвид представя­нето им до момента. На кантар е съдбата и на Тодор Паланков, който има конт­ракт с Черноморец до лято­то на 2013 г., но през зима­та Херо бе склонен да се раз­дели с него при добра офер­та.

Друг от халфовете на бургазлии - Цветомир Цон­ков, пък почти сигурно ще се опита да си уреди трансфер в чужбина, след като още през зимата ходи на проби в казахстански тим. По-раз­лична е съдбата на опитни­те Траян Дянков и Радостин Кишишев, които след края на сезона ще решат за бъдещето си. Със сигурност в Черноморец за следващия се­зон остава друг опитен футболист - вратарят Сто­ян Колев, който е първи из­бор на Херо и има договор с клуба до лятото на 2013 г.

Нов договор, при положение че не бъде продаден, ще бъ­де предложен на бразилеца Лоривал Асис. Вероятност­та обаче той да остане край морето след силния пролетен полусезон е пове­че от илюзорна.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 апр 2012 11:05

Ако се класираме за ЕКТ, те сами ще искат да останат.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 апр 2012 11:57

petkan написа:Ако се класираме за ЕКТ, те сами ще искат да останат.

като се класираме ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 апр 2012 12:07

Bartolomej написа:

като се класираме ...

Сори, моя грешка :mrgreen:

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 12 апр 2012 13:06

А защо да не се добави към тях и някой бивш футболист, португалец с изтичащ договор?
Време има, а и много важни мачове.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 12 апр 2012 13:37

Капитана написа:

А защо да не се добави към тях и някой бивш футболист, португалец с изтичащ договор?
Време има, а и много важни мачове.

Лошо няма :)
Кого визираш Капитане?

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 12 апр 2012 14:32

Според мен Марсио Нуньо ;) , на него тази година му изтича договора с Краснодар !
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Върни се в “Черноморец”