Фен тема: Red_Girl
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА
Знам си корените,Бургазлия съм поне колкото теб.Сега пак имаме добри футболисти.Със сигурност по-добри от вашите.Имаме по-добър треньор.Есента ви бихме чак след като ви разбихме бетона.Сега ще стане същото.
Пропуснах, не нъм новобургазлия.Роден съм и съм израснал в Бургас.
Rudolf Hess написа:toffees написа:За мача очаквам лесна победа за ЦСКА аргументите са ми ,че ЦСКА има по класни футболисти, по добър треньор и не на последно място ще е домакин в Бургас тоест ще има повече публика от Черноморец.
Аз добавям смазващо предимство в пряките двубои, голямото име на ЦСКА, по добрата подготовка на отбора.
Първите две никой не ви ги отрича, това са факти. Въпреки че, как са станали факти, всички знаем. Централизация, 45 години толериране и т.н. Да не навлизаме в подробности.
Реалностите с днешна дата са по-различни обаче
[center]
[/center]
[/center]- Bartolomej
- Контакти:
BRF написа:Знам си корените,Бургазлия съм поне колкото теб.Сега пак имаме добри футболисти.Със сигурност по-добри от вашите.Имаме по-добър треньор.Есента ви бихме чак след като ви разбихме бетона.Сега ще стане същото.
за това казвам пак .. ЖАЛКА РАБОТА
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
toffees написа:За мача очаквам лесна победа за ЦСКА аргументите са ми ,че ЦСКА има по класни футболисти, по добър треньор и не на последно място ще е домакин в Бургас тоест ще има повече публика от Черноморец.
Аргумента е мисловна функция на желанието. Често аргумента си остава
безпредметно желание без достатъчен довод. Подлагайки на анализ твоето изречение
поставено под лупа и силна дневна светлина заключавам следното
( не записвай - само внимавай):
[offtopic]"Баааа си аргументите. От де ги зех ? Ма кат нЕма други
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Бартоломеи всъщност твоето мнение по този въпрос ми е безразлично
BRF написа:Пропуснах, не нъм новобургазлия.Роден съм и съм израснал в Бургас.
Нц, нц, нц. Жалка работа. Е-еееех, ееех, Бургазлиииииии... И ще викаш на стадиона ? Срещу кой ? За кого ? Нц, нц, нц. Жалка работа.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
оЧаквай не очакваното . Току виж Лазур се напълни , а мача да е копие на
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jsov-yoZqNo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jsov-yoZqNo[/youtube]
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
BRF написа:Знам си корените,Бургазлия съм поне колкото теб.Сега пак имаме добри футболисти.Със сигурност по-добри от вашите.Имаме по-добър треньор.Есента ви бихме чак след като ви разбихме бетона.Сега ще стане същото.
И все пак BRF, това е форум на Черноморец Бургас, не на ЦСКА Бургас. Не се ли чувстваш неловко и не на място тук?
Последна промяна от petkan на 23 фев 2012 15:07, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА
ntodorov написа:toffees написа:petkan написа:Ще ти отговоря на един - не обичам да контактувам с нискоинтелигентни, затова не ти се и вързвам на въпросите![]()
А, ако си стигнал 40-те, още по-зле за теб. Едно е да повториш клас, друго е да трябва да ти се налага да се връщаш с 25 години назад
Момко, просто като ти гледам отговорите и това как се изразяваш си ми до болка ясен. А това ,че не ми отговаряш си е твое право лошото е ,че няма какво да ми отговориш.
Пред фактите и боговете мълчат.
А по въпроса , кой е по интелигентен аз не се притеснявам ,когато е трябвало са го оценили, най смешното е , че ми правиш забележка и говориш за интелигентни а ти самият не можеш за пишеш.
Шшшшшт. Тихо...Не познаваш храстчето, камо ли, кой стои зад него.
[offtopic]Интелект не се придобива. Той е израз на манталитет, философия и чувства.
Човек може да се усъвършенства цял живот, но никога не би достигнал точката
на себереализацията, ако визията, културата и личните му успехи се пречупват
единствено и само пред собствения му и твърде личен стандарт за удовлетвореност.
В такъв случай говорим за преход между физическо съществуване и духовно проницание.
Такъв човек с ниска точка на удовлетвреност страда, когато го обиждат
на интелект. Той никога не разочарова себе си, но е способен да умопомрачи всеки.[/offtopic]
1. Не знам като какъв се намесваш в спора между двама , където си ги мерят
2. Никога не съм си позволил да правя забележки и да се правя на много учен, като колегата.
3. Забелязал съм ,че като някой ви зададе въпрос който не ви изнася започвате да се правите на много важни и умни и да отклонявате темата.
4. Може ли да ми кажеш това: [offtopic]Интелект не се придобива. Той е израз на манталитет, философия и чувства.
Човек може да се усъвършенства цял живот, но никога не би достигнал точката
на себереализацията, ако визията, културата и личните му успехи се пречупват
единствено и само пред собствения му и твърде личен стандарт за удовлетвореност.
В такъв случай говорим за преход между физическо съществуване и духовно проницание.
Такъв човек с ниска точка на удовлетвреност страда, когато го обиждат
на интелект. Той никога не разочарова себе си, но е способен да умопомрачи всеки.[/offtopic]
От къде го преписа?