"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Мнениеот cena62 » 21 фев 2014 10:49

Годфред Бекуе, новата "черна перла” в Черноморец- Бургас: Чета библията всеки ден, моля се дори и по време на мач

Не се заглеждам по момичета, в главата ми е само футбол

Новата "черна перла" в Черноморец-Бургас Годфред Бекуе е роден на 12 ноември 1992 г. в Кумаси, Гана. Член е на многолюдно семейство: има четирима братя и три сестри, като той е петият поред. Казва, че никога не е живял бедно, но не и богато. Обожава родителите си, които винаги са се стремили да осигурят всичко необходимо за децата си. Майка му е работила като офис мениджър, но сега е само домакиня. Баща му заедно с чичо му се занимават с довършителни работи в строителството.

Бил е 6-годишен, когато фамилията се мести да живее близо до Страсбург. Рита топката, откакто се помни. Във Франция израства в школата на "Страсбург", а след това играе в "Гингам” и "Олимпиакос" /Никозия, Кипър/. В Черноморец пристигна в средата на януари със статута на свободен агент. Заплатата му е около 4 хил. евро. Не заема място за чужденец извън квотата на ЕС, тъй като е с френски паспорт.

Новата "черна перла" се очаква да се превърне в новата "златна кокошка" за Черноморец, който го взе без пари, а може да го продаде за стотици хиляди евро. От щаба на "Левски", като го видели как играе в контролата между двата отбора на 25 януари, изумени питали "Откъде го намерихте тоя, бе?!”.

- Готфред, как се озова в "Черноморец”, кой те доведе?
- Доведе ме агентът ми, за което съм му много благодарен, защото сега мога да помагам за издръжката на семейството си. Не съм дошъл тук да се забавлявам, а да си заработвам честно парите, за да пращам на мама и татко.

- В Кипър не вземаше ли по-голяма заплата?
- Вземах горе-долу пак толкова, но не ми харесваше мястото, а и отборът постоянно падаше.

- Бързо ли се съгласи да подпишеш договор и за какъв срок се обвърза?
- Не му мислих много, след като получих предложението, защото знаех за Жагурта Хамрун-Жужу, който е играл за Черноморец и после е израснал в кариерата с трансфер в Турция. Искам да последвам примера му, затова бързо се съгласих. Подписах договор за две години и половина.

- Ти лично познаваш ли се с Жужу?
- Не, но чух за него че е бил тук.

- Имаше ли и други варианти за продължение на кариерата?
- Имах още две оферти, но избрах "Черноморец", защото прецених, че тук ще имам възможност за развитие, като играя постоянно.

- Смяташ ли,че трансферът ти при "акулите" е крачка напред в развитието ти?
- Трудно ми е да кажа отсега. По-скоро да. За мен е най-важно да съм здрав и да играя редовно, а какво ще стане по-нататък, Господ ще отреди.

- Ти си силно вярващ?
- О, да. Най-важно е да вярваш в Господ.Всеки ден чета Библията и се моля.Случва ми се да се моля дори и по време на мач.Чувствам необходимост да ходя на църква, независимо каква е.В Бургас още не съм ходил, тъй като не познавам града.

- Какво най-много ти липсва от предишната среда?
- Семейството. Всеки ден поддържам контакт с майка ми, с братята ми, с приятели.Говорим по телефона използваме и скайп.

- Как се насочи към футбола?
- По семейна линия. Баща ми е играл, но на аматьорско ниво.Чичо ми е стигнал до полупрофесионално, на каквото сега са и братята ми.Най-големият играе в Германия, има един в Гърция, а другите двама са във Франция.

- Вече си от месец в "Черноморец". Какви са впечатленията ти?
- Чувствам се отлично.Най-много ми харесва манталитетът на момчетата от отбора.Когато са на терена, са много сериозни и концентрирани.Когато се забавляват, правят го от сърце и душа.Oпитват се да ни интегрират с другия чужденец Алекс, /македонеца Александър Дамчевски/.

- Димитър Димитров има реномето на много строг треньор.Така ли го преценяваш и ти?
- Той е много добър треньор. Личи си от начина, по който води тренировките и мачовете. Смятам, че ако го слушам, ще израсна във футбола, защото той много го разбира. Треньорът има невероятна способност да надъхва отбора, да вкарва сила в него.

- Какво знаеше за България, преди да дойдеш тук?
- За България и за Русия бях чувал само, че има много хубави момичета.

- Убеди ли се вече в това?
- Кога, като нямах време.Бяхме повече от три седмици на лагер в Поморие.Освен това момичетата не са ми приоритет на този етап.В главата ми сега е само футбол.

- Значи нямаш сериозна приятелка и във Франция?
- Не още не съм срещнал момичето, което да плени сърцето ми.

- Блондинка или брюнетка?
- Ако е красива и умна няма значение.

- А за българския футбол знаеш ли нещо? Беше ли чувал имената на някои отбори?
- На тези от София - "Левски" и "ЦСКА", "Локомотив". Както и на "Ботев", които играха с "Щутгарт".Знам ,че и други французи са идвали да играят в България и сa развили успешна кариера.

- "Черноморец" се бори за оставане в "А" група, а от теб се очакват голове. Колко обещаваш да вкараш?
- В главата си представям как вкарвам поне 10 гола, но не мога да обещая.Много бих искал да стане така.Не държа обаче точно аз да вкарвам.Повече се радвам, като подам за гол.

- Ще се спаси ли отборът от изпадане?
- Със сигурност. Как иначе, като това е един добър отбор с добър треньор. с добра атмосфера в съблекалнята.Много се надявам и на подкрепата на феновете, която ще ни е много нужна.

- Винаги ли си играл на върха на атаката, това ли е любимата ти позиция?
- Напред мога да играя на всяка позиция.И на върха на атаката, и по крилата.Най-много обаче ми харесва да съм зад централния нападател, защото обичам да съм свободен.

- Имаш ли кумир, на когото искаш да подражаваш?
- Дейвид Бекъм, заради пасовете му.Харесвашe ми и бразилския Роналдо.

- Срещате ли проблеми с храната, която се готви в България?
- Нямам проблеми, защото ям същото като във Франция. Кухните не се различават особено. Харесва ми храната, а аз обичам да си похапвам повечко.

- Кое ти е любимото ястие?
- Те са от африканската кухня на мама. Най-много обичам пържен ориз.

- Какво обичам да правиш през свободното време?
- Да се разхождам с приятели и да играя видео игри.Обичам да обикалям магазините за модни дрехи, защото много си падам по тях.

- Из Бургас с кои съотборници се разхождаш?
- С Алех и Жереми /Александър Дамчевски и Жереми Манзоро/

- Кой според теб ще стане световен шампион?
- Не знам точно, но ще кажа, каквото се очаква от мен-ще подкрепям Гана и Франция!

- Кой от двата отбора повече?
- 50:50!

- Благодаря, желая ти успех!
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 21 фев 2014 11:45

Черноморец съди румънци
500 000 евро неустойка ще търси Черноморец за Наджиб Амари. 21-годишният алжирец с френски паспорт, който вкара 6 гола през първия полусезон за бургазлии, е подписал договор с румънския Клуж. Офанзивният халф е изкарал кратки проби, след което е парафирал.
"Ние такива риби чакаме. Сега футболистът и новият му клуб ще трябва да ни платят солидарно компенсация от 500 хил. евро, защото договорът на играча с нас е прекъснат по негова вина. И на Луната знаят, че всичко му е платено и няма как да стане. Ще си търсим парите до дупка, ако трябва и чрез ФИФА, защото имаме пропуснати ползи от договорена продажба на играча в Турция. Той така и не благоволи да се яви на работа", коментира казуса пред "24 часа" изп. директор Пламен Киряков.

Aха... ясно!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 21 фев 2014 11:58

grud написа:Черноморец съди румънци
500 000 евро неустойка ще търси Черноморец за Наджиб Амари. 21-годишният алжирец с френски паспорт, който вкара 6 гола през първия полусезон за бургазлии, е подписал договор с румънския Клуж. Офанзивният халф е изкарал кратки проби, след което е парафирал.
"Ние такива риби чакаме. Сега футболистът и новият му клуб ще трябва да ни платят солидарно компенсация от 500 хил. евро, защото договорът на играча с нас е прекъснат по негова вина. И на Луната знаят, че всичко му е платено и няма как да стане. Ще си търсим парите до дупка, ако трябва и чрез ФИФА, защото имаме пропуснати ползи от договорена продажба на играча в Турция. Той така и не благоволи да се яви на работа", коментира казуса пред "24 часа" изп. директор Пламен Киряков.

Aха... ясно!

Така трябва ;)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 фев 2014 13:01

grud написа:Черноморец съди румънци

Aха... ясно!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Той Киряков последно търсеше и милиони от ЦСКА ... ама съда друго каза 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 17:09

Дано се спасим ама с Гигов като член на БФС шансовите ни са минимални.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 фев 2014 14:54

В един сайт се пише за вероятността Юри Лужков да влезе в Черноморец с много лев. Имал къща в Сарафово..той има къща и във Влас де, ама дано да има капка истина в инфото и желание у него :|
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 фев 2014 15:12

donDiego написа:В един сайт се пише за вероятността Юри Лужков да влезе в Черноморец с много лев. Имал къща в Сарафово..той има къща и във Влас де, ама дано да има капка истина в инфото и желание у него :|

Не вярвай на този сайт. Истината е друга, ако разбера повече, ще я напиша тук. Петкан знае.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 фев 2014 15:16

Bourgas написа:
donDiego написа:В един сайт се пише за вероятността Юри Лужков да влезе в Черноморец с много лев. Имал къща в Сарафово..той има къща и във Влас де, ама дано да има капка истина в инфото и желание у него :|

Не вярвай на този сайт. Истината е друга, ако разбера повече, ще я напиша тук. Петкан знае.

Ок, благодаря предварително ;)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 мар 2014 01:54

Маркиньо е подписал с румънския Васлуй.Взимаме ли някакви пари за него?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 мар 2014 06:12

Parmalat написа:Маркиньо е подписал с румънския Васлуй.Взимаме ли някакви пари за него?

Тц ... тез играчи дето имат някаква стойност ги пускат да си ходят без пари ;) ... Пък и за какво са - нали отбора си има Ванчо Траяновци :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”