"Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FCH

Re: "Черноморец" Бургас: Подготовка - контроли, трансфери

Мнениеот FCH » 12 фев 2014 23:23

Bourgas написа:Аз мога да ти кажа, че може би ние и Литекс имаме най-много наши юноши в първия отбор..

изброй поименно тези ''ваши'' юноши!
злоба нямам към Черноморец, основан 2005-та - това е едно ЮЛ, което скоро ще се завърне там, откъдето дойде! Редом с тотоотбори като Диневото Локо, Помашкия Пирин и селския Любимец, ненавиждам и перални като Ч-ц, Локомотив на Гигов, славия на маджо... отбори еднодневки с по 100 души фенска маса

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 фев 2014 23:34

FCH написа:
Bourgas написа:Аз мога да ти кажа, че може би ние и Литекс имаме най-много наши юноши в първия отбор..

злоба нямам към Черноморец, основан 2005-та - това е едно ЮЛ, което скоро ще се завърне там, откъдето дойде! Редом с тотоотбори като Диневото Локо, Помашкия Пирин и селския Любимец, ненавиждам и перални като Ч-ц, Локомотив на Гигов, славия на маджо... отбори еднодневки с по 100 души фенска маса

Първо, ние нямаме 100 фена. Второ, твоят любимец Нефтохимик е създаден по твоята логика и той през 2007. Един любопитен факт, можеш ли да познаеш кой официален фенклуб има повече членове? Мога да ги изброя, но ми обещай да си ги запишеш: Янко Георгиев, Венелин Филипов, Крум Стоянов, Станислав Дрянов, Милчо Ангелов, Милен Гамаков. Други въпроси?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 фев 2014 23:43

Bourgas написа: Янко Георгиев, Венелин Филипов, Крум Стоянов, Станислав Дрянов, Милчо Ангелов, Милен Гамаков. Други въпроси?

1. Венелин Филипов, Станислав Дрянов, Милчо Ангелов - нещо като чорбарите ли си ги приписвате за свои?
2. Да приемем ли, по твоята логика, че Нефтохимик е бил закрит още 2007-ма година?
3. Правиш ли разлика между следните два факта - 1. Черноморец бе затрит, заради ината на Дражев и далаверите на кмета Костадинов и 2. Нефтохимик бе ЗАЛИЧЕН по настояване на Събев, по идея на Балъков и поради общите интереси на определен кръг хора?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 фев 2014 23:46

Bourgas написа:
FCH написа:

Първо, ние нямаме 100 фена. Второ, твоят любимец Нефтохимик е създаден по твоята логика и той през 2007. Един любопитен факт, можеш ли да познаеш кой официален фенклуб има повече членове? Мога да ги изброя, но ми обещай да си ги запишеш: Янко Георгиев, Венелин Филипов, Крум Стоянов, Станислав Дрянов, Милчо Ангелов, Милен Гамаков. Други въпроси?

Допълвам с Кижев и Ахмедов - все пак бяха картотекирани за някои мачове тази есен. Предполагам, че и тази пролет може да поритат.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 фев 2014 23:50

FCH написа:
Bourgas написа: Янко Георгиев, Венелин Филипов, Крум Стоянов, Станислав Дрянов, Милчо Ангелов, Милен Гамаков. Други въпроси?

1. Венелин Филипов, Станислав Дрянов, Милчо Ангелов - нещо като чорбарите ли си ги приписвате за свои?
2. Да приемем ли, по твоята логика, че Нефтохимик е бил закрит още 2007-ма година?
3. Правиш ли разлика между следните два факта - 1. Черноморец бе затрит, заради ината на Дражев и далаверите на кмета Костадинов и 2. Нефтохимик бе ЗАЛИЧЕН по настояване на Събев, по идея на Балъков и поради общите интереси на определен кръг хора?

Правя аз, мама му стара, настояването на Събев, който ви даде ВСИЧКИТЕ активи без да платите и левче за това. И други разлики правя.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 фев 2014 23:51

Забравих за Яни, другите да кажем, че не ги броим, защото те не са постоянно в първия отбор.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 12 фев 2014 23:54

Bourgas написа:Забравих за Яни, другите да кажем, че не ги броим, защото те не са постоянно в първия отбор.

Виж. Яни го бях писал, но там някои може да имат претенции...Въпреки, че самия Яни - няма такива де. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 12 фев 2014 23:55

ntodorov написа:
Bourgas написа:Забравих за Яни, другите да кажем, че не ги броим, защото те не са постоянно в първия отбор.

Виж. Яни го бях писал, но там някои може да имат претенции...Въпреки, че самия Яни - няма такива де. :P

Той и Венко няма претенции, ама какво да се прави. И Гамака "Ама нали като се върна в Черноморец няма да ме псувате за това, че съм си боядисал косата зелена и съм играл за Нефтохимик" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 13 фев 2014 00:00

Bourgas написа:Правя аз, мама му стара, настояването на Събев, който ви даде ВСИЧКИТЕ активи без да платите и левче за това. И други разлики правя.

Не знам, доколко си в час с матеерията, но наясно ли си, че активите вървят с пасивите? Абсурди са тези прехвърляния, тези обединения и тези новоосновавания. Това е една гигантска пародия и подигравка със законодателство и правилници...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 фев 2014 00:01

FCH написа:
Bourgas написа:Правя аз, мама му стара, настояването на Събев, който ви даде ВСИЧКИТЕ активи без да платите и левче за това. И други разлики правя.

Не знам, доколко си в час с матеерията, но наясно ли си, че активите вървят с пасивите? Абсурди са тези прехвърляния, тези обединения и тези новоосновавания. Това е една гигантска пародия и подигравка със законодателство и правилници...

Абсолютно съм наясно, а ти наясно ли си, че им даде всичко с 0, повтарям 0 лева пасиви? Пак ти казвам, след като не знаеш някои неща, не се пъни да ми/ни обясняваш, след като ние сме запознати.

Върни се в “Черноморец”