xadez написа:Тази година не съм ви гледал чужденците новите попълнения.Но Хънков имаше един много близък приятел мениджър португалец ,без да поставям доказаните качества на Херо,този човек караше за жълти стотинки много стойностни играчи.Не знам сега какво стана с този човек дали след като Хънков по обясними причини не може да помага се прекъснаха или просто нишката се прекъсна.Но същият този просволут Платини мисля и един Жужу и още един тогава дойдоха за тримата се платиха 100 000$.Тодор още преди да заиграят обичаше да се шегува само вижте моите тримата какво ще правят за 100 000 .срещу милионите на Левски.Левски бяха дали някакви милиони за трима бразилци Карлуш,Зе Соареш и тоя къде сега играе с Марсио забравих му името.За Платини такива случки знам още като е кацнал в Истамбул не е истина сега много му порасна работата и на него.Или нещо стана с този човек или и него го удари "парата в главата" ако не работите вече с него.
Тези тримата бразилци не ги мисли - Карлос , Зе СОАРЕС и Жоазинио - Левски си изби масрафа.
С Опоку , оба4е е голяма греда ,като сьс Зимуни4.