Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 16 авг 2012 22:57

ntodorov написа:
subzero написа:Нейчо,ти си по-активен във форума на ЦСКА,отколкото аз в този на Лудогорец. Баааа!!

Дадоха ми хората думата. :) ...и не моаТ ми я вземат сега.
ПС: Колкото по-словоохотлив ставам във форума, толкова по-мълчалив ставам в живота. :|

И аз. Чак жена ми са ядосва,че не говоря. Ама твойта е лесна има с кой да си говориш там. Па онез зелените имат 5 фена и то през два дена се появяват. И само фен теми праят. :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 авг 2012 23:07

аз пък в последно време не мога да пия , ся пак ми са е зачАрвило гърлото и боли жестоко
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 16 авг 2012 23:15

burgazliqta написа:Някой ако знае каде в бургас има магазин за китайски стоки на едро да каже. Ще съм му много благодарен ;)

Чувал съм за един зад сградата на "Информационно обслужване"Това е високата сграда срещу КАТ,имало някакъв магазин ли е, склад ли е ,не съм ходил лично но цените били много добри.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 авг 2012 23:18

xadez написа:
burgazliqta написа:Някой ако знае каде в бургас има магазин за китайски стоки на едро да каже. Ще съм му много благодарен ;)

Чувал съм за един зад сградата на "Информационно обслужване"Това е високата сграда срещу КАТ,имало някакъв магазин ли е, склад ли е ,не съм ходил лично но цените били много добри.

Фигаро-то ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 авг 2012 23:24

Bartolomej написа:аз пък в последно време не мога да пия , ся пак ми са е зачАрвило гърлото и боли жестоко

И ко в неделя нема да викаш ли,бре??
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 16 авг 2012 23:34

subzero написа:
Bartolomej написа:аз пък в последно време не мога да пия , ся пак ми са е зачАрвило гърлото и боли жестоко

И ко в неделя нема да викаш ли,бре??

ша си зема свирката и ша пляскам :)

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 16 авг 2012 23:37

Тази година не съм ви гледал чужденците новите попълнения.Но Хънков имаше един много близък приятел мениджър португалец ,без да поставям доказаните качества на Херо,този човек караше за жълти стотинки много стойностни играчи.Не знам сега какво стана с този човек дали след като Хънков по обясними причини не може да помага се прекъснаха или просто нишката се прекъсна.Но същият този просволут Платини мисля и един Жужу и още един тогава дойдоха за тримата се платиха 100 000$.Тодор още преди да заиграят обичаше да се шегува само вижте моите тримата какво ще правят за 100 000 .срещу милионите на Левски.Левски бяха дали някакви милиони за трима бразилци Карлуш,Зе Соареш и тоя къде сега играе с Марсио забравих му името.За Платини такива случки знам още като е кацнал в Истамбул не е истина сега много му порасна работата и на него.Или нещо стана с този човек или и него го удари "парата в главата" ако не работите вече с него.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 17 авг 2012 00:34

Bartolomej написа:
xadez написа:

Фигаро-то ;)

Мерси утре ще отида до там :)

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 17 авг 2012 01:52

xadez написа:Тази година не съм ви гледал чужденците новите попълнения.Но Хънков имаше един много близък приятел мениджър португалец ,без да поставям доказаните качества на Херо,този човек караше за жълти стотинки много стойностни играчи.Не знам сега какво стана с този човек дали след като Хънков по обясними причини не може да помага се прекъснаха или просто нишката се прекъсна.Но същият този просволут Платини мисля и един Жужу и още един тогава дойдоха за тримата се платиха 100 000$.Тодор още преди да заиграят обичаше да се шегува само вижте моите тримата какво ще правят за 100 000 .срещу милионите на Левски.Левски бяха дали някакви милиони за трима бразилци Карлуш,Зе Соареш и тоя къде сега играе с Марсио забравих му името.За Платини такива случки знам още като е кацнал в Истамбул не е истина сега много му порасна работата и на него.Или нещо стана с този човек или и него го удари "парата в главата" ако не работите вече с него.

Жужу го доведе Ишката - Николаи Ишков.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 17 авг 2012 01:59

xadez написа:Тази година не съм ви гледал чужденците новите попълнения.Но Хънков имаше един много близък приятел мениджър португалец ,без да поставям доказаните качества на Херо,този човек караше за жълти стотинки много стойностни играчи.Не знам сега какво стана с този човек дали след като Хънков по обясними причини не може да помага се прекъснаха или просто нишката се прекъсна.Но същият този просволут Платини мисля и един Жужу и още един тогава дойдоха за тримата се платиха 100 000$.Тодор още преди да заиграят обичаше да се шегува само вижте моите тримата какво ще правят за 100 000 .срещу милионите на Левски.Левски бяха дали някакви милиони за трима бразилци Карлуш,Зе Соареш и тоя къде сега играе с Марсио забравих му името.За Платини такива случки знам още като е кацнал в Истамбул не е истина сега много му порасна работата и на него.Или нещо стана с този човек или и него го удари "парата в главата" ако не работите вече с него.

Тези тримата бразилци не ги мисли - Карлос , Зе СОАРЕС и Жоазинио - Левски си изби масрафа.
С Опоку , оба4е е голяма греда ,като сьс Зимуни4.

Върни се в “Черноморец”