NEFTOCHIMIK 1962 написа:Пичове,ако билетите ви се струват скъпи,заповядайте на мачовете на Нефтохимик.За фенове на ПСФК те са безплатни
Разбра ли сега Ванка, в каква неравна обстановка виреем ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Пичове,ако билетите ви се струват скъпи,заповядайте на мачовете на Нефтохимик.За фенове на ПСФК те са безплатни
ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Пичове,ако билетите ви се струват скъпи,заповядайте на мачовете на Нефтохимик.За фенове на ПСФК те са безплатни
NEFTOCHIMIK 1962 написа:ntodorov написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Пичове,ако билетите ви се струват скъпи,заповядайте на мачовете на Нефтохимик.За фенове на ПСФК те са безплатни
Нейчо,за нашите мачове билетите са по 2 лева.Ама за фенове на ПСФК мисля че ще са безплатни,щото като обявяваха цените се каза че хора с увреждания ще влизат безплатно![]()
![]()
................Малиииии,глей ся ко мЪ праят,на бъз и коприва....
Bourgas написа:Още една карта ей така за разкош да се преброим шараните на 24![]()
![]()
![]()
burgazliqta написа:Bourgas написа:Събота има сбирка на чадъра от 19:00 и там си поканен. А за местата, аз не седя
Ако се дойде към 21:00 проблем ли е, че някой хора са на работа до 20:00
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Нейчо,майтапа на страна,обаче ако билетите за мача с ЦСКА наистина са 10 лева-това си е направо гавра.Българина не е свикнал да си купува предварително билет и много хора в неделя ще останат неприятно изненадани.Само за сравнение ще кажа че 10 лева за мач на Нефтохимик струва билета за централната ложа в сектор А,ама асъл централната,а малко по-встрани,пак в ложата са по 5 лева.Е,то вярно че ние сме в Б група и не играем с ЦСКА и Левски,а с Чавдар и Светкавица,ама поне хората ще гледат отбора на Бургас-това вече го казвам сериозно-тая година отбора е 99% местен,друг е въпроса че не е достатъчно класен и ще липсва опитност(както каза Ненов),но все пак хората ще гледат отбор от наши момчета(средната възраст е под 23 год)...от колкото да дадат 10 лева за да гледат отбор с трима души от нашите школи.......Събев така няма да прокопса
Bartolomej написа:Дизел
начи аз съм на мнение ,че така само ще се промени манталитета на Бургазлии насаден от времето на Порточанов да се чака до последния момент , за влазане без пари на стадиона . Сега , който чака ще си плаща двойно .. еба ги мързилити
subzero написа:Bartolomej написа:Дизел
начи аз съм на мнение ,че така само ще се промени манталитета на Бургазлии насаден от времето на Порточанов да се чака до последния момент , за влазане без пари на стадиона . Сега , който чака ще си плаща двойно .. еба ги мързилити
Тъй,Дидо,тъй. Ама е убу на поичи места да се продават билети.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта