Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот petkan » 15 авг 2012 13:37

kartago написа:
petkan написа:
burgazliqta написа:Ами то хубу, ама кат нямам постоянна работа от де пари, иначе на драго сърце бих дал ;)

Е как нямяш пари бе?! Колко струва един мач в селските групи? Питай пастата! Аз ли да те уча? :twisted:

Много е лесно! Отиваш на работа при petkan! Май зимата и аз ще съм при него! )))))))))))))))))))))))))))

Заповядай :) Тъкмо се оваканти един директорски пост ;) .....и за няколко заместника под него търся :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 13:38

petkan написа:
burgazliqta написа:Ами то хубу, ама кат нямам постоянна работа от де пари, иначе на драго сърце бих дал ;)

Е как нямяш пари бе?! Колко струва един мач в селските групи? Питай пастата! Аз ли да те уча? :twisted:

Ем то хубаво струва, ама нали трябва да ме пратят на такъв. От миналата година имам 10-тина мача и само един беше в селските, всички други бяха на деца. Пък и сезона ще започне чак в средата на Септември, а аз имам заделени към 120 лева за рожденния ден. Това ми е единствената пречка сега - парите. Ако имах малко повече веднага щях да си взема карта. ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 авг 2012 13:41

burgazliqta написа:
petkan написа:

Ем то хубаво струва, ама нали трябва да ме пратят на такъв. От миналата година имам 10-тина мача и само един беше в селските, всички други бяха на деца. Пък и сезона ще започне чак в средата на Септември, а аз имам заделени към 120 лева за рожденния ден. Това ми е единствената пречка сега - парите. Ако имах малко повече веднага щях да си взема карта. ;)

Бе щом си ученик, ползвай си намаленията ;)
А, ако смяташ да си такъв честен и занапред, мачове скоро май няма да ти поверят. Корумпираните съдии са търсените :twisted:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 13:49

petkan написа:А, ако смяташ да си такъв честен и занапред, мачове скоро май няма да ти поверят. Корумпираните съдии са търсените :twisted:

Нямам намерение да съм корумпиран ;) Пък и аз съм си доста честен, почти никога не лъжа. :)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 авг 2012 13:58

petkan написа:
kartago написа:Много е лесно! Отиваш на работа при petkan! Май зимата и аз ще съм при него! )))))))))))))))))))))))))))

Заповядай :) Тъкмо се оваканти един директорски пост ;) .....и за няколко заместника под него търся :mrgreen:

Да взема тогава и аз да си пусна СВ-то ... Аз съм скромен - може и като шофьор на директора да дойда :lol:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 авг 2012 14:00

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 авг 2012 14:04

Някой знае ли дали работи караваната на Тройката и ако не кога ще отвори?? :roll:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 авг 2012 14:09

burgazliqta написа:
petkan написа:А, ако смяташ да си такъв честен и занапред, мачове скоро май няма да ти поверят. Корумпираните съдии са търсените :twisted:

Нямам намерение да съм корумпиран ;) Пък и аз съм си доста честен, почти никога не лъжа. :)

Ми стой без пари тогава.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 14:10

subzero написа:
burgazliqta написа:

Ми стой без пари тогава.

Еееее не с лошо :) И на мен ще ми дават пари, само дет след мачове няма да намазвам със селски почерпки. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 авг 2012 14:18

subzero написа:Някой знае ли дали работи караваната на Тройката и ако не кога ще отвори?? :roll:

Дака, още ли не си си купил билет ? Май те изпреварих.

Върни се в “Черноморец”