NEFTOCHIMIK 1962 написа:Цвятко сега живее в село Лъка. Много си е добре-митничар е и води много здравословен начин на живот,за разлика от колегата си Маджара-почина горкия,Бог да го прости! ........А Милчо е уникат ве баце!!! Беше аналог на Станчо Цонев по крилото,голяма фъртуна.Беше в силния отбор на ЧЦ от 77,после в Локото(нафтата) и после вече незнам ко стана,ама тая снимка на Нефтохимик от 81-82 той ни я даде и обеща още-имал много http://neftochimic.eu/e107_files/public ... 1-1982.png
Играем мач на "Кокошките" в Крайморие, срещу (тогава) милиционерите! Първия мач ни бият 5:3, аз и един мой колега ходихме да посрещаме една рускиня с колата от Горна Оряховица! Втория мач вече играем! Иван Гинов (лека му пръст), бе всички! Цвятко на трибуните, страшно много публика! Пълно! Втория мач победихме с 8:5! Вашия скромен приятел вкара 5 гола! Та на трибуните питат Мутафчиев, "Абе, как сте го изтървали този бе?"! Цвятко отговаря:" Ааааааааа, ние много го следихме, той си е наша надежда, имаме планове за него!" след мача ми го казаха, аз коментирах само: хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха