Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 15 авг 2012 13:08

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Цвятко сега живее в село Лъка. Много си е добре-митничар е и води много здравословен начин на живот,за разлика от колегата си Маджара-почина горкия,Бог да го прости! ........А Милчо е уникат ве баце!!! Беше аналог на Станчо Цонев по крилото,голяма фъртуна.Беше в силния отбор на ЧЦ от 77,после в Локото(нафтата) и после вече незнам ко стана,ама тая снимка на Нефтохимик от 81-82 той ни я даде и обеща още-имал много http://neftochimic.eu/e107_files/public ... 1-1982.png

Играем мач на "Кокошките" в Крайморие, срещу (тогава) милиционерите! Първия мач ни бият 5:3, аз и един мой колега ходихме да посрещаме една рускиня с колата от Горна Оряховица! Втория мач вече играем! Иван Гинов (лека му пръст), бе всички! Цвятко на трибуните, страшно много публика! Пълно! Втория мач победихме с 8:5! Вашия скромен приятел вкара 5 гола! Та на трибуните питат Мутафчиев, "Абе, как сте го изтървали този бе?"! Цвятко отговаря:" Ааааааааа, ние много го следихме, той си е наша надежда, имаме планове за него!" след мача ми го казаха, аз коментирах само: хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 авг 2012 13:11

burgazliqta написа:
Bartolomej написа:Ники на теб карта не ти трябва . Сметни си , че имаш 15 мача домакински + 2 най-много за купата на цена 2 лева (толкова ще е за ученици) - излаза 34 кинта.. айде да кажем 35 ,00 . картите са на сметка за нас "дъртити" дет ще сме на билети по3 или 5 лева ;)

Прав си ся като си направих и аз сметките, излиза че ще съм много набутан ако съм с карта, така че ще я карам на билетчета :)

Стига с тия сметки за набутване бе. Тези пари в края на краищата влизат в касата на Черноморец, а тя има нужда от свежи приходи! Мисля, че всеки от нас трябва да е съпричастен!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 авг 2012 13:13

petkan написа:
burgazliqta написа:
Bartolomej написа:Ники на теб карта не ти трябва . Сметни си , че имаш 15 мача домакински + 2 най-много за купата на цена 2 лева (толкова ще е за ученици) - излаза 34 кинта.. айде да кажем 35 ,00 . картите са на сметка за нас "дъртити" дет ще сме на билети по3 или 5 лева ;)

Прав си ся като си направих и аз сметките, излиза че ще съм много набутан ако съм с карта, така че ще я карам на билетчета :)

Стига с тия сметки за набутване бе. Тези пари в края на краищата влизат в касата на Черноморец, а тя има нужда от свежи приходи! Мисля, че всеки от нас трябва да е съпричастен!

Еми айди де :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 авг 2012 13:17

Айди ко?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 15 авг 2012 13:17

Яник Боли се закани на ЦСКА

Tараньт на Черноморец Яник Боли смята да счупи каръка в мача срещу ЦСКА тази неделя пред собствена публика, пише 7 дни спорт. Французинът дал тържествено обещание на съотборниците си, че ще се отпуши срещу армейците. Въпреки интензивната физиотерапия под въпрос остават лекуващите травми защитници Николай Николов и Жереми фо-Поре. Това може да наложи рокади в отбраната на Акулите, но Херо е готов с резервни варианти. Почти сигурно дебют за Черноморец ще направи Бейби Амара. Игралият за вто-родивизионният френски Шатору полузащитник вдъхва големи надежди и се очаква да замести донякъде преминалия в турския Сиваспор Аатиф Шаешу.

Много ме зарадва тази новина ! Момчето има дух и е нахъсан ! Браво

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 13:25

petkan написа:
burgazliqta написа:

Ами то хубу, ама кат нямам постоянна работа от де пари, иначе на драго сърце бих дал ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 15 авг 2012 13:26

petkan написа:Такаааа, току що ми се обади Миро. Картите за централните два сектора ще са по 90 лв. Не знам каква е логиката да са по толкова, но така ще е. Миро, обаче ги е договорил за нас по 50 лв. Сериозно момче, ей :) До утре на обяд трябва да е готов списъка. Ще вземем места, там където седяхме предния полусезон (между 15-ти и 16-ти сектор). Трябват трите имена и 50 лв. Имената може да ми ги пратите на мен на ЛС, за да мога да подготвя списъка, а парите трябва да ги събере някой, който в момента е в Бургас и утре със списъка да се занесат на Аргатска.
Чакам имената на мераклиите на ЛС.

п.п. Ники вече става на 18г., така че едва ли ще може да се възползва от отстъпката за ученици ;)

Ще мога да се възползвам и тази година от тези намаления, все пак съм още ученик.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 авг 2012 13:33

burgazliqta написа:Ами то хубу, ама кат нямам постоянна работа от де пари, иначе на драго сърце бих дал ;)

Е как нямяш пари бе?! Колко струва един мач в селските групи? Питай пастата! Аз ли да те уча? :twisted:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 авг 2012 13:34

burgazliqta написа:
petkan написа:Такаааа, току що ми се обади Миро. Картите за централните два сектора ще са по 90 лв. Не знам каква е логиката да са по толкова, но така ще е. Миро, обаче ги е договорил за нас по 50 лв. Сериозно момче, ей :) До утре на обяд трябва да е готов списъка. Ще вземем места, там където седяхме предния полусезон (между 15-ти и 16-ти сектор). Трябват трите имена и 50 лв. Имената може да ми ги пратите на мен на ЛС, за да мога да подготвя списъка, а парите трябва да ги събере някой, който в момента е в Бургас и утре със списъка да се занесат на Аргатска.
Чакам имената на мераклиите на ЛС.

п.п. Ники вече става на 18г., така че едва ли ще може да се възползва от отстъпката за ученици ;)

Ще мога да се възползвам и тази година от тези намаления, все пак съм още ученик.

Ники, вие си ходите насам-натам! Но аз както обещах много сериозно съм се заел с нещата! Ама повече от сериозно!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 авг 2012 13:35

petkan написа:
burgazliqta написа:Ами то хубу, ама кат нямам постоянна работа от де пари, иначе на драго сърце бих дал ;)

Е как нямяш пари бе?! Колко струва един мач в селските групи? Питай пастата! Аз ли да те уча? :twisted:

Много е лесно! Отиваш на работа при petkan! Май зимата и аз ще съм при него! )))))))))))))))))))))))))))

Върни се в “Черноморец”