господа Модератори и Админи ... и дами , защо новата тема която създадох е набутана тук ???
п.п И още един въпрос - ще получа ли отговор на въпроса си , зададен по каналния ред както е според правилата на форума , защо не мога да ползвам стария си акаунт отпреди Нова Година .
Благодаря !
Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Искам си Акаунта
-
- Контакти:
Re: Празен стадион очаква Черноморец-ЦСКА
Ще кажа две думи за повече сили нямам !!!!ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!!!!
- hristo1306
- Контакти:
gardimarin написа:Ще кажа две думи за повече сили нямам !!!!ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!!!!
прав си но и курвите имат достойнство тук никакво
- hristo1306
- Контакти:
дори и не поздравиха клиентелаа си !!!!!
Re: Черноморец - ЦСКА 0:4 ... оценки и мнения
Искам си Акаунта написа: 1. Борел - неадекватен при излизанията при първите 2 гола . Въобще не се опта да реагира при третия , стана за смях при 4-я . Никакво взаимодействие със защитниците ... предполага се , че той е човека който трябва да ги организира . При третия гол построи стена само от 3-ма човека . Оценка - 4
Антон Велков - абсолютен провал . Неадекватно избран стартов състав . Втори мач отбора не показва никаква идея в атака . Оценка - 1
В заключение искам да поздравя лицето Събев с двата гола на Мишел Платини .
п.п След днешния мач , някой вярва ли още в евроглупостите на Събев и кликата му
Съвсем точен поглед върху мача!
Не съм съгласен за оценката на Борел - да не ти е приятел? Високо го оценяваш

Антон Велков - вина няма! Там е, защото е послушен и удобен

За лицето Събев само да добавя - съсипа един отбор.... сега и втори! Да си носи парите, които изсмука в........
[center]
[/center]

- Искам си Акаунта
petkan написа:Искам си Акаунта написа: 1. Борел - неадекватен при излизанията при първите 2 гола . Въобще не се опта да реагира при третия , стана за смях при 4-я . Никакво взаимодействие със защитниците ... предполага се , че той е човека който трябва да ги организира . При третия гол построи стена само от 3-ма човека . Оценка - 4
Антон Велков - абсолютен провал . Неадекватно избран стартов състав . Втори мач отбора не показва никаква идея в атака . Оценка - 1
В заключение искам да поздравя лицето Събев с двата гола на Мишел Платини .
п.п След днешния мач , някой вярва ли още в евроглупостите на Събев и кликата му
Съвсем точен поглед върху мача!
Не съм съгласен за оценката на Борел - да не ти е приятел? Високо го оценяваш![]()
Антон Велков - вина няма! Там е, защото е послушен и удобен![]()
За лицето Събев само да добавя - съсипа един отбор.... сега и втори! Да си носи парите, които изсмука в........
Е все пак Борел хвана 2 удара . А и 3 от головете станаха повече по вина на защитата .
А за лицето Събев ... не си прав . Освен сегашния си отбор и Нефтохимик , Събев активно помогна и на Спартак Варна и на истинския "Черноморец" Бургас да са в сегашното им състояние .

Аз само ще си цитирам мнението от тази тема няколко страници по-напред. Съжалявам само, че се оказах прав...
И много поздрави на тези дето се кефеха, че разкараха Балъков.
Честито!
Следва дежурна загуба в София (не виждам с какво този отбор с този треньор могат да се противопоставят на Левски) и най-много 5-то място в крайното класиране (какъв оптимист, а? ).
nore написа:Гледах пресконференцията на Велков - толкова неубедителен и мрънкаш под носа си треньор отдавна не бях виждал.
Не можа да обясни убедително защо не е пуснал Траян Дянков на мача с Академик, дори нещо повече - каза че е възможно да не го пусне пак?!?! За Габриел Атц също - бил неразположен?!?!
Като цяло много убита атмосфера - без никакъв живец или нещо което дори малко да се доближава до емоция или надъхване за предстоящия мач с ЦСКА. Общото ми впечатление е, че този човек не е в състояние да мотивира по какъвто и да е начин футболистите си.
По-късно излезе и този материал: Сърбин разбива грандиозния проект "Черноморец - Бургас". Ако има нещо вярно, то това би обяснило много неща.
За мен към този момент мачът с ЦСКА клони твърдо към двойка. Някак си не можах да почувствам, че ръководството и футболистите са готови за тази среща и са пределно мотивирани да я спечелят.
И много поздрави на тези дето се кефеха, че разкараха Балъков.
Честито!
Следва дежурна загуба в София (не виждам с какво този отбор с този треньор могат да се противопоставят на Левски) и най-много 5-то място в крайното класиране (какъв оптимист, а? ).
Искам си Акаунта написа:petkan написа:Искам си Акаунта написа: Е все пак Борел хвана 2 удара . А и 3 от головете станаха повече по вина на защитата .
А за лицето Събев ... не си прав . Освен сегашния си отбор и Нефтохимик , Събев активно помогна и на Спартак Варна и на истинския "Черноморец" Бургас да са в сегашното им състояние .
Знаеш ли? Хич не ми се спори с теб...... Щото си адски прав

[center]
[/center]

nore написа: и най-много 5-то място в крайното класиране (какъв оптимист, а? ).
Оптимист, не ами....
Не ме интересува на кое място ще завършим! Болно ми е, че след година-две няма да ни има

[center]
[/center]

Страшно много са ехидните усмивки тази вечер .... имам чувството , че сте го чакали с не търпение този мач ... Бяхме трагични , вярно е , няма как да го отрека .
христо , аз ходя на мачове на Черноморец повече от 35 години и такъв мач няма как да ме откажи от любовта ми към Черноморец ! Ще го обичам и подкрепям , защото отбор не се избира , ти си раждаш с него !!!! И ако ти не го чувстваш така , проблемът е твой !
А в събота ,аз съм в София за да ги подкрепа и ни ми пука още колко други ще дойдат . И както си си купил карта за блок 20 , така и се надявам да извадиш 12 лв. за екскурзия , която ще бъде организирана от фен клуба .
Но всъщност не ме вълнува особенно колко хора ще дойдат , няма да ми е за първи път да съм сам . Така беше на последния ни мач в Пловдив . Така беше и в Цюрих , на мача ни с Грасхопърс ....
Да , провалихме се ! Това обаче причина ли е да ги предадем ? Защото ние днес извършихме предателство към момчетата . Тази публика беше обидно малко за важността на този мач . Чорбетата бяха , като на армията ....Този провал всякъш беше предизвестен от отношението на Бургас към отбора . То не бяха ревове колко слабо сме игреалие с Академик , вопли за скъпите билети ....
Вместо да се надъхаме , да напълним Лазур и да създаде атмосфера , такава каквато сме създавали и да им дадем криле , то какво се случи ? Бургас предпочете да спести по 8 - 10 лв .Ебати , това ли е най- добрия град за живеене ?
Жизнения статус на Бургазлии зависи от тези пари ?
Феновете , начело с Дечо решили да бойкотират и какво точно бойкотираха , аз не разбрах ....Защото мазута щели да играят на нашия стадион " 9- ти септември " ? Защото ръководството на отбора не намали достатъчно цените на билетите за агитката . Нима 8 лев за агитката не беше добра цена ? Не знам ....
А на теб , специалистта където си от 25 години в Бургас , куму К.... търсиш на мачовете на Черноморец , като смяташ , че някой ти е натрапил този отбор ??? Нима някой те е довел насила на стадиона и ти е сложил пистолет на главата и ти е казал викай : Само Черноморец ! Как така ти даваш оценки за отбора ??? Оценявай си Ямбол , Елхово , Грудов или Бог знае от къде си , след като смяташ , че ти са го натрапили ? Как може да се очаква безпристрастно мнение от човек , който приема Черноморец , едва ли не като нежелан гост в града ни ?
Повярвай ми , че има достатъчно хора , които обичат Черноморец , дори и след такава загуба !
И АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ ! И НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОВА !
А за Събев , да , Събев може и да има много грехове към Мазута , но евала на човека , че дава пари за футбол ! Знаеш ли как се дават пари от джоб ? Да веднага знам как ще ме репликираш , ама това за него е бизнес ! Е , кой в България печели от футбол ?
Ужасно е !!!!!!!! Няма такава селения ! Не мога да приема начина по който се нахвърлят някй съфорумници върху отбора , с какво настръвление плюят и с каква лекота са готови да ги зачеркнат !
Да , Антон Велков е с много спорни треньорски качества , поне това което видях за 2 мача ...
Добро момче , да ти нахрани рибките , да ти полее цветята , да разходи кучето , страхотен ...
Има нещо сбъркано ...
христо , аз ходя на мачове на Черноморец повече от 35 години и такъв мач няма как да ме откажи от любовта ми към Черноморец ! Ще го обичам и подкрепям , защото отбор не се избира , ти си раждаш с него !!!! И ако ти не го чувстваш така , проблемът е твой !
А в събота ,аз съм в София за да ги подкрепа и ни ми пука още колко други ще дойдат . И както си си купил карта за блок 20 , така и се надявам да извадиш 12 лв. за екскурзия , която ще бъде организирана от фен клуба .
Но всъщност не ме вълнува особенно колко хора ще дойдат , няма да ми е за първи път да съм сам . Така беше на последния ни мач в Пловдив . Така беше и в Цюрих , на мача ни с Грасхопърс ....
Да , провалихме се ! Това обаче причина ли е да ги предадем ? Защото ние днес извършихме предателство към момчетата . Тази публика беше обидно малко за важността на този мач . Чорбетата бяха , като на армията ....Този провал всякъш беше предизвестен от отношението на Бургас към отбора . То не бяха ревове колко слабо сме игреалие с Академик , вопли за скъпите билети ....
Вместо да се надъхаме , да напълним Лазур и да създаде атмосфера , такава каквато сме създавали и да им дадем криле , то какво се случи ? Бургас предпочете да спести по 8 - 10 лв .Ебати , това ли е най- добрия град за живеене ?
Жизнения статус на Бургазлии зависи от тези пари ?
Феновете , начело с Дечо решили да бойкотират и какво точно бойкотираха , аз не разбрах ....Защото мазута щели да играят на нашия стадион " 9- ти септември " ? Защото ръководството на отбора не намали достатъчно цените на билетите за агитката . Нима 8 лев за агитката не беше добра цена ? Не знам ....
А на теб , специалистта където си от 25 години в Бургас , куму К.... търсиш на мачовете на Черноморец , като смяташ , че някой ти е натрапил този отбор ??? Нима някой те е довел насила на стадиона и ти е сложил пистолет на главата и ти е казал викай : Само Черноморец ! Как така ти даваш оценки за отбора ??? Оценявай си Ямбол , Елхово , Грудов или Бог знае от къде си , след като смяташ , че ти са го натрапили ? Как може да се очаква безпристрастно мнение от човек , който приема Черноморец , едва ли не като нежелан гост в града ни ?
Повярвай ми , че има достатъчно хора , които обичат Черноморец , дори и след такава загуба !
И АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ ! И НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОВА !
А за Събев , да , Събев може и да има много грехове към Мазута , но евала на човека , че дава пари за футбол ! Знаеш ли как се дават пари от джоб ? Да веднага знам как ще ме репликираш , ама това за него е бизнес ! Е , кой в България печели от футбол ?
Ужасно е !!!!!!!! Няма такава селения ! Не мога да приема начина по който се нахвърлят някй съфорумници върху отбора , с какво настръвление плюят и с каква лекота са готови да ги зачеркнат !
Да , Антон Велков е с много спорни треньорски качества , поне това което видях за 2 мача ...
Добро момче , да ти нахрани рибките , да ти полее цветята , да разходи кучето , страхотен ...
Има нещо сбъркано ...
Последна промяна от El greco на 06 мар 2011 09:59, променено общо 1 път.