Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Краех изход от двубоя?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Академик София-Черноморец Бургас 16 кръг от А група

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2011 12:14

Converse написа:
Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:Забравих да си дам оценките - пасивни бекове, с изключение на 2-3 влизания на Старокин, прекалено страхливи халфове - Андре го нямаше, а за Паланков съм си казвал мнението, че не става за отборът, колкото и да ме плюете после... Борел спаси всичко, що можа да бъде спасено - остава му несигурността обаче в центриранията, Траян трябваше да е на терена 90 мин, защото се видя, че сме много слаби точно при тези центрирания! Лис беше наистина неоткриваем на терена, Савио имаше прекалено много желание за самодоказване и игра почти винаги на ръба на правилата (тук естествено се очаква да кажа трагичните отсъждания на съдията, нереалните 90% от засади, които вдигнаха 2 лайнсмени -единия позна 20%, а този от далечната страна нямаше правилно вдигната засада... И всяко подбутване беше свирено фал...Ех къде си Премиършип?) Андонов беше най-добър според мен, тъй като Хайри като централен защитник, заедно с Терзиев носят вина за всичките изтръпващи моменти при центриранията. Това е, дано не съм ядосал някой!

Оценки ??? Безумно съдийство - непоказани 3 червени картона , един куп грешни отсъждания . Единствено Сакалиев от 22-та на терена се опитваше да играе футбол ... донакъде и Крумов , който необяснимо беше заменен . От Черноморец мога да "отлича" само Насерейко ли беше - 1-ца по 10 балната система . Единственото с което ще го запомня е това , че не беше изгонен ... но и там заслугата е повече на съдията .

Conan, ти ли си ?

:mrgreen: Същия . Надявам се Админите скоро да разберат защо не мога да си ползвам стария акаунт.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 28 фев 2011 12:17

Според мен скоро ще си върнеш акаунта. Преди месец беше станало същото и с Parmalat. :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 фев 2011 12:33

Converse написа:Според мен скоро ще си върнеш акаунта. Преди месец беше станало същото и с Parmalat. :)

При мен е от миналата година . Ама все не ми оставаше време да седна пред компа :)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Оценки: Академик - Черноморец

Мнениеот fred » 28 фев 2011 12:33

Капитана написа:Здравейте! Мисля да започна с такава тема и се надявам да не е срещу правилата на форума. Дайте вашите оценки за играчите на Черноморец в мача. Ето моите:

Борел - 5
Неуверен, глупав жълт картон. Вратарят играе много важна роля за увереността и самочувствието на защитата.

Филипов - 5
Очевидно не е готов за А група. Добре ще е, обаче да получава минути при домакински мачове срещу по-скромни отбори.

Терзиев - 6
Сравнително стабилен и без много грешки. Нулев принос при изнасяне на топката.

Хайри - 7
Свърши много работа и захапа здраво (персонално) Сакалиев, след като се видя, че Филипов издиша срещу него. Помогна на няколко пъти за изнасяне на топката.

Старокин - 7
Един от малкото, който няма от какво да се срамува в този слаб мач. Като цяло си изпълни задачите.

Паланков - 4
Кошмарна форма. Зачудвам се дали не са това и пълните му възможности. Дори и да е опорен халф, той все пак трябва да може даде поне един точен пас.

Крумов - 7
Направи няколко добри пробива. Изкара жълт (задължителен червен) картон на Бомфин, но трябваше да играе по-прибран поради наличието на дебютант зад гърба му.

Андре - 5
Поредният халф в ужасна форма. Няма как да не е така при условие, че няма кой знае каква конкуренция на неговия пост. Заспал е в зимен сън.

Андонов - 7
Изключително полезен и то не само заради гола, но и борбата и раздаването. Голът му беше много майсторски.

Савио - 6
Вижда се, че е тактически грамотен. Покрива голям периметър, но му липсват игрови минути. Изостава в определени ситуации, но при него има надежда за подобрение. Трябва да благодари на съдията, че не го изгони. Моята прогноза е, че той ще е готов за мача с Левски и ще закове бека им за целия мач в полето им.

Мутийс - 6
Чудесен за контра-атаки, но в такива мачове с борба в наказателното поле беше добре покрит от Бонфим и Мбемба. Доказателство на думите ми е играта му през втората част, когато Академик прибра и халфовете си в защита и Мутийс изчезна.

Койта - 6
Здрава борба. Задължително трябваше да започне от началото на мача и да си разменят местата със Савио. При отворен мач Мбемба ще попадне от грешната страна и нещата за вратарят стават лоши.

Тошев - 5
Незабележим. Наложи му се да играе в халфовата линия, тъй като нападателите станаха повечко и се загуби.

Дянков
Игра прекалено малко за оценка, но тук оценката отива при Велков - 1.

Добре дошъл във форума, колега!
Доста справедливи оценки си дал.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 28 фев 2011 12:34

О, Конан, къде се губиш бре, юнак?
Бях взел да се притеснявам за теб, да не сме те изгубили някъде на фронта 8-)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 28 фев 2011 12:38

Изложихме се яко със студентите, да вземат да се стягат че иде ЦСКА, няма време, Велков да вземе и той да стяга че бая се изложи със състава... - Как може да остави Траян на скамейката, а Паланков още във контролите се видя че е във трагична форма. И моя любимец Андре беше дърво в този мач.
Както и да е - бият или не - това е нашия отбор и ние си го обичаме, но имаме право и да изискваме от играчите да се раздават повече за клуба.
Нова седмица - нов мач - нов късмет....Да видим какво ще ни донесе той

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 28 фев 2011 12:40

fred написа:Изложихме се яко със студентите, да вземат да се стягат че иде ЦСКА, няма време, Велков да вземе и той да стяга че бая се изложи със състава... - Как може да остави Траян на скамейката, а Паланков още във контролите се видя че е във трагична форма. И моя любимец Андре беше дърво в този мач.
Както и да е - бият или не - това е нашия отбор и ние си го обичаме, но имаме право и да изискваме от играчите да се раздават повече за клуба.

Препоръчвам на всички фенове на Черноморец да седнат в сектор В, защото се готви грандиозна хореография с вдигане на синьо-бели картончета за мача срещу цска. :)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 28 фев 2011 12:49

Converse написа:
fred написа:Изложихме се яко със студентите, да вземат да се стягат че иде ЦСКА, няма време, Велков да вземе и той да стяга че бая се изложи със състава... - Как може да остави Траян на скамейката, а Паланков още във контролите се видя че е във трагична форма. И моя любимец Андре беше дърво в този мач.

Препоръчвам на всички фенове на Черноморец да седнат в сектор В, защото се готви грандиозна хореография с вдигане на синьо-бели картончета за мача срещу цска. :)

И аз така чух - около 2500 картончета щяло да има - така ли е?

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 28 фев 2011 12:50

Нека бъдем точни - 5 000. 2500 бели и 2500 сини + обичайните факли и димки. :)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 28 фев 2011 12:57

Converse написа:Нека бъдем точни - 5 000. 2500 бели и 2500 сини + обичайните факли и димки. :)

Страхотно. Там съм. Препоръчвам на всички фенове да се присъединят и да подкрепим мощно любимия отбор срещу шопите!

Върни се в “Черноморец”