ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) 10.03.2013 от 15:00 часа

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 мар 2013 16:04

Devian написа:
Искам си Акаунта написа:Траянов и Колев , але , але :mrgreen:

За мен Венко има по-голяма вина от Ванчо,след това още веднъж даде една доста спорна топка,добре че този път Терзиев успя да стигне пръв до нея.Колкото до Ванчо има опит да губи такива единоборства пред наказателното поле,един Шаешу също се възползва миналата година.За мен като цяло най-слабия до момента е Херо с неговата схема и безумната смяна в 40 мин :shock:

Венко си даде много добре топката ... ама някой трябваше да направи една крачка за да я поеме ( или поне да я гардира ) ... Да не пропуснем и Култувата реакция на Траянов при непрекия свободен удар . Смяната на Арно беше резонна ... безумно е пускането му на терена .

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 мар 2013 16:05

Искам си Акаунта написа:
kartago написа:Миро, Мироооо............Большой театр, ....ама доста от футболистите не го и знаят.........

Ами вчера кат гледах Ботев и Левски ( много посредствен мач между другото ) , точно това си мислих ... колко е лесно и елементар да спреш тоя Левски ( ако имаш желание де ) .
п.п Почвам да си мисля , че Херо са го отвлекли извънземните някъде около Нова Година и са го заменили с двойник , който си няма понятие от футбол ;)

То можело и по-посредствени мачове, баси, и преди тези два отбора бяха някакъв фактор.......тъпото е, че вече започвам да си мисля, че и Херо си е в играта!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 10 мар 2013 16:10

Просим си да ни изравните.....

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 мар 2013 17:33

kartago написа:
Искам си Акаунта написа:
kartago написа:Миро, Мироооо............Большой театр, ....ама доста от футболистите не го и знаят.........

Ами вчера кат гледах Ботев и Левски ( много посредствен мач между другото ) , точно това си мислих ... колко е лесно и елементар да спреш тоя Левски ( ако имаш желание де ) .
п.п Почвам да си мисля , че Херо са го отвлекли извънземните някъде около Нова Година и са го заменили с двойник , който си няма понятие от футбол ;)

То можело и по-посредствени мачове, баси, и преди тези два отбора бяха някакъв фактор.......тъпото е, че вече започвам да си мисля, че и Херо си е в играта!

Ами ... какво да ти кажа . След мача с Левски , Херо имаше вид на по-скоро доволен човек ... отколкото на разочарован .

Потребителски аватар
shark_91
Контакти:

Мнениеот shark_91 » 10 мар 2013 17:38

cena62 написа:
shark_91 написа:Следващия мач Колев трябва да бъде сменен писна ми да гледам как изпуска такива смешни голове :cry:

:o :o :mrgreen: :mrgreen: Ти сериозно ли?

да брато 8-)

Потребителски аватар
shark_91
Контакти:

Мнениеот shark_91 » 10 мар 2013 17:41

Изображение
Херо: Стояхме по-добре, но нямахме самочувствие да вкараме

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо заяви след загубата от ЦСКА с 0:2 на стадион „Българска армия“, че резултатът не отговаря на показаното от двата тима.

„За мен не отразява съотношението на силите, не броим последните секунди на мача, когато се хвърлихме в атака. Виждате даже, че централен защитник в предни позиции. Стояхме по-добре на терена и имахме повече възможности от ЦСКА, но липсата на самочувствие и и може би умение ни попречи да вкараме. Играем със 17-18 годишни футболисти, не мога да бъда недоволен от тяхното представяне“, коментира Херо след мача.

„Казах и след загубата от Левски, че нашият път ще бъде много труден през пролетта. Селекцията ни беше много слаба, не успяхме да намерим играчите, които ни трябват. Напускането на много хора ни коства“, каза още наставникът на Черноморец.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 мар 2013 17:52

Кратък коментар за мача ... след като вчера Ботев разкриха "мегаотбора" на Левски , днес Черноморец се саморазкриха . С някои съфорумци си говорехме , че мача срещу ЦСКА ще даде много отговори ... и за състоянието на отбора , и за мача с Левски , и за ... отношението на Черноморец към двата мача .
Общото между тях е само резултата . Днес Черноморец не беше по-слаб от ЦСКА ... ЦСКА просто имаха шанса Стоян Колев и Ванчо Траянов да играят в другия отбор . Но от видяното съвсем спокойно мога да кажа , че ЦСКА не е по-слаб отбор от Левски . И във вечното дерби това ще се види ясно .
Черноморец - ясно се видя , че когато иска Херо може да мотивира отбора . Днес независимо от резултата , Черноморец показа огромно желание , ако не друго , поне да не загуби ... Точно обратното беше срещу Левски . Там всичко беше подчинено на идеята "приятелския" отбор да постигне нужния му резултат . Всъщност очаквам същото да се случи в петък и срещу Ботев . Друг "приятелски" отбор .
Видя се и нещо друго - Милчо Ангелов и Станиляв Дрянов съвсем спокойно могат да играят . Напук на приказките , че били малки за такива важни мачове . Явно обаче за една седмица са израстнали много . Видя се и че при тази схема на игра , при тези халфове , няма значение кой ще е нападател .
Херо ... не знам какво да кажа . И в двата мача избора на стартовия състав и смените са меко казано странни . Както писах по-рано , все едно че е заменен от двойник нямащ си и понятие от футбол .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 мар 2013 17:56

shark_91 написа:Изображение
Херо: Стояхме по-добре, но нямахме самочувствие да вкараме

Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров-Херо заяви след загубата от ЦСКА с 0:2 на стадион „Българска армия“, че резултатът не отговаря на показаното от двата тима.

„За мен не отразява съотношението на силите, не броим последните секунди на мача, когато се хвърлихме в атака. Виждате даже, че централен защитник в предни позиции. Стояхме по-добре на терена и имахме повече възможности от ЦСКА, но липсата на самочувствие и и може би умение ни попречи да вкараме. Играем със 17-18 годишни футболисти, не мога да бъда недоволен от тяхното представяне“, коментира Херо след мача.

„Казах и след загубата от Левски, че нашият път ще бъде много труден през пролетта. Селекцията ни беше много слаба, не успяхме да намерим играчите, които ни трябват. Напускането на много хора ни коства“, каза още наставникът на Черноморец.

Херо няма обсолютно никакво право да се оплаква ... Реално са продадени само 2 играча . Останалите бяха освободени от него . А за капак голмайстора на отбора напусна по вина на клуба ... За селекцията също е по-добре да си премълчава . Не може да кажеш на най-добрия играч дошъл на проби , че ще го вземеш в отбора ... но ако не намериш някой , който ще иска по-малка заплата .

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: ЦСКА (София) - Черноморец (Бургас) FT. 2-0

Мнениеот Devian » 10 мар 2013 18:03

За мен играч на мача за нас беше Яни Пехливанов
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта