Черноморец (Бургас) - Славия (София) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Славия (София) FT. 2-0

Мнениеот Bourgas » 29 ное 2012 20:40

Ники, вземай тайфата, после ще ви метнем до уреченото място.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 29 ное 2012 21:41

То хубаво да ги взема, ама половината не искат да дойдат на мач на Лазур :x Много несериозни хора, ся почти съм навил едно момиче да го взема на мача с Локото. Вика ми че е било страх, досега не е ходила на мач и си мисли че ние ходим на война :mrgreen: :mrgreen: Аз и викам че няма нишо страшно и сме много готини хора и няма закакво да се притеснява. Почти съм я надъхал. :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 30 ное 2012 06:25

ntodorov написа:Честита победа на всички акули, шарани и таранки...
Пиша за тези, които не бяха на мача, в града и в Държавата ни:
Отново добър мач. Играем вече, като голям отбор. Ако преди съм треперел на мачовете сега вече бях спокоен от факта, че за да победим ни е нужен само гол. Така или иначе нашата врата е заключена с катинар. С няколко дори. Славия е сериозен отбор, но на моменти играчите му изглеждаха, като мишлета в автоклавна тенджера. Притискани, пристегнати и удушени. Все пак Славия изглеждаше равностоен отбор до към 24 - тата минута, въпреки, че преди това
инкасираха много топки покрай и във вратаря им. Гошо Петков, който стана предмет на подвиквания, скандирания и нападки всъщност се превърна в герой на мача. Утара пропусна сам срещу него в 13 -тата минута, Боли изпрати от 5-6 метра топката в аут след остро центриране от Венко Филипов, а няколко коварни удара Гошко Петков изкара от ъглите на вратата си. Връх на нашето изумение беше 40-тата минута, когато при резултата 1:0 за Черноморец Гаел Нлундулу навлезе на скорост в наказателното поле на Славия, центрира остро, а Утара отклони топката във вратата на Славия. Там защитник на белите спря пътя на топката към опразнената врата с ръка, но не и пътя и към Боли, който вкара топката в мрежата на Венци Стефанов-ите футболисти...В този момент стадиона се израдва за гола, а съдията тупайки ръката си се запъти към дузпата...но не за да отсъди дузпа, а за да отсъди някакво мнимо нарушение с ръка на наш нападател. :o :shock: От позиция, в която бяхме всичко се видя, като на длан, но все оставяхме опции, че нещо не сме видели, както трябва. Факта, че иначе кротката публика в сектора близък до ситуацията се покатери на оградата, а към страничния и главния рефери полетяха предмети ни подсказа, че всъщност сме видели ситуацията в естествен вид. Оказа се, че съдията наистина се е объркал. Пиша обърка, защото беше така. Иначе чернодрешко води мача перфектно с изключение на тази ситуация. През втората част Славия буквално се отърва от разгром. Пропуски на Венци ( сам срещу вратаря), удари на Филипов, Гаел, и Лъчо бяха спасени с неимоверни усилия от Гошо Петков. Близостта на вратаря до активната агитка го изнерви. На два пъти беше спиран мачът да се чистят лентите от терена и веднъж да се разсее димът от факлите. В традиционната среща след мача добре познатите ни от там футболисти бяха очаровани и буквално изненадани от подкрепата на стадиона. Бяхме с три тъпана ( единия се спука)два от, които осигурени от председателя на фенклуба. Имаше нови лица и хора от шаркс, които отдавна не бях виждал. Бяхме заедно...В заведението, в което традиционно купонясваме съчетахме полезното с приятното. Собствениците ни отстъпиха добър процент от сметката, които автоматично влязоха, като първи средства във фенклуба. Средства, които стигат за една прилична хореография в Ловеч и за покриване на дребни разходи по организиране на екскурзията. Доброжелатели направиха така, че екскурзията да бъде "неприлично" достъпна за всеки желаещ. Освободихме от такса и определена възрастова група. Нещата започват да се случват. Аз съм доволен откъм качествения пълнеж, но все още има, какво да се желае откъм количествения такъв, но пък "семките" намаляват за сметка на викащите. Похвално е.

Този ти анализ го бях пропуснал в калабалъка от мнения и от обикновено липсващия интернет при мен. Благодаря ти от сърце за труда да ни държиш в течение нас, отсъстващите :) Страхотно е, че отбора вече има лице и не се налага да се разчита и на късмет за постигане на крайния резултат в мачовете. Най доволен съм обаче, че обединяването и увеличаването на фенската маса е факт :) Дано се съберете сериозна група за Ловеч! Духом съм с вас :P

Върни се в “Черноморец”