Фенска война в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Фенска война в Бургас

Мнениеот k.dimitrov » 03 окт 2012 18:01

plamenski написа:
k.dimitrov написа:
xadez написа:Когато една лъжа се повтори 10 пъти.......Пламен не е председател на фен клуба.

А браво, тогава му е разрешено да говори каквото си иска ли?????? А от чие име е поставил исканията си??????

k.dimitrov, не ме занимавай с твоите теории. Ако искаш да разбереш нещо относно тази прословута среща може да попиташ хората, които бяха на нея.
Ще се повторя , че бе дадена насока в която да се работи, но за съжаление с никаква обратна връзка. И сега след поредните случаи се заговори, че имало нещо ама видиш ли нямало смисъл вече.
Нищо сега вече може и да няма защото това, което се очакваше да се случи от страна на феновете на двата отбора ще се организира от канцеларията на кмета.Или зам.кмета ;)

П.П. на Bartolomej ще му благодаря, че е отделил доста време докато снигне до този пост относно "историята" на феновете на Нефтохимик/ и на мен ми отне бая време/. Има и друга статия в друг сайт http://ultras.bg/5141/Vuzhodut-na-malkite-publiki.html, която също е интерсна.

Достатъчно ми е да прочета какво си написал. Мисълта ти е ясна и точна.
Кой на кого е давал насока? Ти ли си бил насочващия. И от името на кого ?

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 03 окт 2012 18:13

Розовите от както си отидоха у Дома доста сини пострадоха това не е добре.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 окт 2012 18:42

plamenski написа:Бартоломей статията е умопомрачителна . От къде я взе?

http://fen-neftohimik.ovo.bg/
от вашия си фен сайт . така се налага омразата , ненависта и чуждопоклонничеството при вас ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 03 окт 2012 19:17

bianchi написа:Розовите от както си отидоха у Дома доста сини пострадоха това не е добре.

Еми ето вийда се и от хора които не са от града и които са странични наблюдатели. Феновете на Нефтохимик си помислиха че са хванали господ за шлифера явно като ги върнаха на Лазур. Нищо лично към никои .. и от тях имам приятели но ... има там една малка групичка начело с онзи господинчо ( пулничкия с татуса на левски на дясната ръчичка един от подпалвачите) .. и неговите приятелчета ... еи те праят голяма част от панаирите .. няма да се учудя и пак да са в центъра на случилото се :( И мойе би пак ще ги крият ... и това ще се повтаря , потретва , подесетва и така до кога ?
От написаното още по нагоре разбирам че все още не е завършил случая с изгорелите знамена и фенски атрибути, а вече полицаите имат нов случаи за разкриване ?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 окт 2012 22:11

Пламене,Пламене,Пламене....Не знам за кви обещания и срещи ми говориш. Не ви ли е срам ??? Нямало раздвижване разбираш ли по "идеята", имало насоки и не знам си кво. И понеже сме се били забавили и за тва така станало. Ако бяхме се размърдали сега нямаше да има пребити,така ли ?? Ако след срещата нещата се бяха развили по "вашия" начин сега тези щяха да са в затвора ли ??? Що говориш глупости ?? Тези момченца нищо не може да ги промени. И е жалко,че привидно умен и интелигентен човек като тебе се прави,че не го разбира. Всичко това са последици от вашето промиване на мозъци. Никога през живота си не съм мразил съграждани. С изключение на някои с по-тъмен цвят на кожата. ;) Вие обаче накарахте е едно цяло "зелено" поколение да мрази феновете на Черноморец. И не се срамувате от това. Дори сте горди.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 03 окт 2012 22:29

за втори път ме бан- ват без причина ...
вчера се опитах да водя някакъв диалог, с горе долу учтив тон но уви .. триха се мнения , сипеха се обиди , тлъсти мазни лъжи , и накрая бан за израза - " да бе сигурно говеда с ваши тениски " като под думичката Говеда имах предвид Левскари .
в поне в 5 поста се използваха думите - " мазут " , ' Мазути " но това не се забеляза ..
Всички инциденти от последите 2 месеца , са в следствие на не добре обмислени коментари и квалификации по адрес на зелените .
В този форум най - силно се провокира и насажда омраза между феновете на двата отбора .. и това го правят точно тези които декларират че са твърдо против подобни действия .
Както вчера писах - диалога между вас и нас приключи за доста дълго време ..
Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 03 окт 2012 22:33

Бургас е Зелен...!!! написа:за втори път ме бан- ват без причина ...
вчера се опитах да водя някакъв диалог, с горе долу учтив тон но уви .. триха се мнения , сипеха се обиди , тлъсти мазни лъжи , и накрая бан за израза - " да бе сигурно говеда с ваши тениски " като под думичката Говеда имах предвид Левскари .
в поне в 5 поста се използваха думите - " мазут " , ' Мазути " но това не се забеляза ..
Всички инциденти от последите 2 месеца , са в следствие на не добре обмислени коментари и квалификации по адрес на зелените .
В този форум най - силно се провокира и насажда омраза между феновете на двата отбора .. и това го правят точно тези които декларират че са твърдо против подобни действия .

Очаквам цитати,които обаче не са провокирани от последните случаи. Ако няма такива,издишаш отново.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 окт 2012 22:40

plamenski написа:
k.dimitrov написа:
xadez написа:Когато една лъжа се повтори 10 пъти.......Пламен не е председател на фен клуба.

А браво, тогава му е разрешено да говори каквото си иска ли?????? А от чие име е поставил исканията си??????

k.dimitrov, не ме занимавай с твоите теории. Ако искаш да разбереш нещо относно тази прословута среща може да попиташ хората, които бяха на нея.
Ще се повторя , че бе дадена насока в която да се работи, но за съжаление с никаква обратна връзка. И сега след поредните случаи се заговори, че имало нещо ама видиш ли нямало смисъл вече.
Нищо сега вече може и да няма защото това, което се очакваше да се случи от страна на феновете на двата отбора ще се организира от канцеларията на кмета.Или зам.кмета ;)

П.П. на Bartolomej ще му благодаря, че е отделил доста време докато снигне до този пост относно "историята" на феновете на Нефтохимик/ и на мен ми отне бая време/. Има и друга статия в друг сайт http://ultras.bg/5141/Vuzhodut-na-malkite-publiki.html, която също е интерсна.

Ако на въпросната среща при кмета не присъстват представители на Районна прокуратура и МВР , то те ще е напълно безпредметна и лишена от смисъл . Просто ще е поредната ПР акция на кмета .

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 03 окт 2012 22:41

Бургас е Зелен...!!! написа:за втори път ме бан- ват без причина ...
Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 окт 2012 22:48

Бургас е Зелен...!!! написа:Както вчера писах - диалога между вас и нас приключи за доста дълго време ..

Това ли е официалната позиция на Фен клуба ви :!:

Върни се в “Черноморец”