Черноморец-Миньор (Перник) FT. 2-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец-Миньор (Перник) 23.09.2012

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 сеп 2012 23:36

k.dimitrov написа:Христо, никой никого на сила не кара да ходи на стадиона. Ти си пенсионер и ти струва 2 лв. Щом смяташ, че са много, не ходи.
А аз ще доведа още едно дете със себе си. Помолиха ме, бил четвъртокласник, умирал за Черноморец и плачел в къщи да ходи на мачовете на отбора, но баща му никога не се е увличал от футбол. Така че, компанията, с която ходя на мачове се увеличава.
В този ред на мисли. Не съм съгласен, че Бургас не е футболен град. До края на 80-те години водихме класациите за най-голяма посещаемост на футболните срещи и то не само в А група. Безплатният вход, който въведе Проточана, разглези бургазлии. Израстна едно поколение, което смята, че футболът няма стойност и не си заслужава да си пръска парите там. Обратният път е труден, но вярвам, че след време отново ще пълним стадиона, независимо как се представя любимият отбор. Така е било, така трябва и да бъде. Надеждата е в младите.

Тук ще ти опонирам малко ... казаното от теб се отнася за онази част от публиката която е на стадиона заради "любимия отбор" . Такава публика в България имат 4-5 отбора . Останалите са хора които биха отишли на стадиона да погледат футбол , защото са фенове на играта . Но ако това което виждат , не им харесва ... едва ли ще отидат пак , дори входа да е свободен .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 сеп 2012 23:38

hristo1306 написа:Прав си Миро - както винаги - казах и предвиждам - 124 човека !!!

В неделя ще видим дали си силен в прогнозите ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 20 сеп 2012 23:41

В Бургас се ходеше на мачове и в Б група и улиците жужаха от коментарии преди и след мачове. Когато играеха слабо се рязаха и гредите, но стадионът винаги се пълнеше. Хората обичаха отбора си и бяха готови на всичко за него.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 сеп 2012 23:46

k.dimitrov написа:Христо, никой никого на сила не кара да ходи на стадиона. Ти си пенсионер и ти струва 2 лв. Щом смяташ, че са много, не ходи.
А аз ще доведа още едно дете със себе си. Помолиха ме, бил четвъртокласник, умирал за Черноморец и плачел в къщи да ходи на мачовете на отбора, но баща му никога не се е увличал от футбол. Така че, компанията, с която ходя на мачове се увеличава.
В този ред на мисли. Не съм съгласен, че Бургас не е футболен град. До края на 80-те години водихме класациите за най-голяма посещаемост на футболните срещи и то не само в А група. Безплатният вход, който въведе Проточана, разглези бургазлии. Израстна едно поколение, което смята, че футболът няма стойност и не си заслужава да си пръска парите там. Обратният път е труден, но вярвам, че след време отново ще пълним стадиона, независимо как се представя любимият отбор. Така е било, така трябва и да бъде. Надеждата е в младите.

Ники,тук ще те опонирам !!! г-н Порточанов, не въведе свободния вход, а въведе качествения футбол, това е самата истина и цяла България я знае, смятам, че си на моето мнение.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 20 сеп 2012 23:52

Качественият футбол го въведе Херо, а след него Митко Стойчев, свалям му шапка. А Проточана въведе свободния вход, за да прикрива зад него далаверите, които вършеше. За това не си ли съгласен.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 сеп 2012 23:54

k.dimitrov написа:Качественият футбол го въведе Херо, а след него Митко Стойчев, свалям му шапка. А Проточана въведе свободния вход, за да прикрива зад него далаверите, които вършеше. За това не си ли съгласен.

HE kategori4no !!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 сеп 2012 00:05

k.dimitrov написа:В Бургас се ходеше на мачове и в Б група и улиците жужаха от коментарии преди и след мачове. Когато играеха слабо се рязаха и гредите, но стадионът винаги се пълнеше. Хората обичаха отбора си и бяха готови на всичко за него.

Ами явно в момента не го обичат и двата отбора - кой повече , кой по-малко . Иначе казано мазутите и акулите трябва да спорят не кой е "по-обичания" отбор в Бургас ... а кой е "по- малко нехаресвания" ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 сеп 2012 00:13

k.dimitrov написа:Качественият футбол го въведе Херо, а след него Митко Стойчев, свалям му шапка. А Проточана въведе свободния вход, за да прикрива зад него далаверите, които вършеше. За това не си ли съгласен.

Не знам доколко свободния вход му е помагал да прикрива далаверите ( аз поне не виждам никаква връзка ) ... поне докато не реши да се впусне в политиката . За далаверите си имаше достатъчно мощен гръб и в Нефтохима и най-вече на Позитано , където отиваше една голяма част от отклонените средства .

Потребителски аватар
truegreen
Контакти:

Мнениеот truegreen » 21 сеп 2012 00:20

Искам си Акаунта написа:Аз щях да водя щерката да види отбора на Херо , но като разбра че ще играят двата предпоследни отбора в класирането , и че билета ще е 10 лева ми каза :
- Тате , ако ще даваме толкова пари да гледаме някакви смешници , по-добре ме заведи на цирк "Балкански" . Там поне на клоуните това им е работата ... да разсмиват хората !
Не можах да и оборя логиката :roll:

Е пък правилно ти е казало детето. По добре вземи го закарай на цирк или на театър. То вашата работа е ясна. :lol:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 сеп 2012 00:37

truegreen написа:
Искам си Акаунта написа:Аз щях да водя щерката да види отбора на Херо , но като разбра че ще играят двата предпоследни отбора в класирането , и че билета ще е 10 лева ми каза :
- Тате , ако ще даваме толкова пари да гледаме някакви смешници , по-добре ме заведи на цирк "Балкански" . Там поне на клоуните това им е работата ... да разсмиват хората !
Не можах да и оборя логиката :roll:

Е пък правилно ти е казало детето. По добре вземи го закарай на цирк или на театър. То вашата работа е ясна. :lol:

Аз мойта си я знам ;) И горе долу ми е през онази работа какво ще се случва с бившите и настоящи отбори на Събев ... докато той има нещо общо с Бургас , в града футбол на ниво няма да има . ;) Пък тя и вашата не е хич мътна ... пак ще загубите "драматично" промоцията . Иначе ръководствата все едно са си плюли в устите - едните ще печелят евроквоти , другите ще влизат в "А" група .

Върни се в “Черноморец”