Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Литекс Ловеч , 05.05.2012 от 20:00 часа

Мнениеот burgazliqta » 02 май 2012 23:29

subzero написа:
Bourgas написа:Дъжд с гръмотевици го дават в събота, егати късмета...

Брех,маа му стара. Лоша работа. :(

http://www.accuweather.com/en/bg/burgas ... ther/47424 тука винаги познават ;) Ама знае ли човек време е никой неможе да го предвиди на 100% :lol: Трябва да питаме Емо Чолаков той ще каже със сигурност, даже и ще каже какво да си облечем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 май 2012 23:35

burgazliqta написа:
subzero написа:
Bourgas написа:Дъжд с гръмотевици го дават в събота, егати късмета...

Брех,маа му стара. Лоша работа. :(

http://www.accuweather.com/en/bg/burgas ... ther/47424 тука винаги познават ;) Ама знае ли човек време е никой неможе да го предвиди на 100% :lol: Трябва да питаме Емо Чолаков той ще каже със сигурност, даже и ще каже какво да си облечем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Мчи тука го дават прекрасно за футбол. Дано познаят. Иначе Тошко ши тряа да носи сините дъждобрани. :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 03 май 2012 00:16

burgazliqta написа:
frostbite написа:2:0

Чул те господ ;) Пардон садията :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами поканете и него на агнешко бре ! Белким бъде 50 на 50 % , ама много наяден ми се вижда, няма да захапе :mrgreen:

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 03 май 2012 02:31

АЙДЕ АКУЛИ СТАДИОНА ТРЯБВА ДА ВРИ.Ей така във дансинг трябва да се превърне млади,стари,жени,мъже всички, става дума за много повече от една игра.Трябва без значение на резултатите емоциите да са преди всичко.Всички с танци и усмивки пък нека съдия ли е мъдя ли е да сече,те трибуните като ти дадат криле няма спиране.
http://www.youtube.com/watch?v=oStE1WnZGDg

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 май 2012 09:01

b.s.crew написа:АЙДЕ АКУЛИ СТАДИОНА ТРЯБВА ДА ВРИ.Ей така във дансинг трябва да се превърне млади,стари,жени,мъже всички, става дума за много повече от една игра.Трябва без значение на резултатите емоциите да са преди всичко.Всички с танци и усмивки пък нека съдия ли е мъдя ли е да сече,те трибуните като ти дадат криле няма спиране.
http://www.youtube.com/watch?v=oStE1WnZGDg

Без проблеми за нас... ;) :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 май 2012 09:14

Мача е след 2 дена ... а вие вече "обесихте" съдията . При толкова много негативна енергия насочена срещу съдиите предварително , нищо чудно мача да бъде решен от техни грешки . Понякога насочената енергия провокира следващи събития - който не вярва , нека проучи случилото се в Каварна , по-известно като "джедайския ритуал" :mrgreen:
п.п Основния проблем пред отбора няма да са съдиите , или липсата на Преслав и Боли ... а отсъствието на талисмана на отбора ( моя милост 8-) ) . Сухите факти говорят , че от създаването на този отбор през 2005-а година , досега , отбора не е загубил нито една точка в мачовете които съм гледал на живо :lol:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 май 2012 10:25

Искам си Акаунта написа:Мача е след 2 дена ... а вие вече "обесихте" съдията . При толкова много негативна енергия насочена срещу съдиите предварително , нищо чудно мача да бъде решен от техни грешки . Понякога насочената енергия провокира следващи събития - който не вярва , нека проучи случилото се в Каварна , по-известно като "джедайския ритуал" :mrgreen:
п.п Основния проблем пред отбора няма да са съдиите , или липсата на Преслав и Боли ... а отсъствието на талисмана на отбора ( моя милост 8-) ) . Сухите факти говорят , че от създаването на този отбор през 2005-а година , досега , отбора не е загубил нито една точка в мачовете които съм гледал на живо :lol:

.............което идва да рече, че твоя милост задължително трябва да е на стадиона и да реве с пълно гърло :) , щото евентуалното ти отсъствие може да доведе до безмилостно отношение към твоята особа, като изваждане пред строя, публично порицание, бой, е..н и квот още си харесаш :mrgreen: :twisted: Така че си помисли добре, да не се налага да се разравям из нета, в търсене на някои конкретни методи на Испанската инквизиция :twisted:

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 03 май 2012 12:01

Сватбата е поръчков рефер , ама не съм си и представял , че точно за този мач ще ни назначат някои различен от Сватбата или Таско. Това , че е променен часът не ни бърка програмата след мача , тъкмо узото ще е по-добре изстудено , а най-важното е да имаме хубав повод за наздравици ;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 май 2012 14:53

Здравейте и от мен,най накрая се наканих да се регистрирам.Надявам се в събота стадоина да се напълни подобаващо и да бъдем 12 играч.В победата съм сигурен,единствено ме притиснява оня симулант Янев ще има да пада около дъгата,да си търси мястото дано съдията нему се вързва.За нападението херо ще измисли нещо.Ние сме по класния отбор и ще ги смачкаме тея селяни,и ще покажем на всички които злорадстват че черноморец заслужава да играе в европа.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 май 2012 15:21

ivan56 написа:Здравейте и от мен,най накрая се наканих да се регистрирам.Надявам се в събота стадоина да се напълни подобаващо и да бъдем 12 играч.В победата съм сигурен,единствено ме притиснява оня симулант Янев ще има да пада около дъгата,да си търси мястото дано съдията нему се вързва.За нападението херо ще измисли нещо.Ние сме по класния отбор и ще ги смачкаме тея селяни,и ще покажем на всички които злорадстват че черноморец заслужава да играе в европа.

Здравей Ванка. Ще те чакаме за мача. Предполагам, че знаеш къде седим ? Иначе пиши на воля тук във форума. Трябва заедно да възродим бургаския футбол и интереса на хората около него.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”