Рутинна победа !
Аз се радвам , че атмосферата на стадиона започва да става все по - футболна !И точно хората , пишещи тук правят разликата .
Данчо , споко , брат ще видиш , че още на мача с Литекс ще има промяна в поведението на семкаджиите .А ако , дай боже бием у Перник , стадиона ще е пълен и ще мирише яко на футбол !
Фракциите - точно те са другата причина за хубавата атмосфера на последните мачове . Всеки припознава в някоя от тях хората , с които иска да общува . Какво по - хубаво от това ??? А и се получава някаква интересна надпревара ....
Явно само някои с промити от водката мозъци не го разбират .... че тази вечер ми се наложи да го обяснявам с на малко по - висок тон на ръководни кадри от най - старата фракция - обидените .
Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00
Данчо , пиши ми налични телефона си за да мога да ти дам обещаните блузи , като идвам до Бургас .
El greco написа:Рутинна победа !
Аз се радвам , че атмосферата на стадиона започва да става все по - футболна !И точно хората , пишещи тук правят разликата .
Данчо , споко , брат ще видиш , че още на мача с Литекс ще има промяна в поведението на семкаджиите .А ако , дай боже бием у Перник , стадиона ще е пълен и ще мирише яко на футбол !
Фракциите - точно те са другата причина за хубавата атмосфера на последните мачове . Всеки припознава в някоя от тях хората , с които иска да общува . Какво по - хубаво от това ??? А и се получава някаква интересна надпревара ....
Явно само някои с промити от водката мозъци не го разбират .... че тази вечер ми се наложи да го обяснявам с на малко по - висок тон на ръководни кадри от най - старата фракция - обидените .
Коце, както ти се радваш за това което се случва на стадиона, и на гостувания, така и аз се радвам от къде пък излезе една искра! В интерес на истината за първи път я палнахме с Тошко ( Bourgas) писахме си едни ЛС, да се съберем бургазлиите от форума, и ..... така тръгна колелото! Много е готино да се работи с готини хора ( на теб ли да ти го обяснявам?!) Чак вече и Гонг го оценяват как се раздвижи този форум, какви инициативи направи, как от нищо се прави нещо, щом стигнахме от ръководството на "Черноморец" да поръчват шалчета при нас, значи всичко е на прав път! Знаеш, че така се наложи, днес да гледам на компа, мнооооого осезателно се виждаше срещу камерата синята полоса в публиката!!!!!! Позитива е невероятен, хората са невероятни! Младите пичове също са невероятни, вчера пак ги уважихме на мача с адаша, просто отвсякъде го заслужават! Дано не бъркам, ама даже и Върбан се е променил?! ))))))))
- bekono
- Контакти:
Честита победа на всички акули. Дано спечелите и на Лудогорец Арена като направите ЦСКА шампиони, а вие заемете второто място, което доста ви приляга. Черноморец задължително трябва да играе в Европа !
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

bekono написа:Честита победа на всички акули. Дано спечелите и на Лудогорец Арена като направите ЦСКА шампиони, а вие заемете второто място, което доста ви приляга. Черноморец задължително трябва да играе в Европа !
Мерси, ама щеше да ни е по-приятно да сме на вашто място
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00
kartago написа:Коце, както ти се радваш за това което се случва на стадиона, и на гостувания, така и аз се радвам от къде пък излезе една искра! В интерес на истината за първи път я палнахме с Тошко ( Bourgas) писахме си едни ЛС, да се съберем бургазлиите от форума, и ..... така тръгна колелото! Много е готино да се работи с готини хора ( на теб ли да ти го обяснявам?!) Чак вече и Гонг го оценяват как се раздвижи този форум, какви инициативи направи, как от нищо се прави нещо, щом стигнахме от ръководството на "Черноморец" да поръчват шалчета при нас, значи всичко е на прав път! Знаеш, че така се наложи, днес да гледам на компа, мнооооого осезателно се виждаше срещу камерата синята полоса в публиката!!!!!! Позитива е невероятен, хората са невероятни! Младите пичове също са невероятни, вчера пак ги уважихме на мача с адаша, просто отвсякъде го заслужават! Дано не бъркам, ама даже и Върбан се е променил?! ))))))))
Въобще не бъркаш за Върбан. Пич е отвсякъде!!!
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец - Ботев Враца 22.04, 19:00
Картаго , прав си за Върбан ! Егати промяната - направо не го очаквах !
Аз също много се радвам ,че се намерихме и се събрахме и ги правим нещата да се случват ! Но още много работа ни чака , пичове !
Аз също много се радвам ,че се намерихме и се събрахме и ги правим нещата да се случват ! Но още много работа ни чака , пичове !
- bekono
- Контакти:
petkan написа:bekono написа:Честита победа на всички акули. Дано спечелите и на Лудогорец Арена като направите ЦСКА шампиони, а вие заемете второто място, което доста ви приляга. Черноморец задължително трябва да играе в Европа !
Еми, пропиляхте си шанса, а ние не сме все още
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

petkan написа:bekono написа:Честита победа на всички акули. Дано спечелите и на Лудогорец Арена като направите ЦСКА шампиони, а вие заемете второто място, което доста ви приляга. Черноморец задължително трябва да играе в Европа !
Всичко с времето си! За да са там, значи са го заслужили! Готино е, че всички фенове казват, че "Черноморец" НЕ влиза в никакви уговорки (вие достатъчно го познавате Херо), и всеки мач е интересен, щото не се знае какво ще се случи! Може да загуби, може да спечели, но ще е честно и с надиграване! Браво днес на врачани, че играха, много хубав футбол имаше, ако тоя "чернодрешко" не беше се помислил за голям, щеше да е още по-супер мач! С варналии се надигравахме и стана голям купон! Съдията по едно време беше забравил да свири! Само атаки, атаки и положения! Ами точно такива мачове ще връщат хората по стадионите!
k.dimitrov написа:glarus bs написа:kartago написа:Абе направи ли ви впечатление каква простотия сътвори тоя така наречен съдия? За дузпата? Първо я даде, а си спомнете какво беше положението! Направиха му шпагат на Боли, той падна, моментално скочи, топката му беше в краката и сам се изненада, че свириха! После страничния я отмени, ОК, и такова се случва, ооообаче защо даде картон на Боли за симулация, като момчето скочи с топката в крака и готов да играе? Не винаги задължително падаш за дузпа, понякога за да се предпазиш ( които са играли го знаят), и те така, тоя наакан а даде накрая картон на Боли! Смех, ако съм на мястото на ръководството на клуба бих подал жалба за тази ситуация! Много се изложи!
пълен майтап,но пък после беше като пружинкалеко побутване и оп свири
явно му стана гузно
Да, да, затова изгони Цоньо. Също уникална ситуация. Стената при фаула бе на не повече от 4 метра. Съдията прави забележка на човека в стената, той не се помръдва и вместо да покаже на него жълт картон, той след 10 секунди го вади на изпълняващия фаула за забавяне на играта. И това всичко при положение, че Черноморец постоянно напада и търси следващ гол. Но Цоньо е много важен за Черноморец в следващото гостуване в Перник. Дали съдията е бил осведомен за това?
Да не говорим, че пред очите на страничния, едно центриране отдясно бе отклонено с ръка от защитник на Ботев в наказателното поле.
прав си братле.точно този момент го пропуснах,но преди малко го гледах в нета и съм потресен от ИДИОТЩИНАТА НА СЪДИЯТА.жалбата е задължителна.дано да отменят тези малоумни картони.