Страшно се радваме,че сте добри и то много добри.Радваме се че такъв талант като Херо Ви е треньор и играете модерен футбол.Забележка търпите само Вие-феновете ,малко подкрепяте отбора си.Няма Ви на мачовете.Футбола е шоу и то не трябва да бъде пропуснато!
ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое FT 2-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
mariuskirkov
- Контакти:
Re: 19 кръг А ПФГ: ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое 17.03 , 17:30
Страшно се радваме,че сте добри и то много добри.Радваме се че такъв талант като Херо Ви е треньор и играете модерен футбол.Забележка търпите само Вие-феновете ,малко подкрепяте отбора си.Няма Ви на мачовете.Футбола е шоу и то не трябва да бъде пропуснато!
- Искам си Акаунта
mariuskirkov написа::lol:Момчета не е коректно да сте така наострени срещу Берое.Ние сме един от провинциалните отбори с много сериозна история.Знаете,че сме били шампиони във времето на тоталитаризма.Станахме носители на купата на България.Няколко пъти бяхме Балкански шампиони.Тогава когато нищо не се случваше сериозно вън от София.Дали сме/или по точно/силом ни взеха футболисти като Петър Жеков,Стойчо Младенов,Георги Димитров и Иван Вутов,Янчо Димитров и т.н. и т. н.Отстранявали сме със съкрушителни резултати и Аустрия Виена-7:1 и 3:1 и хита Атлетико Билбао 4:1 и 1:1,били сме Ювентес с 1:0 и то със седем италиански национали в отбора,Хонвед с3:0 и 1:0 и т.н.и т.н.Ние сме отбор с история.Имаме стадион който е първият вън от София с модерна лекоатлетическа писта и модерна козирка/за времето/и голямо електронно табло/и всичко това ние публиката сме си го издействали/.Публиката ни е сваляла министри и е създавала сериозни проблеми на Т.Живковата власт.Гонени сме няколко пъти от първенството защото имаме мнение.
За момент си помислих , че говориш за друг отбор а не за Олимпик ( Галата , Тетевен , Стара Загора )
-
k.dimitrov
- Контакти:
balgarin написа:k.dimitrov написа:Приятел, Черноморец като гост има само две загуби - от ЦСКА с 0-1 и Локо Пд 0-2 и два равни мача 0-0 с Литекс и Ботев Вр. Останалото са 3 победи 2-0, 3-0 и 4-0. Мисля, че можем да имаме претенции????
И срещу кой са тия победи? С Черноморец Поморие ли? Все тая. Времето ще покаже за какво са ви силите и за къде са ви претенциите. Хайде живи и здрави и утре дано стане хубав мач, естествено за мен ще е хубав ако вземем някоя точица от васНие имаме да градим отбор за есента.
4-са, пропуснах и победата над вас 2-1
mariuskirkov написа::lol:Момчета не е коректно да сте така наострени срещу Берое.Ние сме един от провинциалните отбори с много сериозна история.Знаете,че сме били шампиони във времето на тоталитаризма.Станахме носители на купата на България.Няколко пъти бяхме Балкански шампиони.Тогава когато нищо не се случваше сериозно вън от София.Дали сме/или по точно/силом ни взеха футболисти като Петър Жеков,Стойчо Младенов,Георги Димитров и Иван Вутов,Янчо Димитров и т.н. и т. н.Отстранявали сме със съкрушителни резултати и Аустрия Виена-7:1 и 3:1 и хита Атлетико Билбао 4:1 и 1:1,били сме Ювентес с 1:0 и то със седем италиански национали в отбора,Хонвед с3:0 и 1:0 и т.н.и т.н.Ние сме отбор с история.Имаме стадион който е първият вън от София с модерна лекоатлетическа писта и модерна козирка/за времето/и голямо електронно табло/и всичко това ние публиката сме си го издействали/.Публиката ни е сваляла министри и е създавала сериозни проблеми на Т.Живковата власт.Гонени сме няколко пъти от първенството защото имаме мнение.
Защо да сме наострени срещу вас? Имаше една шегичка от страна на Христо и това е. Никой не ви отрича историята. Ваша си е. Гордейте се с нея.
За нашата публика не си прав. Тази година мисля, че сме с най-много публика на домакинствата в Бургас. Може би само Враца ни водят, но това е нормално за нов член на групата. А че малко подрепяме отбора си, може и да си прав. Но работим по въпроса
п.п. Тоше, Мариус не е наш. Чист заралия си е. Няма лошо де...
[center]
[/center]
[/center]-
mariuskirkov
- Контакти:
Пловдивчанин-Бероец!И човек ценящ футбола!А относно Тетевен и други да не влизаме във вашите щуротии за акулите,че те край нямат-даже и сега!Аз пак казвам -Херо е велик,а за Вас съм под въпрос?
mariuskirkov написа:Пловдивчанин-Бероец!И човек ценящ футбола!А относно Тетевен и други да не влизаме във вашите щуротии за акулите,че те край нямат-даже и сега!Аз пак казвам -Херо е велик,а за Вас съм под въпрос?
Пич, бъди сигурен, че ако не ни нареждате днес, а ни биете с игра, точно бургаската публика ще ви изпрати с аплодисменти!!!
kartago написа:mariuskirkov написа:Пловдивчанин-Бероец!И човек ценящ футбола!А относно Тетевен и други да не влизаме във вашите щуротии за акулите,че те край нямат-даже и сега!Аз пак казвам -Херо е велик,а за Вас съм под въпрос?
Пич, бъди сигурен, че ако не ни нареждате днес, а ни биете с игра, точно бургаската публика ще ви изпрати с аплодисменти!!!
Така е и извинявай, че те помислих за бургазлия, просто под името ти пишеше - Най-активен във форум "Черноморец"
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: 19 кръг А ПФГ: ЧЕРНОМОРЕЦ - Берое 17.03 , 17:30
Успех "моряци"
смачкайте Берое! 3:1
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:Успех "моряци"смачкайте Берое! 3:1
Успех и на вас срещу "Миньор"! Имам страхотни приятели от Варна(не, че нямам и от Перник, но не са фенове) , от вашия модератор! Който говори глупости за ненавист между Варна и Бургас, май просто не знае за какво става въпрос!!!! А иначе....който е по-добър, нека да победи! "Берое" са много корав отбор и имаме уважението! И на вас няма да ви е лесно в Перник! Но, не забравяйте, че това е само една игра!
Bartolomej написа:balgarin написа:k.dimitrov написа:Приятел, Черноморец като гост има само две загуби - от ЦСКА с 0-1 и Локо Пд 0-2 и два равни мача 0-0 с Литекс и Ботев Вр. Останалото са 3 победи 2-0, 3-0 и 4-0. Мисля, че можем да имаме претенции????
И срещу кой са тия победи? С Черноморец Поморие ли? Все тая. Времето ще покаже за какво са ви силите и за къде са ви претенциите. Хайде живи и здрави и утре дано стане хубав мач, естествено за мен ще е хубав ако вземем някоя точица от васНие имаме да градим отбор за есента.
Берое, Черно море , Локо сф ,Светкавица .. вие колко хиляди победи имате като гости
Хиляди ли