Фен тема: Red_Girl
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА
За мача очаквам лесна победа за ЦСКА аргументите са ми ,че ЦСКА има по класни футболисти, по добър треньор и не на последно място ще е домакин в Бургас тоест ще има повече публика от Черноморец.

- Bartolomej
- Контакти:
BRF написа:Ами ние Бургазлии ще подкрепим ЦСКА,смятам знаеш че сме много.
Жалка работа .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Някой да е получил имейл от ЕлГреко? Аз да. Добре е наистина, утре да се видим по-рано, към 12:00ч., за да имаме време да ги обсъдим нещата. До сряда всичко трябва да е готово.
[center]
[/center]
[/center]Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА
Аргументи за победа имаме достатъчно есента го доказахме.Иначе ако говорим за футболисти:Мболи,Бандаловски,Галчев,Мораеш,Костов,Крачунов,Адемар,Присо.Друг аргумент е Димитър Пенев.Историята.Публиката.
Кое е жалко Бартоломеи
-
Rudolf Hess
- Контакти:
toffees написа:За мача очаквам лесна победа за ЦСКА аргументите са ми ,че ЦСКА има по класни футболисти, по добър треньор и не на последно място ще е домакин в Бургас тоест ще има повече публика от Черноморец.
Аз добавям смазващо предимство в пряките двубои, голямото име на ЦСКА, по добрата подготовка на отбора.
Фалшива коса, фалшив футбол!
toffees написа:petkan написа:Ще ти отговоря на един - не обичам да контактувам с нискоинтелигентни, затова не ти се и вързвам на въпросите![]()
А, ако си стигнал 40-те, още по-зле за теб. Едно е да повториш клас, друго е да трябва да ти се налага да се връщаш с 25 години назад
Момко, просто като ти гледам отговорите и това как се изразяваш си ми до болка ясен. А това ,че не ми отговаряш си е твое право лошото е ,че няма какво да ми отговориш.
Пред фактите и боговете мълчат.
А по въпроса , кой е по интелигентен аз не се притеснявам ,когато е трябвало са го оценили, най смешното е , че ми правиш забележка и говориш за интелигентни а ти самият не можеш за пишеш.
Шшшшшт. Тихо...Не познаваш храстчето, камо ли, кой стои зад него.
[offtopic]Интелект не се придобива. Той е израз на манталитет, философия и чувства.
Човек може да се усъвършенства цял живот, но никога не би достигнал точката
на себереализацията, ако визията, културата и личните му успехи се пречупват
единствено и само пред собствения му и твърде личен стандарт за удовлетвореност.
В такъв случай говорим за преход между физическо съществуване и духовно проницание.
Такъв човек с ниска точка на удовлетвреност страда, когато го обиждат
на интелект. Той никога не разочарова себе си, но е способен да умопомрачи всеки.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
k.dimitrov
- Контакти:
S.T.A.L.K.E.R написа:Bourgas написа:Стадионът е КУПЕН, не е откраднат.
Пич, като изключим някои подробности, ние нямаме спор с теб.
Но в случая грешиш, общинския стадион, няма как да е купен, защото пак е на общината.
Не знам в България дали изобщо има частен стадион, може би такъв е само на Славия, но не съм сигурен.
Приятел, одисеята на този стадион е много, много дълга. Стадионът никога не е бил общински. Беше държавен, тъй като бе изграден от държавната фирма "Стопански комбинат Нефтохим". При приватизацията на тази фирма през 1999г. от Лукойл, той беше включен в активите й. Съответно стана собственост на Лукойл. Но Проточанов, заедно с бившия кмет Костадинов завъртяха игри, показаха нотариален акт и заявиха, че стадионът е общински, а не държавен. Лукойл заведе дело към общината, макар че имаше право да съди и държавата. След много перипетии (тъй като общината не представяше нотариалния акт в съда) и 3 заседания се оказа, че нотариалният акт на общината е фалшив и Лукойл спечели делото. След закупуването на Нефтохимик от Петрол, бе извършена замяна на активи ( нефтени бази) на Петрол за стадиона и последният стана собственост на Петрол.
BRF написа:Кое е жалко Бартоломеи
Жалко е, че не си знаеш корените.... Или и ти си поредния новобургазлия? Жалко е, че бързо си забравил как ЦСКА победи Черноморец през есента... Тогава поне наистина имахте футболни аргументи....А сега?
[center]
[/center]
[/center]Re: 17 кръг А ПФГ : Черноморец - ЦСКА
И аз съм на мнение ,че ЦСКА ще имат повече подръжници на стадиона от домакина...0-4 дежа вю
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ