Излезе втората серия на "ЦСКА" - "Черноморец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Излезе втората серия на "ЦСКА" - "Черноморец"

Мнениеот subzero » 26 яну 2012 13:23

За тези,които не четат- чл.Х т.1 Мерси и Край!! ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 яну 2012 13:24

Казах аз , да спират праватана Анисе , отнемане правото на мадам Ба да работи като мениджър и ЦСКа , че ще имат наложено наказание е ясно , да се оправят с БФС както са го правили винаги ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 яну 2012 13:34

Ами от това,което прочетох в договора,ЦСКА и Анисе са си в правото в момента.Договора действително съдържа клауза, според която по силата на чл.70 от КТ има изпитателен срок от 6 месеца.Не е уговорено и в чия полза договора може да бъде прекратен по този член,което според разпоредбите на КТ означава,че и двете страни имат това право.Сега дори и да идат на арбитраж и той да реши в полза на Черноморец, после ще идат на съд а там нещата ще са по друг начин, защото българския съд се съобразява със законите в страната и тези на ЕС,а не разпоредби на БФС,ФИФА и УЕФА.Случаят ще стане като тези на Тимонов и Манчев.Най-много да се забави картотеката на Анисе.Друго не може да стане.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 26 яну 2012 13:37

в договора пише че уговорен в полза на клуба изпитателния срок, но това няма значение...в случая
Черноморец са си вкарали явно таралеж в гащите с този изпитателен срок...но пак повтарям възможно ли е да се разтрогват току-така договори на футболисти с връщане на заплати( т.е. обезщетение) и тук няма значение срока на изпитване и така н.
Забелязвам че писмото на ЦСКА е от 17.01., а Уведомлението на Анеси е дата 18.01.,,т.е към 17.01.2011 дори да приемем че Черноморец са овапцали нещата, Анисе не е свободен агент както твърди Мадам Ба, а че ЦСКА са видели договора на Анисе и са го подучили на разтрогне по тоя начин е факт. Вижда се много ясно намесата на ЦСКА и нерегламентираните контакти и затова Черноморец, може да сезират БФС. От друга страна Черноморец май вече няма до предлагат такива договори със срок на изпитване...По принцип съм за Черноморц в спора, но ако юристите на ЦСКА са използвали вратичката в закона и тарикатски са си разиграли картите няма за какво да ги плюем ч..Чакаме да видим тълкуванията и решенията ! Успех все пак на Черноморец, ако не, поне ще имате една хубава обеца от 350 000 евро..пропуснати ползи
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 26 яну 2012 13:37

Пише, че шест месечния срок е в полза на клуба.
Точка X.1

И в другата тема го написах, не е упоменато футболистът да е представян от агент. Каква е Мадам Ба, че да предоставя тази информация на други хора, клубове и тн???

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 яну 2012 13:42

Абе хора стига сте чели през ред ..договора на Анисе с Черноморец е до 30.06.2014 г и да мадам Ба е менижърка на футболиста от декември месец .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 26 яну 2012 13:42

ntodorov написа:
Много точно и ясно казано. Сега спрете да плюете по ЦСКА и почнете да плюете по ваще там шефове.

Прости ми колега, но не мога да се съглася с твоята категоричност до доказване на противното, а за съжаление никой от засегнатите страни поне към този момент не се е постарал достатъчно, включително и след твоя цитат... :)
ПС: Все пак сред нас има хора с по-добра юридическа насоченост и очаквам тяхното включване. Документите и темата, заради, които я и направихме има за цел запознаване със съдържанието на Договорите с Анисе и съответно излагане на нашите тези, колкото и да са незначителни и несъстоятелни пред задаващия се Съдебен спор.

Аз не виждам какво повече има да се обясняваме - ясно е, че ще има съдебен спор и той ще реши кой крив, кой прав. Колкото до първото ми мнение не съм искал да обидя никой - просто за мен феновете на съответния футболен клуб са истинското лице на отбора и те понасят негативите в дадената ситуация - затова и се изразих по този начин ;) Когато на нас ни отнеха лиценза заради малоумното ни ръководство - кои бяха потърпевшите ? - ние феновете на ЦСКА. Да не мислиш, че на така наречените директори на Ад-та много им дреме. Тъпото в цялата ситуация е че се напада едностранно само ЦСКА, защото ЦСКА по презумпция са виновни за всичко и Титан са далавераджии и крадци, а така като гледам по официалните документи вината си е изцяло в ръководството но Черноморец.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 яну 2012 13:43

Акаунта сигурно е на работа!Иначе щяхме да знаем кой крив,кой прав!!! ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 яну 2012 13:44

IOTUR4O написа:
ntodorov написа:
Много точно и ясно казано. Сега спрете да плюете по ЦСКА и почнете да плюете по ваще там шефове.

Прости ми колега, но не мога да се съглася с твоята категоричност до доказване на противното, а за съжаление никой от засегнатите страни поне към този момент не се е постарал достатъчно, включително и след твоя цитат... :)
ПС: Все пак сред нас има хора с по-добра юридическа насоченост и очаквам тяхното включване. Документите и темата, заради, които я и направихме има за цел запознаване със съдържанието на Договорите с Анисе и съответно излагане на нашите тези, колкото и да са незначителни и несъстоятелни пред задаващия се Съдебен спор.

Аз не виждам какво повече има да се обясняваме - ясно е, че ще има съдебен спор и той ще реши кой крив, кой прав. Колкото до първото ми мнение не съм искал да обидя никой - просто за мен феновете на съответния футболен клуб са истинското лице на отбора и те понасят негативите в дадената ситуация - затова и се изразих по този начин ;) Когато на нас ни отнеха лиценза заради малоумното ни ръководство - кои бяха потърпевшите ? - ние феновете на ЦСКА. Да не мислиш, че на така наречените директори на Ад-та много им дреме. Тъпото в цялата ситуация е че се напада едностранно само ЦСКА, защото ЦСКА по презумпция са виновни за всичко и Титан са далавераджии и крадци, а така като гледам по официалните документи вината си е изцяло в ръководството но Черноморец.

И какво точно разбра от документите??? Аз лично не видях къде е вината на Черноморец!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 26 яну 2012 13:51

А че Анисе трябва да има основателна причина да разтрогне(договор за наемане на ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛИСТ) това съшо е факт.И това ще пита арбитражната комисия най-вероятно.Не са заплати, не са условия на труд, не е дискриминация....най ми е било...мангизи в очите на Мадам Ба
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Черноморец”