Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец(Бургас) 1/16 мач за купата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец(Бургас) 1/16 мач за купата
Пирин бие лошо бие.... 
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
На „Лазур” ръмжат от жребия за купата
В „Черноморец” посрещнаха с недоволство жребия за купата на България, който запрати отбора на възможно най-далечната точка – в Гоце Делчев. Местният „Пирин” приема „акулите” в среща от 1/16-финалите на турнира на 23 ноември. „Акулите” ръмжат не само заради изтощителното пътуване, което ги чака, но и заради факта, че домакините ще се хвърлят да се доказват, че като са от втора дивизия не значи, че са втора ръка. „Пирин” от Гоце Делчев се състезава с успех в първенството на Западна „Б” група, като след 10-ия кръг си поделя първото място със „Спортист” от Своге. Освен това по традиция тимът от бунтовния край на България играе много силно пред собствена публика.
За черноморци обаче победата има ултимативен характер, след като от треньорския щаб обявиха, че този сезон турнирът за купата на България ще бъде приоритет, въпреки че отборът засега се движи отлично в първенството на „А” група.
Жребият за 1/16-финалите на 23 ноември отреди гостувания и на другите два отбора от Бургаска област, които ще срещнат съперници от компанията си в Източна „Б” група. „Нефтохимик” ще играе с „Етър” във Велико Търново, а „Несебър” – с „Добруджа” в Добрич. Любопитна подробност е, че „шейховете” ще имат този месец две визити до старопрестолния град, след като в 11-ия кръг от първенството излизат на стадион „Ивайло” тази събота /5 ноември/.
В „Черноморец” посрещнаха с недоволство жребия за купата на България, който запрати отбора на възможно най-далечната точка – в Гоце Делчев. Местният „Пирин” приема „акулите” в среща от 1/16-финалите на турнира на 23 ноември. „Акулите” ръмжат не само заради изтощителното пътуване, което ги чака, но и заради факта, че домакините ще се хвърлят да се доказват, че като са от втора дивизия не значи, че са втора ръка. „Пирин” от Гоце Делчев се състезава с успех в първенството на Западна „Б” група, като след 10-ия кръг си поделя първото място със „Спортист” от Своге. Освен това по традиция тимът от бунтовния край на България играе много силно пред собствена публика.
За черноморци обаче победата има ултимативен характер, след като от треньорския щаб обявиха, че този сезон турнирът за купата на България ще бъде приоритет, въпреки че отборът засега се движи отлично в първенството на „А” група.
Жребият за 1/16-финалите на 23 ноември отреди гостувания и на другите два отбора от Бургаска област, които ще срещнат съперници от компанията си в Източна „Б” група. „Нефтохимик” ще играе с „Етър” във Велико Търново, а „Несебър” – с „Добруджа” в Добрич. Любопитна подробност е, че „шейховете” ще имат този месец две визити до старопрестолния град, след като в 11-ия кръг от първенството излизат на стадион „Ивайло” тази събота /5 ноември/.
Santiago Munezz написа:Пирин бие лошо бие....
И Банско бие, лощо бие!!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Santiago Munezz написа:Пирин бие лошо бие....
Тъпана на мегдана ли?
[center]Member of Old School Boys [/center]
Пирин могат да ни бият, но само на центрове! Успех, акули!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Bartolomej
- Контакти:
Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец
Айде идва поредната футболна драма . Дайте да видим кой какво , как и защо мисли за мача
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Re: Пирин (Гоце Делчев) - Черноморец
Дано не стигнат нещата до драма. Искрено се надявам да спечелим мача в редовното време - лижерно и със самочувствието на по-зрял и класен отбор. Моята прогноза - Пирин ГД - Черноморец - 0:2 ...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Bartolomej
- Контакти:
За победата не се съмнявам . Притеснявам се само за терена и каратиските умения на момчетата от Гоце . С Локото накрая като почнаха секиритИ на железничарите и дадохем жертва . Дано се отървем без контузии , а Стоян Колев да направи 8 - ми мач без допуснат гол .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
-
05.05.1948
- Контакти:
Искрено се радвам за Пирин. Това е отбор, който се издържа от общината с едни от най-ниските бюджети в професионалния футбол и който разчита почти изцяло на местни момчета, като въпреки това успява да се задържи в Б група, а сега дори е лидер. Надявам се на препълнен стадион, спомням си през 1994 г. когато играхме с Левски на стадиона имаше близо 12 хиляди, тогава стигнахме до дузпи, дано и сега се представим достойно. Помня как и Нефтохимик бяха безспорен лидер в Б група през 1993 г., но загубиха в Гоце Делчев, дано същата съдба сподели и съгражданите им. Черноморец е по-класния отбор, но се надявам ентусиазма от успешното представяне на отбора и публиката да помогнат. Успех на Пирин.
Много се надявам да ги подцените и да ви изпратят - може да си хванете ферибот от Кавала!
И кой ви каза, че терена е лош? От сега ви казвам, че ще видите какво е пълен стадион и то с ПЛАТЕНИ билети! Успех на Пирин!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!