Берое - Черноморец - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Берое - Черноморец - 27.08

Мнениеот ntodorov » 21 авг 2011 10:23

Avgusta 1916 написа:Нека първо да мине мачът ни днес с Локо Сф ,тогава може да дам прогноза ;)

Здрасти. Днес ви стискам палци. Бааах мааа му - как минава времето. Сякаш беше вчера, когато се "дърлихме" за мачът ни в Бургас миналия сезон.
ПС: Августа 1916 е един от хората, които вдяват хумора и е удоволствие да се коментира футбола ни български с иронията, която футбалерите ни заслужават. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 21 авг 2011 10:34

ntodorov написа:
Avgusta 1916 написа:Нека първо да мине мачът ни днес с Локо Сф ,тогава може да дам прогноза ;)

Здрасти. Днес ви стискам палци. Бааах мааа му - как минава времето. Сякаш беше вчера, когато се "дърлихме" за мачът ни в Бургас миналия сезон.
ПС: Августа 1916 е един от хората, които вдяват хумора и е удоволствие да се коментира футбола ни български с иронията, която футбалерите ни заслужават. :)

Здравей и от мен!
Иронията в момента ми е заменена с нервност ( предвид двете ни загуби и предстоящия ни мач тази вечер ) , но какво да се прави.Ще си подкрепям отбора ,па дано футбалерите ни най-накрая оправдаят вложените в тях средства.

ПС: Честита победа , при това абсолютно заслужена.
Този Жужу е ебаси машината :o
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 авг 2011 10:55

Августа ако говорим за оправдаване на средства... Предполагам се сещаш, колко средства бяха хвърлени на халос в Черноморец. Средства, които сега са нейде из плажовете на Латинска Америка, ( където е топло де), Сърбия, Германия и Италия :) ...И накрая да имаме що годе прилично отборче за без пари...Ще продължим в темата след мачът ви с Локо Сф.
ПС: Жужу имаше ден. Заслугата да си "развява байряка" беше и на съотборниците му, но определено има качества и е поредната находка на Херо.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 21 авг 2011 11:23

По силата на логиката Черноморец би трябвало да вземе минимум точка от този мач.ЦСКА ги победи с 300 зора.Логика не винаги има,но се забелязва че при Херо отбора е мноооого по-наред от миналогодишния ако не като игра и класа,то като злоба(спортна) и хъс.Дори и при 0:0 в София ,гостите атакуваха рядко,но с голям хъс и се държаха като шотландци(биткаджии).Не коментирам играта с Локо Пд,щото не съм гледал мача......Мразя Събев! Вън от Бургас за подвиския измекяр! Искаме си нормалния Черноморец,защото брат-брата не храни,но тежко му който го няма! ....САМО НАФТА !!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 авг 2011 11:43

реми е мача , 1-1 е моята прогноза
Изображение

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 авг 2011 11:52

И аз мисля да им мине първо мача им довечера и тогава да го мислим гостуването. Довечера ще се види дали са още в криза от 2та мача или почват да навлизат в ритъм. Берое са корав отбор и не мисля че току така ще се оставят. Иначе ако играем със снощния хъс нищо чудно да си тръгнем с 3те точки. Дано и Херо да ги стегне дотогава, да не се учат отсега да лежат на стари лаври. Жужу ако се развихри и Венци Христов + Андонов са във форма - нищо чудно. Но все пак е мнооого рано да си помислим че сме нещо повече от другите отбори в А група. Нов отбор сме, ама какъв само,а? Успех на Берое довечера.
[center]Member of Old School Boys [/center]

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 21 авг 2011 12:11

Хареса ми много мача Черноморец -Локомотив Пловдив.И двата отбора мога да похваля.Аз съм от Берое и много желая моят отбор да влезе в образа който нашата публика желае да гледа.Чакам с нетърпение двубоя, защото той ще покаже какъв ще бъде полусезона за нас.Моето мнение е 2:0 за Берое.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 21 авг 2011 12:37

Труден мач ще е,Херо набързо спретна един стабилен отбор,който се опитва да играе футбол и създава много положения.Нека да видим все пак какво ще направим днес,но така или иначе нямаме алтернатива освен три точки срещу вас следващата седмица.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 21 авг 2011 13:58

Равенство 1-1 с късен гол за Черноморец.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Черноморец”