Черноморец Бургас 2011/2012 - обща тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец Бургас 2011/2012 - обща тема

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 авг 2011 09:02

cena62 написа:Да , но не е ли по-добре да има 10 000 хил. човека (което например с билети от 3 лева са 30 хил. лева) отколкото 500 човека (и билети от 5 лева което е 2 500 хил. лева) ?

от това което показва отбора след декември 2008 , не билети , а Събев трябва да плаща на всеки отишъл на стадиона .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2011 09:39

Искам си Акаунта написа:
cena62 написа:Да , но не е ли по-добре да има 10 000 хил. човека (което например с билети от 3 лева са 30 хил. лева) отколкото 500 човека (и билети от 5 лева което е 2 500 хил. лева) ?

от това което показва отбора след декември 2008 , не билети , а Събев трябва да плаща на всеки отишъл на стадиона .

Той, че няма да ни плати, няма...Остава ни да чакаме да се махне от Бургас или да го споходи естествен или насилствен летален край. Засега се задоволяваме само с некролози и RIP-ове, касаещи не тленността му, а виртуалността му по-скоро. Пука му на Събев, какво сульо, пульо и ние мислим за него. Едно обаче ми е ясно - и моето време върви, а да се правя на сърдита от ощипване ученичка - няма смисъл. Единственото, което имам сили да променя е да лиша кефът си да гледам футболен мач на живо. Ако някой има идеи, алтернатива, сила и възможности да промени нещата - аз съм с него. За сега се задоволявам да гледам и да се интересувам от отборът без да "включвам" кой му е собственика. В крайна сметка и в живота около мен има толкова неприятни индивиди от, които до голяма степен завися ( и при вас сигурно е така), че надали точно Събев е човекът, който би ме лишил от един от малкото ми кефове в този живот.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 03 авг 2011 10:05

Шок! Черномроец със загуба от 37 милиона

Загуба от 13 141 000 млн. лева е регистрирал ПСФК Черноморец (БС) за 2010 година, съобщава "Меридиан Мач". Сумата е официално записана в одита на АД-то.

Клубът е изхарчил за осигуряване на бюджет за същия период 16 572 000 млн. лева. Сумата е потресаваща и със сигурност този бюджет е най-високият в „А" група, превишаващ парите на столичните Левски, ЦСКА и на шампиона Ли-текс.Натрупаната загуба до края на миналата година със стари финансови задължения е 36,779 000 млн. лева. Капиталът на клуба се е стопил от 50 млн. на 13,730 000 млн. лева.

Според одита Черноморец има натрупани задължения към фирми контрагенти и по наемни договори - в размер на 8 395 000 млн. лева.Клубът дължи пари и за взети кредити в размер на 5 744 000 млн. лева. Босът на клуба Митко Събев е дал за заплати 7,155 000 млн. лева за 2010 година.

От тях възнагражденията на футболистите възлизат на близо 5 млн. лева. Изчисленията показват, че за този период средната заплата в клуба на футболист е била около 200 000 лева годишно, или 17-18 000 лева на месец. Все още не е ясно как клубът ще се издължи както към своите партньори и контрагенти, така и към кредиторите си. Акционери в Черноморец са „Петрол хол-динг" и Община Бургас.
http://football24.bg/novina/55624-shok- ... 37-miliona

Крайно време е общината да излезе от АД-то и да даде стадиона в Акациите на някой който наистина ще инвестира .Поне да има лиценз за А група,наслушахме се 5-6 на Арени,а стадиона се руши и от стадион за А група,в момента е една гола поляна.

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 03 авг 2011 10:09

Много дълго ще тежи на клуба , финансово , а и игрово , заиграването с "треньора" Балъков.Като прибавим и финасовите проблеми на Събев , ни остава да чакаме само на опита на Херо да сглоби приличен отбор с малко средства.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2011 11:12

В кръга на шегата: Загубите от двуцифрени милиони нарежда Черноморец сред големите клубове в Европа - Реал, Ман. Юнайтед, Барса и прочие клубове с богат интериор и екстериор, но с минусови банкови сметки. Нека отчитаме все пак, че живеем в абсурдна Държава, където единствено знакът - (минус) е в + (плюс) за някой. Сещайте се. ;)

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 03 авг 2011 11:17

Според мен Херо може да направи Черноморец добър като есента на 2010/2011.А защо не и по добър ;)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 авг 2011 11:59

Да,разбира се че е така,но трябва хората лека по лека да си изградят манталитет.Не е нормално,ако билета е 3 лв. да има 10 хил. а при 5 лв. 500 души,това е огромна разлика заради 2 лв.Иначе какви са цените на билетите за този сезон ?

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 авг 2011 12:05

ntodorov написа:
Искам си Акаунта написа:

Той, че няма да ни плати, няма...Остава ни да чакаме да се махне от Бургас или да го споходи естествен или насилствен летален край. Засега се задоволяваме само с некролози и RIP-ове, касаещи не тленността му, а виртуалността му по-скоро. Пука му на Събев, какво сульо, пульо и ние мислим за него. Едно обаче ми е ясно - и моето време върви, а да се правя на сърдита от ощипване ученичка - няма смисъл. Единственото, което имам сили да променя е да лиша кефът си да гледам футболен мач на живо. Ако някой има идеи, алтернатива, сила и възможности да промени нещата - аз съм с него. За сега се задоволявам да гледам и да се интересувам от отборът без да "включвам" кой му е собственика. В крайна сметка и в живота около мен има толкова неприятни индивиди от, които до голяма степен завися ( и при вас сигурно е така), че надали точно Събев е човекът, който би ме лишил от един от малкото ми кефове в този живот.

Приятелю , с това чакане и заравяне на главата в пясъка , като нищо може да се стигне до варианта - Митко Събев без отбор но с 2 стадиона в Бургас , и два бургаски отбора играещи по селата в долните дивизии . Не става въпрос за това , дали е добър Събев или не . става въпрос за спасяването на отбора . Реално в момента клуба е в състояние на фалит .Към края на юли дълговете вече са надхвърлили 39 млн лева . Което е по-малко от от 25% от уставния капитал на дружеството .Когато догодина излезе следващия одит , всеки кредитор е в пълното си право да поиска обявяване на клуба във фалит ...

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 03 авг 2011 12:07

Радостин Кишишев ще пропусне първия мач на „Черноморец” от новия сезон в „А” група. 37-годишният футболист няма да попадне в групата за двубоя с „Калиакра” на 6 август (събота), тъй като тази седмица не тренира с „акулите”. Ветеранът отпътува вчера за Англия, където има да си урежда документи и да прибира багаж за България. Очаква се той де се прибере обратно в четвъртък или петък.

Както е известно, Тинката игра миналия сезон на Острова за „Брайтън” и помогна за историческата му промоция в Чемпиъншип. През това лято той поддържаше форма с „акулите” с надежда да продължи кариерата си в Англия, но не успя да си намери клуб. В средата на миналия месец Кишишев беше на тестове в лондонския „Чарлтън”, ала до договор не се стигна и футболистът се завърна в Бургас, за да подпише с родния „Черноморец”. Екснационалът получи и статута на капитан на тима от старши треньора Димитър Димитров-Херо.

Кишишев дебютира за „Черноморец” в „А” група през 1991 г. Три години по-късно той премина в другия бургаски клуб „Нефтохимик”. През 1997 г. „шейховете” го командироваха под наем за един сезон в турския „Бурсаспор”, а после го продадоха на „Литекс”. През 2000 г. ловчанлии го трансферираха в „Чарлтън” за 300 000 паунда. По време на 10-годишната си кариера в Англия Тинката игра още и за „Лийдс”, „Лестър” и „Брайтън”. През сезона 2009/2010 г. халфът отново обличаше екипа на „Литекс”.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 авг 2011 12:23

dunavfc написа:

Да,разбира се че е така,но трябва хората лека по лека да си изградят манталитет.Не е нормално,ако билета е 3 лв. да има 10 хил. а при 5 лв. 500 души,това е огромна разлика заради 2 лв.Иначе какви са цените на билетите за този сезон ?

Не, не са само цените на билетите причина за отлива на хората от стадиона. По-миналия сезон ( Ч.Море, Локо Пд) първите два кръга цената на билета беше 7 лв. - на стадиона имаше около 5-6000 зрители. Тази пролет и с топ не можеха да ме накарат да отида на Лазур след загубата от ЦСКА и явно бездушието на футбалерите ни. Миришеше на фалш, а спортно-техническото ни ръководство не знаеше на кой свят се намира. ТрЕнерите научаваха състава си от диктора на стадиона. А на терена играеше този, който беше сънуван от някакъв никакъв - Персикети. Като добавим и тандема му с крайно антипатичния Буковац, като добавим и противоречащата до безкрайност личност на Събев, докараните на килограм - матовокожи и чернокожи недоразумения, съмнителните, както кръстоската между кон и муха резултати, първичката мисловна дума, която ми дойде на ум беше краткия, но многоопределящ турцизъм: "Ай сиктир"...

Върни се в “Черноморец”