Направиха го заради бизнес интереси, а някой фенчета си помислиха, че им дойде времето и се взеха насериозно. Това вече трябва да е ясно на всички.NEFTOCHIMIK 1962 написа:Ами защото много ми се иска някой да ми отговори-ЗА ТОВА ЛИ НИ РАЗГОНИХА ФАМИЛИЯТА,ЗАРАДИ ОТБОР ОТ КОЙТО ПОЧТИ НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА????
Херо иска да смени целия отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Херо иска да смени целия отбор????????!!!!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Ако някой от вас е чул интервюто ще разбере, че става въпрос за всички футболисти, които са дошли на проби. Не се самонавайте и не се самонадъхвайте
И не на последно място не бъдете коне с капаци.
П.П. Похвално е, че всички бургазлии се интересуват и от двата отбора на Бургас

П.П. Похвално е, че всички бургазлии се интересуват и от двата отбора на Бургас

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Не ми пука кой ще маха и кой ще взима в Черноморец!!!!!
Интересувам се само Нефтохимик да играе красив и качетвен футбол за да върне всички БУРГАСКИ фенове на стадиона!!!
Интересувам се само Нефтохимик да играе красив и качетвен футбол за да върне всички БУРГАСКИ фенове на стадиона!!!
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
ta4i написа:Не ми пука кой ще маха и кой ще взима в Черноморец!!!!!
Малко трудно защото стадиона се очертава да е пак в Долно езерово
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Наистина ли темата е пусната за да се провери заинтересоваността на привържениците на Черноморец ????
Ако е така - заглавието на темата не е коректно. И за да съм честен пред себе си и пред всички фенове на Нафтата и на Черноморец. Момчета, дано да греша, но и Нафтата няма да има ония привърженици отпреди 12-13 години. Разделението, което невръстни главици умишлено направиха, омразата, която изкараха от анусите си доведе до това - масова незаинтересованост на хората...И когато вие отявлените фенове на Нафтата се бяхте покрили само аз и Христо защитавахме отбора в една тема, в която нашите "приятели " от Ботев прогнозираха, че ще ни бият с по - 5-6 парцала и ще бъдат безапелационни лидери в Б група с минимум 15 точки пред втория ( абсурд да бъде Нафтата), а за Нафтата се пишеше така: "Нефтохимик - 2 -ри
" И тогава аз пък се чудех къде сте ? Апропо. Появиха се един двама с езици до земята положени пред "великата Ботевска публика", които от лизане на подметки си бяха деформирали джуките дори...Сега обаче ви виждам, като лешояди над мърша, които се бутат над трупа на разложен плъх, когато умрелия бивол лежи зад билото. Било, което те нямат нито силата, нито желанието да прелетят. Предпочитате да ядете плъха, който така или иначе няма да ви нахрани. Зъл лешояд - гладен лешояд... С това си отрицание само вредите. Казвам ви го, като заинтересован човек. Ринете само пепел, която пада върху всички ни.

Ако е така - заглавието на темата не е коректно. И за да съм честен пред себе си и пред всички фенове на Нафтата и на Черноморец. Момчета, дано да греша, но и Нафтата няма да има ония привърженици отпреди 12-13 години. Разделението, което невръстни главици умишлено направиха, омразата, която изкараха от анусите си доведе до това - масова незаинтересованост на хората...И когато вие отявлените фенове на Нафтата се бяхте покрили само аз и Христо защитавахме отбора в една тема, в която нашите "приятели " от Ботев прогнозираха, че ще ни бият с по - 5-6 парцала и ще бъдат безапелационни лидери в Б група с минимум 15 точки пред втория ( абсурд да бъде Нафтата), а за Нафтата се пишеше така: "Нефтохимик - 2 -ри

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ta4i написа:Не ми пука кой ще маха и кой ще взима в Черноморец!!!!!
Продължавай в същия дух и ще върнеш Михаля.

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
ntodorov написа:Наистина ли темата е пусната за да се провери заинтересоваността на привържениците на Черноморец ????![]()
![]()
![]()
Ако е така - заглавието на темата не е коректно. И за да съм честен пред себе си и пред всички фенове на Нафтата и на Черноморец. Момчета, дано да греша, но и Нафтата няма да има ония привърженици отпреди 12-13 години. Разделението, което невръстни главици умишлено направиха, омразата, която изкараха от анусите си доведе до това - масова незаинтересованост на хората...И когато вие отявлените фенове на Нафтата се бяхте покрили само аз и Христо защитавахме отбора в една тема, в която нашите "приятели " от Ботев прогнозираха, че ще ни бият с по - 5-6 парцала и ще бъдат безапелационни лидери в Б група с минимум 15 точки пред втория ( абсурд да бъде Нафтата), а за Нафтата се пишеше така: "Нефтохимик - 2 -ри" И тогава аз пък се чудех къде сте ? Апропо. Появиха се един двама с езици до земята положени пред "великата Ботевска публика", които от лизане на подметки си бяха деформирали джуките дори...Сега обаче ви виждам, като лешояди над мърша, които се бутат над трупа на разложен плъх, когато умрелия бивол лежи зад билото. Било, което те нямат нито силата, нито желанието да прелетят. Предпочитате да ядете плъха, който така или иначе няма да ви нахрани. Зъл лешояд - гладен лешояд... С това си отрицание само вредите. Казвам ви го, като заинтересован човек. Ринете само пепел, която пада върху всички ни.
Не не не,разделението не го направиха невръстните главици.Много добре знаеш кой го направи.А за темата за която говориш-не съм я видял-за тази дето Ботев щял да бъде с 15 точки пред нас.Докато не почне първенството нищо не можем да кажем.И пак за разделението-не феновете брат,не те ни разделиха.А иначе -разделени сме-да така е.Едните са на модерния стадион,който е на другите,а пък тия другите са в калта на Езерото.Едните печелят отличия с школата на другите,а пък другите като пчелички създават нова школа от нищото.Едните ги вкараха зорлем в А група за сметка на другите,а пък тия другите ги биха с 2-0,и тия другите ги извадиха от Б група,за да могат едните да имат и сателит.....Толерантност към ПСФК-то никога! Не ние разделихме хората(не и акулите) ...други ни разделиха
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Нефтохимик 1962. много правилно си писал. Знам, кой разбуни духовете. Защо тогава се сърдите на сульо и пульо , на които също не им е присърце Чрноморец да играе на Лазур. Точната и адекватна реакция на тези хора ( в това число и аз ) е да не ходят на Лазур, както и го направиха последните мачове. Когато замириса на люляци тези малки "главици" за, които писах започнаха хулите. "Видете ли какви фенове сте ?" Ами фенове са. По-добре ли щеше да бъде да поддържат изкуствената тор на стадиона и егото на Събев ???? Ако не сте разбрали - точно това обърка Митьо. от там дойдоха и неадекватните му реакции и безброй смени на трЕнери и прочие.
И не забравяйте - стадиона върви с Митко Събев. Там трябва да е тоягата. А, ако ние привържениците на Нефтохимик трябва да сме благодарни на някой то е на Черноморец. Тиранинът си хареса него и го дамгоса по своему. На Нафтекс аз вече не ходех. Спряха да ходят и много други. Ти знаеш. Апатията свърши с крах за този отбор - види се за добро...Ама да анатемосвам другия отбор Черноморец, заради Събев - няма как да го направя. Кривите яда си в неправилната посока. Чувствам се засегнат защото не съм делил отборите и бих се "вързал" по същия начин, ако чуя нападки срещу Нафтата. С ръка на сърцето обаче трябва да призная, че по-нетолерантни засега са феновете на Нафтата. Мразят, но не който трябва. Черноморец си навлече тиранин и ви лиши от такъв за да се пръкне истинския Нефтохимик на, който и аз се радвам.
Що се касае за базите. нека сме честни. Видя, че всички бивши и настоящи футбалери бързо се преориентираха. Остана само феновете да се драпаме за косиците и да се борим за куклите и парцалките. Сам знаеш колко истински нефтохимици поеха ДЮШ на Черноморец- Т. Киселичков, Парушев, Тони Спасов, добавям Груев ( хитър и умен), Миро Косев, Пламен Михов, Херо, Еролин, Малин Орачев, Пламен Крумов... Всички те навлякоха сините анцунзи...и изглеждат доволни, а ние сме велики и многолюдни Бургаски фенове - можем да се дърлим за северното сияние. И тук в този момент вече мога да се басирам> не спре ли това деление нито Нафта, нито Черноморец ще напълнят някога стадион с 15 000 народ, както едно време и, когато много бургазлии се вързаха на "помията" за великия Проект на Балъков...само не ми казвай за безплатните билети, защото знаеш кой роди тази идея в Бургас.
И не забравяйте - стадиона върви с Митко Събев. Там трябва да е тоягата. А, ако ние привържениците на Нефтохимик трябва да сме благодарни на някой то е на Черноморец. Тиранинът си хареса него и го дамгоса по своему. На Нафтекс аз вече не ходех. Спряха да ходят и много други. Ти знаеш. Апатията свърши с крах за този отбор - види се за добро...Ама да анатемосвам другия отбор Черноморец, заради Събев - няма как да го направя. Кривите яда си в неправилната посока. Чувствам се засегнат защото не съм делил отборите и бих се "вързал" по същия начин, ако чуя нападки срещу Нафтата. С ръка на сърцето обаче трябва да призная, че по-нетолерантни засега са феновете на Нафтата. Мразят, но не който трябва. Черноморец си навлече тиранин и ви лиши от такъв за да се пръкне истинския Нефтохимик на, който и аз се радвам.
Що се касае за базите. нека сме честни. Видя, че всички бивши и настоящи футбалери бързо се преориентираха. Остана само феновете да се драпаме за косиците и да се борим за куклите и парцалките. Сам знаеш колко истински нефтохимици поеха ДЮШ на Черноморец- Т. Киселичков, Парушев, Тони Спасов, добавям Груев ( хитър и умен), Миро Косев, Пламен Михов, Херо, Еролин, Малин Орачев, Пламен Крумов... Всички те навлякоха сините анцунзи...и изглеждат доволни, а ние сме велики и многолюдни Бургаски фенове - можем да се дърлим за северното сияние. И тук в този момент вече мога да се басирам> не спре ли това деление нито Нафта, нито Черноморец ще напълнят някога стадион с 15 000 народ, както едно време и, когато много бургазлии се вързаха на "помията" за великия Проект на Балъков...само не ми казвай за безплатните билети, защото знаеш кой роди тази идея в Бургас.

- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
ntodorov написа:Нефтохимик 1962. много правилно си писал. Знам, кой разбуни духовете. Защо тогава се сърдите на сульо и пульо , на които също не им е присърце Чрноморец да играе на Лазур. Точната и адекватна реакция на тези хора ( в това число и аз ) е да не ходят на Лазур, както и го направиха последните мачове. Когато замириса на люляци тези малки "главици" за, които писах започнаха хулите. "Видете ли какви фенове сте ?" Ами фенове са. По-добре ли щеше да бъде да поддържат изкуствената тор на стадиона и егото на Събев ???? Ако не сте разбрали - точно това обърка Митьо. от там дойдоха и неадекватните му реакции и безброй смени на трЕнери и прочие.
Тодоров,в грешка си-аз не мразя нито един фен на Черноморец,не мразя и името и марката Черноморец.Даже може да се каже че уважавам доста от старите фенове на Черноморец с които някога сме подкрепяли нашите отбори и на двата стадиона.Но няма как да уважавам или подкрепям сегашния ПСФК Чц,и не защото е създаден през 2005-все ми едно дали е през 2005 или 1919,дали е стария или не-и на него щях да симпатизирам,както и на Мастер примерно,защото все пак след името стои Бургас.Но господата ръководители изкривиха цялата ни футболна история и направиха така че думите "ПСФК Черноморец","Нафтекс","Лазур" да станат мръсни думи за нас.Тоя човек докато не се махне от града-няма да има покой за нас.
chernomorets/viewtopic.php?f=34&t=84049&st=0&sk=t&sd=a&start=50
Това е темата за, която писах, че малко бяха феновете на Нафтата, които да защитят отборът си. Интересното е от страница 5.
Това е темата за, която писах, че малко бяха феновете на Нафтата, които да защитят отборът си. Интересното е от страница 5.