Видима-Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Видима-Черноморец

Мнениеот storm » 15 мар 2011 00:53

hristo1306 написа:
Локомотив1926 написа:
turbogena написа:Момчета ,оставете ги ;) Те са вярна агитка ,просто изживяват трудни моменти :lol:

вица на деня :)

до края може да падаме на 1000 % вие сте под ножа в Бургас. Не може да ва спасят нито парите на коко нито неговите певачки. Бургас и по- голямата му половина обичат Ботев !!! Не сте желани в Бургас за ЕТ не го ли разбрахте ?

Язък такъв хубав стадион, пък отборът играещ на него да неможе да се класира за ЕКТ... Локото според мен ако се класират по добре да домакинстват в Ловеч..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 мар 2011 02:30

Егати злобата егати чудот,а до преди няколко седмици някои от тези фенове на други отбори на хвалеха.

Победа за нас срещу Видима.Тея трябва да ги бием вече.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 15 мар 2011 07:38

Време е Видима да победи някой!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 мар 2011 08:33

Фенчетата на другите отбори!!! Нямате ли си пишки да се занимавате ?
Тия от Левски преди мача с Черноморец се надпреварваха да се съмняват в крайния резултат. Вкараха измислен гол с корем от измислен корнер и тръгнаха акъл да ръсят. За феновете от Локо Пд - хубаво е преди да сядате на пейките на Лаута да се оглеждате, че току вижте Коко ви "подложил" фолк забременителя. :shock: :mrgreen:
Фенчето от Берое - не го коментирам - то си е очукано по съдба и орис. Като нЕма за кой-за Берое ще вика завалията, но поне да не си вре зарзалата из чуждите форуми и да не пречи на по-големите. :oops:
За мача: Прогнозирам 1:1.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 15 мар 2011 08:46

ntodorov написа:Фенчетата на другите отбори!!! Нямате ли си пишки да се занимавате ?
Тия от Левски преди мача с Черноморец се надпреварваха да се съмняват в крайния резултат. Вкараха измислен гол с корем от измислен корнер и тръгнаха акъл да ръсят. За феновете от Локо Пд - хубаво е преди да сядате на пейките на Лаута да се оглеждате, че току вижте Коко ви "подложил" фолк забременителя. :shock: :mrgreen:
Фенчето от Берое - не го коментирам - то си е очукано по съдба и орис. Като нЕма за кой-за Берое ще вика завалията, но поне да не си вре зарзалата из чуждите форуми и да не пречи на по-големите. :oops:

Момче,спазвай добрия тон!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 мар 2011 09:06

luxorus написа:
ntodorov написа:Фенчетата на другите отбори!!! Нямате ли си пишки да се занимавате ?

Момче,спазвай добрия тон!

Молим ? КъдЯ видя лош тон миличък ? Пиша У нашия форум и бия влезлите мухи с мухобойка...НЯщо против? ...Я цитирай лоша думичка написана от мен, а тонът ми е благ (честна дума)...
" Момче": Е-ееееееееех да бях момче хич нЕмаше да се задържам из тоЯ форум - щех да припкам из Зарата и да гоня мацките...Ти Оти си губиш времето в забележки бре момко, бЕгай навън виж слънцето грей ?
ПС: Ако мислиш, че съм те обидил или не съм спазил добрия тон - информирай ме пак. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 15 мар 2011 09:16

Съгласен съм с прогнозата,но ми се струва,че ще е 0:0,понеже все още трудно бележим,а и Велков така и не може да промени този компонент в играта ни.Колкото до коментарите от страна на феновете на Левски,Локо Пд и Берое,колеги вашите отбори имат не по-малко важни двубои,а и достатъчно проблеми,затова си мисля,че е редно да коментирате под тези теми,а не да гледате в чуждия двор и да злобеете.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 15 мар 2011 09:16

Предполагам, че мачът ще е равен, но не изключвам и минимална победа за Черноморец

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 15 мар 2011 10:02

Видима ако иска да остане в А група , трябва да спечели този мач ;) от друга страна Черноморец трябва да спре черната си серия без победа от началото на пролетня полусезон ;) Прогноза 0-0 , 1-1 равен мач
Изображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 15 мар 2011 10:29

След помията , която се изля върху клуба Черноморец от страна на медии и с оглед промените , които се случиха в отбора , е нормален срива . Така че сега е време с много труд и упоритост "акулите" да спечелят тази среща .
Всеки , който обича Бургас да си хваща чукалата и да идва до Севлиево да подкрепи отбора .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”