Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Мнениеот fred » 02 фев 2011 13:37

PFC Litex написа:
fred написа:Истинските (по-старите такива) фенове които са отрасли на ст. Черноморец, бивш 9ти септември си искат там.

Нали излязохте с проекти за Черноморец арена, а това което показахте с магическа пръчка няма да стане, та докато бъде реализиран проекта, къде ще играете мачовете си?

Мислех че се разбира от само себе си че искаме да си играем на ст. Черноморец, като същевременно докато това стане играем на Лазур.
Въпроса тук е принципен - 2та отбора да си играят на техните стадиони, то е ясно че чисто технически и физически е невъзножно към момента да стане със магическа пръчка, но това е многократно коментирано в други теми...
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 фев 2011 13:37

PFC Litex написа:
fred написа:Истинските (по-старите такива) фенове които са отрасли на ст. Черноморец, бивш 9ти септември си искат там.

Нали излязохте с проекти за Черноморец арена, а това което показахте с магическа пръчка няма да стане, та докато бъде реализиран проекта, къде ще играете мачовете си?

Искаме си на Арената, искаме си на Арената !...Опс, май много искаме. :oops: :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 13:42

ntodorov написа:
PFC Litex написа:

Искаме си на Арената, искаме си на Арената !...Опс, май много искаме. :oops: :roll:

Та като каза искаме си Арената, знаеш ли че в Изгрев на мястото на бившата дивизия ще се строи спортна зала с 5000 седалки? Работното име на залата е Арена Бургас... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 фев 2011 13:45

Най-накрая ще ми се разкара от погледа тая грозотия. която виждам всеки ден от терасите :) А и цената на апартамента ще се покачи :) Друг е въпросът колко от тези проекти (около 87162386183761 на брой) ще се реализират в Бургас :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 фев 2011 13:49

fred написа:
PFC Litex написа:

Мислех че се разбира от само себе си че искаме да си играем на ст. Черноморец, като същевременно докато това стане играем на Лазур.
Въпроса тук е принципен - 2та отбора да си играят на техните стадиони, то е ясно че чисто технически и физически е невъзножно към момента да стане със магическа пръчка, но това е многократно коментирано в други теми...

При положение, че го разбирате идеално, защо тогава са подобни транспаранти?
Да, съгласен съм, че всеки на стадиона си, но като няма стадион?
Подобен проект който беше показан, дори да е на половината само, отнема поне 4-5 години, което значи, че през това време ще играете на "Лазур" и трябва да го приемете.

Също така докато не се намери външен инвеститор, то нищо няма да започне да се гради. Единственото положително нещо е, че Бургас и региона е добра туристическа дестинация и по тази причина инвестирането в този район е оправдано.
Последна промяна от PFC Litex на 02 фев 2011 13:56, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 13:53

Bourgas написа:Най-накрая ще ми се разкара от погледа тая грозотия. която виждам всеки ден от терасите :) А и цената на апартамента ще се покачи :) Друг е въпросът колко от тези проекти (около 87162386183761 на брой) ще се реализират в Бургас :)

Хехехе прав си братле, проекти в Бургас дал господ...
Поне първата стъпа е направена - Министерството на отбраната отписа имота и го предаде на Общината.
Тя от своя страна има намерение да прави там нещо като административен център (кметство което да поема администрацията за Славейков, Изгрев и Зорница), където да си плащат данъците хората вместо да се врат в ТД Приморие (повярвайте ми хич не е весело да чаках един цял ден да подадеш документи за данъчна оценка например и после цял ден за да си я получиш), освен това има идея за детски градини, зала, паркинги и зелени площи.
Общо взето зона с обществен достъп (добре че не възнамеряват да бетонират с още апартаменти и молове).
Аз съм твърдо за зала там!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 13:58

PFC Litex,
Има две вероятности за този които ги е сложил тези плакати:
Едната е че освен че му е ясно това което и ти си забелязал (че няма как да стане докато не се оправи ст. Черноморец), че иска да покаже позиция (освен гражданска ами и фенска) - т.е. че не е морално да играем на стадиона на друг отбор, който пък беше изпратен да играе в Долно Езерово...
Другата вероятност е да не е от сини фенове, а да е провокация от фенове на другия отбор на който е стадиона.
И като казвам на който е стадиона имам предвид за кой е строен и който трябва да си играе там, а не разните му там юридически глупости на кой е собственост, пък на кой било дадено под наем и т.н.
ИЛИ НАКРАТКО КАЗАНО: ФЕНОВЕТЕ И НА ДВАТА БУРГАСКИ ОТБОРА ИСКАМЕ ДА СИ ИГРАЕМ НА НАШИТЕ СТАДИОНИ, СЪЗНАВАЙКИ ЧЕ СКОРО ВЕРОЯТНО НЯМА ДА СТАНЕ, НО ТОВА НЕ ПРЕЧИ ДА ГО ЗАЯВЯВАМЕ!
п.п. Иначе за другото съм съгласен с теб ;)
Последна промяна от fred на 02 фев 2011 14:02, променено общо 1 път.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 02 фев 2011 14:01

Тия плакати 100% ги е писал някое розово фламинго от Атлетик Камено/Д.Езерово/ :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 14:03

TNT написа:Тия плакати 100% ги е писал някое розово фламинго от Атлетик Камено/Д.Езерово/ :lol:

:lol: :lol: :lol: Стига пък и ти сега.Не ги дразни така.
Знам че вие феновете на Берое си имате дразга с тях и срещите помежду ви са много емоционални, ама недей така, щото и вие взехте един чужд лиценз ;) както и Пирин, Ботев и т.н. да не изброявам сега.
п.п.И аз имам такова усещане, почерка ми е много познат именно от техни плакати...

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 14:16

Впрочем излъгал съм - залата ще е с 3000 седящи места:
В капиталовата програма на Община Бургас са предвидени още проектиране на голям обществен център на мястото на бившата "Дивизия" в к-с "Изгрев" - "Арена Бургас" , който ще съчетава спортна зала с над 3000 места и атракциони, както и обществен център с планетаруим в парк "Езеро". И двата проекта ще бъдат представени за обществено обсъждане от бургазлии.

Върни се в “Черноморец”