Илиян Илиев или Неделчо Матушев поемат Акулите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
k.dimitrov
- Контакти:
Re: Илиян Илиев или Неделчо Матушев поемат Акулите
Според мен Неделчо няма да приеме присърце треньорската работа в Черноморец - все пак той изцяло беше отдаден на Нафтата, а и според мен все още не се е доказал като треньор - помним периода, в който беше начело в Нафтата с какво завърши. Според мен най - добрия вариант е Илиан Илиев, човека се доказа в не един и два отбора, работи професионално и именно в Черноморец ще получи това, което му е необходимо - спокойствие и стабилен финансов гръб.
- irriducibile1936
- Контакти:
Lord_Dexter написа:Темата се превърна в едно безсмислено заяждане.... иначе, дано се намери свестен тренер за "акулите", за да не си останат поредния романтичен спомен от българския футбол....
Да, съжалявам,че и аз се влкючих. Иначе по темата според мен имате шанс с някой,който няма договор в момента,а наистина има доста такива специалисти в момента.На момента се сещам за Тони Велков. Колкото и да се оакаха в края на престоя му в Миньор според мен е много интелигентен и си разбира от работата.
NON MOLLARE MAI !
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Това ми звучи малко като някой, който те покани да се качиш на някой блок и да се хвърлиш от покрива му!
Е...може и да скочиш, ако не те слуша главата.
Това за Матушев и Илиев да се обяви за виц на деня.
Е...може и да скочиш, ако не те слуша главата.
Това за Матушев и Илиев да се обяви за виц на деня.

Автора, в отбор БЕРОЕ няма треньор с името Илиян илиев има 'ИЛИАН' Поправи си заглавието
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
irriducibile1936 написа:ntodorov написа:nesto написа:Тия в Черноморец тотално изтрещяха,двамата най-добри треньори да имат мерак да се качат на потъващ кораб?????????
КЪв кораб, кви 5 лева ? И без пари - пак сме по-богати от вас. Ай на бас...Нима си мислите, че фолк осеменителя не си точи атрибутите в Пловдив? Той изклеца цяла плеяда от поп фолк диви, че на вас ли да се размине... Няма таквиЗ работи Коко е безмилостен...
, изкарайте му 200 лева и треньорския си щаб ще продаде. Сега майтапа настрана. Неделчо винаги е работил в Бургас и ще работи за Бургас. Ама хайде от нас да мине - ползвайте си го с късмет. Той е на стаж при вас. Когато израсте - ще си го приберем.
Смях![]()
пс: До сега ходил ли си на мач и да си си плащал билета ?
Що ? Плаща ли се ? Ние в Бургас не плащаме...
ПС: Сега сериозно. Пич, на 41 години съм. От 30 години ходя по мачове. Плащал съм билети, ама от мен да знаеш по-гот е да не плащаш. Сега по темата: От двамата предпочитам Илиан Илиев.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
Trickstyle
- Контакти:
Със или без Петрол Холдинг зад себе си,Митко Събев е един от най-богатите Българи. Това което се прави сега там,а именно - шута на всички одъртели наемници е много добре. Ще се залага на млади играчи + най-доброто от Поморие + школата! А когато имаш и база налице,успехите ще дойдат. Не виждам нищо странно в това,че Илиян Илиев или Неделчо Матушев могат да поемат отбора.
SINCE 1912
ntodorov написа:1926 написа:Първо научете как се пише фамилията на Метушев и тогава спекулирайте с него.
пс: Неделчо не си го даваме!
Що ? Как се пише фамилията му ? Не забравяй, че МАтушев е бургазлия и бивш играч на Нефтохимик.
Мътните ме взели, прав си!
nesto написа:Тия в Черноморец тотално изтрещяха,двамата най-добри треньори да имат мерак да се качат на потъващ кораб?????????
Е чак пък потъващ кораб. Събев е един от най-богатите българи. Със сигурност ще намалят сериозно разходите и ще пуснат билетите в продажба, но няма да се разпаднат.
- Червени_шампиони
- Контакти:
ntodorov написа:nesto написа:Тия в Черноморец тотално изтрещяха,двамата най-добри треньори да имат мерак да се качат на потъващ кораб?????????
Той е на стаж при вас. Когато израсте - ще си го приберем.
Как ще дойде при вас, като е бивш играч на Нефтохимик бе? Я помисли с тая кратуна дето уж ти е глава, а недей се опитва да мислиш глупости напразно..
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Червени_шампиони написа:ntodorov написа:nesto написа:Тия в Черноморец тотално изтрещяха,двамата най-добри треньори да имат мерак да се качат на потъващ кораб?????????
Той е на стаж при вас. Когато израсте - ще си го приберем.
Как ще дойде при вас, като е бивш играч на Нефтохимик бе? Я помисли с тая кратуна дето уж ти е глава, а недей се опитва да мислиш глупости напразно..
Пич ти ме уби.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
За тези които говорят на изуст за Черноморец ще им кажа,че освободихме най-старите и ненужни чужденци,Само Андре беше на 28.На тяхно място идват 4 българи от Поморие които са водачи на Източната Б група.Най-"старият" от тези юноши е на 21 години.Правете си сметката.Най-добрите ни чужденци Борел,Хаири,Атз и Лис Мутис остават.Другото което се променя е че чужденците няма да лежат на гърба на Балъков,а ако не се раздават за отбора и играят слабо ще ги разкарват без много много да ги мисли ръководството.Така че да му мислят чужденците ще играят ли на 100% или не.
Колкото до новият ни треньор най-голям фаворит си остава Петър Хубчев,но не е изключено да вземем Илиан Илиев тък като и с намален бюджет сме с по-голям от този на Берое и ще се борим за купата и за евроквота в първенството до последно.Цели които са точно за треньор с амбиции какъвто и Илиан Илиев.За Неделчо Матушев нямам наблюдения,но едва ли е по-добър от Илиан.И да не е някой от тези двамата 100% ще ни поеме много добър треньор.Мисля че и Грозданов да дойде също ще е добре.
Колкото до новият ни треньор най-голям фаворит си остава Петър Хубчев,но не е изключено да вземем Илиан Илиев тък като и с намален бюджет сме с по-голям от този на Берое и ще се борим за купата и за евроквота в първенството до последно.Цели които са точно за треньор с амбиции какъвто и Илиан Илиев.За Неделчо Матушев нямам наблюдения,но едва ли е по-добър от Илиан.И да не е някой от тези двамата 100% ще ни поеме много добър треньор.Мисля че и Грозданов да дойде също ще е добре.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]