2010-2011 Зимна Подготовка и трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Re: 2010-2011 Зимна Подготовка и Селекция на отбора

Мнениеот nore » 19 ное 2010 18:57

maldin1 написа:
nore написа:Направо лудница ще е ако стане - стадионът може да се окаже малък за всички желаещи да гледат мача.
.....

Малко по-сериозно.А пък и вече ще са с леФчета билетите нали ?

Това е контрола и едва ли ще е с пари, но дори и да е, сигурен съм, че доста хора ще дойдат дори само заради това да гледат Лацио.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 20 ное 2010 20:01

maldin1 написа:
nore написа:Направо лудница ще е ако стане - стадионът може да се окаже малък за всички желаещи да гледат мача.
.....

Малко по-сериозно.А пък и вече ще са с леФчета билетите нали ?

Мдааа, за "съжаление" нямахме вашия късмет да са ни без пари няколко години .. :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 20 ное 2010 22:10

Мача ако е в Бургас ще е голяма лудница, стадиона ще е фул хаус...
А тоя Малдини много завислив индивид ей, вземи се малко в ръце бре, младеж...
Вие колко години бяхте на авантакис,а?
Сега изведнъж обърнахте плочата..... :arrow:
Гледай си там мача с Ботев, че като гледам кво ви мислят едно на ръка че ще сте гости на собствения си стадион....
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 ное 2010 11:13

[center]Черноморец продава Енис Хайри за 1 000 000 милион евро на Щутгарт[/center]
Отборът на Черноморец (Бургас) е на път да направи много сериозен трансферен удар. Германският Щутгарт вече е договорил за 1 000 000 евро защитника Енис Хайри, съобщава "Меридиан Мач". Детайлите по сделката са финализирани миналата седмица от спортния директор на "швабите" Фреди Бобич, главният мениджър на бургазлии Красимир Балъков и собственика Митко Събев.

Бобич беше в Бургас пет дни, за да преговаря именно за Хайри. Трансферът вече е факт, съобщиха източници от ръководството на Черноморец. Тунизиецът е харесан много от спортнотехническото ръководство на Щутгарт, като за неговото привличане е настоял сериозно Фреди Бобич, който до лятото беше изпълнителен директор на отбора от Бургас. Сумата от 1 млн. евро ще бъде преведена на три транша.

При сключване на договора Черноморец ще прибере 400 000 евро, а след това през 6 месеца още по 300 000 евро. Очаква се официално договорът за продажбата на Хайри да бъде подписан след края на есенния сезон - около 10 декември. Трансферът от 1 млн. евро е рекорден за бургаския клуб. Самият тунизиец пък се представя на отлично ниво тази есен и е един от най-стабилните играчи на Черноморец. Не случайно и защитата на бургазлии през 14-те есенни кръга е допуснала само 5 гола.

http://football.sportal.bg/news.php?news=271976

Мисля че е добро решение на ръководството ,че го продаваме.Трябва да се даде шанс на Георги Терзиев и Габриел Атз да играят по-често.Несъмнено Енис Хайри ни е най-добрият защитник,но тези пари не се отказват за 27 годишен играч,Дано една част от парите се вложат за трансфери,а другата да отиде за завършване на Кампуса ни.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 22 ное 2010 15:32

Хайрито има отбелязани 4 гола - 3 за шампионата и един за купата, а Черноморец е допуснал 5 гола в 15 мача - 14 за шампионата и един за купата...
Играе на едно постоянно много високо ниво, дори във мачовете където отбора се мъчи и не вкарва, той си върши винаги перфектно работата.

[size=150]Шампионат Сезон Отбор Мачове Мин. Голове А. ж.к. ч.к
А група 2010/2011 Черноморец 14 1248 3 0 4 0

А тъкмо се бях зачудил защо Бобич идва до Бургас - официално беше казано за мач на ветераните.....?!?!
А то какво било.....
Ето че едното обещание (ако все пак се стигне до трансфер де) е спазено от Бобич - да спомага за трансфери на футболисти на Черноморец в Германия, остава да изпълни и другото - Приятелски мач между Черноморец и Щутгарт в най-скоро време (по възможност в Бургас)....
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 22 ное 2010 18:14

Източника на тази информация е "Меридиан Мач", а това е повече от съмнително. Този вестник за мен поне е нещо, като "Уикенд" на спортната преса. Пишат се пълни глупости. Новините, които излизат при тях са по-скоро художествена измислица и нямат никакви допирни точки с истината. Хвърля се една бомба, която на следващия ден се опровергава от 5 източника и това е. Въпроса е да се продава вестничето, а коректност към четящите го липсва. Не знам останал ли е истински фен на футбола, който да вярва на този вестник.

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 23 ное 2010 16:29

Габриел Атц се завърна в „Черноморец-Бургас”

Изображение

Бразилският защитник Габриел Атц се завърна днес на стадион „Лазур", за да поднови тренировки с „Черноморец - Бургас". Бранителят започна индивидуална подготовка след половин година отсъствие заради лечение на контузия.

29-годишният футболист не е влизал в игра от мача със „Славия" през миналия сезон на 2 май. Тогава той откри резултата още в 9-ата минута с глава, но в 15-ата излезе принудително. По време на мача травмата му в сухожилието се e обадила отново. След това се наложило продължително лечение първо в мюнхенска клиника в Германия и после в родната му Бразилия, при семейството му в Порто Алегре.

„Докато ме нямаше, научавах всичко за „Черноморец" от клубния сайт. Вече съм готов на 100 процента за игра. Горя от желание да се отплатя за грижите на президента Митко Събев и старши треньора Красимир Балъков, които ми помогнаха много по време на лечението. Амбициран съм да проведа една здрава зимна подготовка и напролет да подсиля „Черноморец", заяви бразилският бранител.

Атц е много добър футболист и ако наистина се е възстановил напълно, мисля че отборът няма да има проблем с напускането на Хайри.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 ное 2010 16:38

nore написа:Атц е много добър футболист и ако наистина се е възстановил напълно, мисля че отборът няма да има проблем с напускането на Хайри.

И аз съм на това мнение.Според мен Атц дори е по-добър от Хайри,но имаше нещастието да се контузи.На 29 е едва ли ще му се мисли за трансфери така,че може да поиграе няколко сезона в Черноморец на добро ниво.Също като Хайри играе много добре с глава и вкарва голове.Връща се в най-точният момент на полу-сезона така че ще има повече време да си върне формата и да се сработи в отбора.Само да напомня че имаше 2 мача 1 гол за "акулите".
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 23 ное 2010 21:25

СЛУХ:

ПРЕДЛАГАТ УРУГВАЕЦ НА БАЛЪКОВ

23 ноември 2010, 13:17БГ ФУТБОЛ
Бургас, България

Мениджърът на Черноморец гледа записи на халфа, ще решава за него след полусезона

Уругвайски халф е бил предложен преди няколко дни на Черноморец, съобщиха източници на БЛИЦ от Бургас. Става въпрос за 22-годишен плеймейкър, който през този сезон играе в родината си, а преди това е носил екипа на португалски тим.
Мениджърът на Черноморец Красимир Балъков е получил записи с изяви на футболиста. Той ще решава за евентуалното му привличане след края на есенния полусезон./blitz.bg

Предлагат уругваец на Черноморец, Бала се чуди

23 ноември 2010 13:51

Мениджърът на акулите ще гледа записи с изявите на халфа, пазят името му в тайна

Млад уругвайски полузащитник е бил предложен на мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков, стана ясно днес.

22-годишният плеймейкър е играл за последно в родината си, а преди това е ритал и в португалското първенство. На "Лазур" обаче не казват нищо повече за футболиста, дори пазят името му в тайна.

Все пак стана ясно, че Бала ще наблюдава видеозаписи с изявите на тайнствения халф и ако го хареса, то южноамериканеца ще акостира в Бургас след края на есенния полусезон в "А" група./ДБ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 ное 2010 23:32

Интересен слух nore дано има качества за Черноморец.Определено е млад играч само на 22 години.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Черноморец”