Монтана - Черноморец 9 кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Монтана - Черноморец 9 кръг
Ммм чак шест месеца няма да отсъства. Навехнат глезен има
Траян Дянков вече ми се струва твърде бавен за краен защитник, а Пламен Крумов всичките контроли преди сезона ги изигра именно на този пост.

0:1 !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- Sword Coast Boys
- Контакти:
Mincho написа:2:3явно не си гледал мачове на Черноморец през този сезон. Според мен, ако акулите измъкнат победата ще е с нещо от сорта на 0:1 или 0:2. Гол няма да допуснат защитата е добре сработена. Има вариант Зайц да не играе, което си е проблем, но Пламен Крумов ще се справи със задачите си стига да получи шанс от Бала. Макар, че то май друг вариант за десен бек няма.
Аре е? Почти не съм изпуснал домакинство или пряко предаване този сезон. Тук говорим за прогнози, то и снощния мач никой не очакваше да е 5-0, ама.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Conan написа:Converse написа:Conan написа:Традиционно - трудна , но сигурна победа за МонтанаРезултат 2:1 . Гола за Черноморец ще падне след като топката рикушира в гърба на Муса Койта ... между лопатките
![]()
Продължавай така, пък току виж сме се класирали за евротурнирите накрая
Обещавам да се старая в името на заветната целОбаче ме притеснява едно нещо - Балъков не е готов за Евротурнирите . Просто не виждам откъде ще намери да картотекира задължителните в групата от 25 играча - 8 българи от които 4 юноши на клуба
Оффффффффффффффффф Споко бе Конан. Ти нали си българин и юноша на клуба споко остават още 3.
Вместо Зайц - Г. Терзиев, той играе на същата позиция, вместо Фернандес - Г. Андонов и готово;)
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
- hristo1306
- Контакти:
много труден мач ще бъде. Имам предвид че са от "приятелския" обръч от фирми на фк лефски
Мммм, а защо не 0:3 ?!?
Имам добро предчувствие за този мач.
Имам добро предчувствие за този мач.
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Ужас, гледам мача и си мисля, че ако Черноморец бият евентуално на тая крива нива, на това пасище, не 3, а 9 точки трябва да им дадат.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
- modor
- Контакти:
Терен ли бе да го опишеш 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.

За мача - нищо изненадващо . Балъков излезе за 0:0 и с известа доза късмет отбора спечели точката .
п.п Абе някой проучил ли е този Койта колко годишен е . Защото дори Морган Фриймън изглежда по-млад .