Черноморец прави супертрансфер, взима Марeк Минтал?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Черноморец прави супертрансфер, взима Марeк Минтал?
Абсурд да дойде такъв футболист тук , винаги може да си намери много по-добър и богат клуб в Русия или Украйна , мислете реалистично 

Защо си мислиш, че Черноморец са бедни?
Иначе това е пак начин за развитие на един клуб. Вземат се звезди в края на кариерите си и покрай тях младите наши момчета трупат опит.
Иначе това е пак начин за развитие на един клуб. Вземат се звезди в края на кариерите си и покрай тях младите наши момчета трупат опит.

-
- Контакти:
гледах му клипове , красиви голове има ,но може и да не е вярно всичко това , то и за Ямайски Болт се говорише 4е бил намерен от скаути на отбора ама ........ дано направят сериозна селекция
Тоя беше много читав играч, ама сега в какво състояние е не се знае?!... Ако е във форма няма да дойде, ако не е... за чий ви е? 

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Deliba6 написа:Тоя беше много читав играч, ама сега в какво състояние е не се знае?!... Ако е във форма няма да дойде, ако не е... за чий ви е?
Абе и в каквото и да състояние да е, този е бил голмайстор в Бундеслигата, и съм убеден, че ще е с поне класа над всички останали играчи в първенстото ни.
Дано стане трансфера, с привличането на такива футболисти, качеството на цялата "А" ще се повиши.
И аз съм "ЗА" идването на Минтал..нали Черноморец искат да пробиват в Европа догодина,така че ще трябва да привлекът що годе добри футболисти за да постигнат така желаната цел. Плюс това нивото на футбола ни поне маааааалко ще се вдигне 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
PFC Litex написа:Защо си мислиш, че Черноморец са бедни?
Не съм казал , че са бедни , но съм готов да се хвана на бас , че такъв трансфер няма да се осъществи

-
- Контакти:
kvo ti puka za A grupa , na A grupa puka li i za nas ? budete sigurni transferi 6te ima i to ka4estveni , moje da sa 1 ili dvama po stava6tite no 6te gi ima i 6te se otkroqvat ot ostanalite
[offtopic]Пиши на кирилица![/offtopic]
[offtopic]Пиши на кирилица![/offtopic]
-
- Контакти:
Трудно този трансфер би станал реалност. Въпреки всичко сме си български отбор от българското първенство и едва ли футболист с подобен ранг би искал да дойде тук. То и Херо искаше Виери ама... 

- Sleepwalker
- Контакти:
Дори и да дойде,не вярвам,че ще се задържи повече от един полусезон. Като отиде на 1-2 гостувания на стадионите на бедните отбори,ще се шашне и няма да иска да играе и напролет. Просто човек,свикнал на отличните условия в Германия,няма да може да се адаптира към кривите ниви и порутените трибуни у нас.Примери имаме доста и то не с толкова известни и качествени футболисти!