Балъков избран за най-добрият играч на „Щутгарт” в историята

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Re: Балъков избран за най-добрият играч на „Щутгарт” в историята

Мнениеот orgi » 25 апр 2010 15:48

Parmalat написа:
orgi написа:момчета не че нещо ама живея в Германия и тука нищо не казаха за това.сега бях и на страницата на Щутгарт и там също нищо не пише.от коя немска медия е тази информация?

http://www.btv.bg/sport/svetoven-futbol ... tgart.html

Щом официалният сайт на БТВ го потвърждава няма какво да се съмняваш ;)

http://www.vfb-stuttgart.de/de/verein/news/?snr=1
ако беше награден тука трябаше да го пише.просто не вярвам на бг журналистите и затова ако не го чуя от чужди медии не го вярвам

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 апр 2010 15:50

orgi написа:момчета не че нещо ама живея в Германия и тука нищо не казаха за това.сега бях и на страницата на Щутгарт и там също нищо не пише.от коя немска медия е тази информация?
Регионалната телевизия SWR прави допитване до феновете и Балъков е получил най-много гласове!!! Все едно каталунската телевизия да направи допитване кой е най-добрия за всички времена и естествено всички ще изберат Меси-в момента е най-актуален.Тия класации на местно ниво са пълен въздух :evil:
Последна промяна от soilwork на 25 апр 2010 15:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 25 апр 2010 15:54

soilwork написа:
Неква регионална телевизия-май че SRW или нещо от сорта

значи е вотинг на телевизията.ясно

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 апр 2010 15:59

orgi написа:
soilwork написа:
Неква регионална телевизия-май че SRW или нещо от сорта

значи е вотинг на телевизията.ясно
http://www.swr.de/ ей го и сайта,даже и не видях до момента къде е тази новина

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 25 апр 2010 16:04

soilwork написа:
Регионалната телевизия SWR прави допитване до феновете и Балъков е получил най-много гласове!!! Все едно каталунската телевизия да направи допитване кой е най-добрия за всички времена и естествено всички ще изберат Меси-в момента е най-актуален.Тия класации на местно ниво са пълен въздух :evil:

представи си бтв какви сериозни журналисти има само,че го пишат на сайта си

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 апр 2010 16:17

........................
10. Фриц Валтер - 445
........................
Фриц Валтер (капитанът на бундестима, спечелил световната титла през 1954 г.) е играл само за Кайзерслаутерн. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

pileto69
Контакти:

Мнениеот pileto69 » 25 апр 2010 16:33

Браво за балъков,но Марио Гомес да е толкова напред в класацията а имена като Елбер и Бобич да ги няма малко не се връзва.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 25 апр 2010 16:35

Балъков беше голям играч.Още едно признание за футболист от "златното" ни поколение. 8-)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 25 апр 2010 16:38

Фридрих "Фриц" Валтер (на немски Friedrich "Fritz" Walter) е немски футболист-национал, полузащитник и нападател. Капитан на националния отбор на ФРГ и световен шампион от Швейцария '54. Има 61 мача (30 като капитан) и 33 гола за националния отбор. През цялата си кариера играе само за един отбор — Кайзерслаутерн (от 1928 до 1959 г.) и за този отбор отбелязва 306 гола в 379 мача. Фриц Валтер е известен като техничен футболист, притежаващ отлична тактическа мисъл, с много добри физически данни. Един от първите футболни идоли на Германия след Втората световна война.На него е кръстен стадиона на Кайзерслаутерн Фриц Валтер Щадион.
И го избират в анкета на Щутгарт!!!! и то за всички времена!!!
Тая анкета е боза. Незнам кой си я е измислил и после всички медии copy-paste. Taка работят журналистите в България.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 апр 2010 16:42

Ако е вярно- честито на Балъков. Но лично аз доста бих се осъмнил в една подобна класация първо защото се съмнявам ,че Балъков ще бъде предпочетен пред играчи като Клинсман, Бухвалд и Фьорстер- всеки един от тях има медали от Световно първенство първите двама златни,а третия 2 сребърни,а и са си германци. Между другото лично на мен не ми е известно Фриц Валтер да е играл в Щутгарт,доколкото знам той е легенда на Кайзерслаутерн дори стадиона на "лаутерите" е кръстен на него. А ако е бил играч на Щутгарт е още по-странно Бала да бъде предпочетен пред футболист ,който е бил най-добър футболист на СП и капитан на отбор световен чампион. Но все пак браво на Бала.

Върни се в “Черноморец”