dabeda написа:а какво означава думичката "бладорание" ???
Ами след трансфера на Платини в Цска стана ясно,че той урежда нещата,а и думите на Борисов го потвърдиха.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dabeda написа:а какво означава думичката "бладорание" ???
Devian написа:За да преследваш поставените цели трябва и съответното подсилване на отбора.И според мен няма по-подходящ момент да направиш необходимите корекции точно на полусезона,защото след един полусезон си наясно какво е твоето положение спрямо конкуренцията и кои слаби места трябва да се коригират.Но явно в Черноморец отчитат,че сривът в края на сезона се дължи по-скоро на липса на късмет,отколкото на слаба игра и затова не преследват толкова усърдно поставените трансферни цели,ако по този начин преследват и поставените цели за класиране след края на полусезона.........
nore написа:Devian написа:За да преследваш поставените цели трябва и съответното подсилване на отбора.И според мен няма по-подходящ момент да направиш необходимите корекции точно на полусезона,защото след един полусезон си наясно какво е твоето положение спрямо конкуренцията и кои слаби места трябва да се коригират.Но явно в Черноморец отчитат,че сривът в края на сезона се дължи по-скоро на липса на късмет,отколкото на слаба игра и затова не преследват толкова усърдно поставените трансферни цели,ако по този начин преследват и поставените цели за класиране след края на полусезона.........
А заявените цели са...по-предно класиране от миналата година, т.е. 6, 5, 4 място. Единственото друго, което са казвали е че няма да се откажат от участие в евротурнирите, АКО им се отвори такава възможност. Еми явно няма да им се отвори и всяко класиране над 7-то ще си го отчетат като успех.
Много бързо журналистите направиха Черноморец кандидат за медали без самите те да са го заявили и/или пък поставили като цел и много хора тук ги взеха прекалено насериозно. Те си гонят други цели и явно спортните успехи в момента не са им преоритет.
Devian написа:ultra_shark написа:Ти видял ли си ги тия германци какво могат и какво не? Втора Бундеслига не е А група така, че всичко е възможно. По-тревожния факт е, че докрая на сезона ще играем в Сливен.
Прав си Втора Бундеслига не е А група,някои от играчите там биха паснали идеално на отбор от нашата Б група,а и по мое мнение от привлечените до сега германци единствено Матиас Мориц има някакви качества.За Енис Хайри не ми се коментира.
Devian написа:Това означава ли,че ако Черноморец бяха завършили първи на полусезона,трябваше ли след това да се радваме,ако завършат 6-ти и да го оценим като напредък,а не като спад?
difeza написа:нямам нищо против черноморец,но дори и да направят добра селекция и постигнат престижно класиране футбола се прави за хората,адо колкото се вижда мачовете на отбора се гледат от един рейс хора а като дойде някой гранд от 2 рейса.Жалко че отбори с традиция и публика като берое локо пд ботев дунав русе дори нямат финансовата стабилност иначе сам сигурен че стадионите им щяха да бадат пълни.
Devian написа:ultra_shark написа:Ти видял ли си ги тия германци какво могат и какво не? Втора Бундеслига не е А група така, че всичко е възможно. По-тревожния факт е, че докрая на сезона ще играем в Сливен.
Прав си Втора Бундеслига не е А група,някои от играчите там биха паснали идеално на отбор от нашата Б група,а и по мое мнение от привлечените до сега германци единствено Матиас Мориц има някакви качества.За Енис Хайри не ми се коментира.
Gonzo0009 написа:Devian написа:ultra_shark написа:Ти видял ли си ги тия германци какво могат и какво не? Втора Бундеслига не е А група така, че всичко е възможно. По-тревожния факт е, че докрая на сезона ще играем в Сливен.
Аз ли не те разбрах,или ти сравняваш Б група с Бундеслига 2?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта