Провали ли се селекцията на Черноморец бладорание на Събев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Провали ли се селекцията на Черноморец бладорание на Събев?

Мнениеот Devian » 12 яну 2010 21:25

dabeda написа:а какво означава думичката "бладорание" ???

Ами след трансфера на Платини в Цска стана ясно,че той урежда нещата,а и думите на Борисов го потвърдиха.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 12 яну 2010 21:26

Devian написа:За да преследваш поставените цели трябва и съответното подсилване на отбора.И според мен няма по-подходящ момент да направиш необходимите корекции точно на полусезона,защото след един полусезон си наясно какво е твоето положение спрямо конкуренцията и кои слаби места трябва да се коригират.Но явно в Черноморец отчитат,че сривът в края на сезона се дължи по-скоро на липса на късмет,отколкото на слаба игра и затова не преследват толкова усърдно поставените трансферни цели,ако по този начин преследват и поставените цели за класиране след края на полусезона.........

А заявените цели са...по-предно класиране от миналата година, т.е. 6, 5, 4 място. Единственото друго, което са казвали е че няма да се откажат от участие в евротурнирите, АКО им се отвори такава възможност. Еми явно няма да им се отвори и всяко класиране над 7-то ще си го отчетат като успех.

Много бързо журналистите направиха Черноморец кандидат за медали без самите те да са го заявили и/или пък поставили като цел и много хора тук ги взеха прекалено насериозно. Те си гонят други цели и явно спортните успехи в момента не са им преоритет.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 яну 2010 21:40

nore написа:
Devian написа:За да преследваш поставените цели трябва и съответното подсилване на отбора.И според мен няма по-подходящ момент да направиш необходимите корекции точно на полусезона,защото след един полусезон си наясно какво е твоето положение спрямо конкуренцията и кои слаби места трябва да се коригират.Но явно в Черноморец отчитат,че сривът в края на сезона се дължи по-скоро на липса на късмет,отколкото на слаба игра и затова не преследват толкова усърдно поставените трансферни цели,ако по този начин преследват и поставените цели за класиране след края на полусезона.........

А заявените цели са...по-предно класиране от миналата година, т.е. 6, 5, 4 място. Единственото друго, което са казвали е че няма да се откажат от участие в евротурнирите, АКО им се отвори такава възможност. Еми явно няма да им се отвори и всяко класиране над 7-то ще си го отчетат като успех.

Много бързо журналистите направиха Черноморец кандидат за медали без самите те да са го заявили и/или пък поставили като цел и много хора тук ги взеха прекалено насериозно. Те си гонят други цели и явно спортните успехи в момента не са им преоритет.

Това означава ли,че ако Черноморец бяха завършили първи на полусезона,трябваше ли след това да се радваме,ако завършат 6-ти и да го оценим като напредък,а не като спад?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 12 яну 2010 22:14

6 място е голям успех за отбора няма какво да се заблуждаваме , толкова много години бяха на дъното :)
ORIGINALNI...BE =)

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 12 яну 2010 22:22

нямам нищо против черноморец,но дори и да направят добра селекция и постигнат престижно класиране футбола се прави за хората,адо колкото се вижда мачовете на отбора се гледат от един рейс хора а като дойде някой гранд от 2 рейса.Жалко че отбори с традиция и публика като берое локо пд ботев дунав русе дори нямат финансовата стабилност иначе сам сигурен че стадионите им щяха да бадат пълни.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 12 яну 2010 22:36

Devian написа:
ultra_shark написа:Ти видял ли си ги тия германци какво могат и какво не? Втора Бундеслига не е А група така, че всичко е възможно. По-тревожния факт е, че докрая на сезона ще играем в Сливен.

Прав си Втора Бундеслига не е А група,някои от играчите там биха паснали идеално на отбор от нашата Б група,а и по мое мнение от привлечените до сега германци единствено Матиас Мориц има някакви качества.За Енис Хайри не ми се коментира.

Аз ли не те разбрах,или ти сравняваш Б група с Бундеслига 2? :lol: :lol: :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 12 яну 2010 22:37

Devian написа:Това означава ли,че ако Черноморец бяха завършили първи на полусезона,трябваше ли след това да се радваме,ако завършат 6-ти и да го оценим като напредък,а не като спад?

Точно това означава!
Хората още в началото на сезона си го казаха и са прави, защото не си правят илюзии и виждат нещата каквито са (а не като феновете, но пък на тях това им е работата - да мечтаят. Кой фен не би искал по предно класиране за своя отбор?!)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 яну 2010 23:00

difeza написа:нямам нищо против черноморец,но дори и да направят добра селекция и постигнат престижно класиране футбола се прави за хората,адо колкото се вижда мачовете на отбора се гледат от един рейс хора а като дойде някой гранд от 2 рейса.Жалко че отбори с традиция и публика като берое локо пд ботев дунав русе дори нямат финансовата стабилност иначе сам сигурен че стадионите им щяха да бадат пълни.

Имам доста обширно мнение по въпроса,защо в Бургас в момента няма толкова публика на стадиона,колкото имаше преди 15 години и не мисля,че ще ми стигне мястото тука,за да го изложа.Колкото до това,че футболът се правел за хората,според твоята логика трябва да отречем постигнатото и направеното през годините от един отбор като Монако например,понеже този отбор няма толкова привърженици,колкото имат ПСЖ,Марсилия,Лион,Бордо и т.н.Няма смисъл да коментирам,че феновете в много малка част от случаите са били определящ фактор за състоянието и възможностите на даден отбор.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 яну 2010 23:08

Devian написа:
ultra_shark написа:Ти видял ли си ги тия германци какво могат и какво не? Втора Бундеслига не е А група така, че всичко е възможно. По-тревожния факт е, че докрая на сезона ще играем в Сливен.

Прав си Втора Бундеслига не е А група,някои от играчите там биха паснали идеално на отбор от нашата Б група,а и по мое мнение от привлечените до сега германци единствено Матиас Мориц има някакви качества.За Енис Хайри не ми се коментира.

Е Зайц какво му е?
Изображение

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 яну 2010 23:14

Gonzo0009 написа:
Devian написа:

Аз ли не те разбрах,или ти сравняваш Б група с Бундеслига 2? :lol: :lol: :lol:

Ами след като един Димитър Рангелов,добър за българските стандарти футболист от средняшки отбор като Славия беше водещ футболист на отбор като Ерцгебирге Ауе,да споменавам ли за Тодор Колев или Асен Караславов,а и не видях никъде да се спомене,че дошлият от Втора Бундеслига Зайц е изключителен играч за българските стандарти
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Върни се в “Черноморец”