Арестуваха Ивайло Дражев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Арестуваха Ивайло Дражев!!!

Мнениеот child in time » 06 яну 2010 19:15

Браво! Най - на края ще му осигурят така необходимата му психиатрична помощ! :) Само никъде не видях утре по кое време ще го пуснат! Все пак правосъдието в България е бързо! :) Да сте видели престъпник ( освен ако някой не иска да го убие) да го държат в ареста повече от няколко часа ?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 яну 2010 20:57

Този Дражев като съм му гледал интервюта по ТВ си мисля, че е за специализирана клиника, а не за затвора Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 07 яну 2010 10:08

Знаете ли в панделата какво ще го пита един 120 килограмов мазен мангал.
"Иве, вече ще сме семейство! Ти какво избираш да си майката или бащатата?"
Онзи нали е тарикат ще избере бащата!!! И тогава "маа фака нигър" ще си свали гащите и ще каже: "Добре тогава, айде лапни тогава на мама пиленцето!". :) :) :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 07 яну 2010 13:53

Дражев: "Нямам проблем с органите на МВР"

В редакцията на BurgasNews се получи съобщение от Ивайло Дражев, който по-рано днес беше задържан от МВР Бургас. Ивайло Дражев беше обявен за общодържавно издирване. Наложена му е мярка “принудително довеждане”, като обвиняем по досъдебно производство, образувано през 2007 година в СДВР. Ивайло Дражев е издирван и от Национална следствена служба в качеството си на свидетел по досъдебно производство от 2008 година. Ето и краткото съобщение от Дражев:

"Във връзка с информация на някои информационни източници относно мой разпит като свидетел съм длъжен да Ви уведомя, че нямам проблем с органите на МВР или данъчна администрация и, че това са рутинни действия, за които отдавна съм свидетел и продължавам да съм свидетел!

Поздрав!

Имайло Дражев"

Футболният бос ще бъде настанен тази вечер в Дома за временно настаняване на непълнолетни лица и утре сутринта ще бъде конвоиран до София.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Черноморец”