Бобич: Ръководството на ЦСКА не ни е платило за Платини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Re: Бобич: Ръководството на ЦСКА не ни е платило за Платини

Мнениеот igor tomasic » 15 окт 2009 21:33

delqnski47 написа:Моля феновете на отбори,които са под първите 7 в класирането да не се занимават с големите,а да си гледат техните отборчета,че туко виж изпаднат от елита :mrgreen:
Е...и вие имате право на мнение естествено,все пак сме демокрация,но някак си е глупаво да се обаждате.... ;)

Поне доказваме , че не участваме в уреждане на мачове ...
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 15 окт 2009 21:39

винаги съм се кефил на синята злоба :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 15 окт 2009 21:45

emarkon написа:винаги съм се кефил на синята злоба :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

и аз на червената :) Представям си те какво ти е било като си гледал жребия за Champions league , победата над Удинезе.В мачовете с/у Вердер , Челси и Барса как ти е било кеф , че ни бият , но на мен тези спомени никой неможе да ми ги отнеме.Да чуеш химна на ШЛ - безценно :P
Последна промяна от igor tomasic на 15 окт 2009 21:46, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
fernando torres
Контакти:

Мнениеот fernando torres » 15 окт 2009 21:46

PFC Litex написа:От кога тъп спорт са мерило за актуалност :lol:

гледаи в пръста на гришата приятел

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 окт 2009 21:50

igor tomasic написа:
emarkon написа:винаги съм се кефил на синята злоба :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

и аз на червената :) Представям си те какво ти е било като си гледал жребия за Champions league , победата над Удинезе.В мачовете с/у Вердер , Челси и Барса как ти е било кеф , че ни бият , но на мен тези спомени никой неможе да ми ги отнеме.Да чуеш химна на ШЛ - безценно :P

Аз се радвам че сте играли в шампионската лига,това си е престиж и трябва да се случва по често!Дразни ме обаче че някои жаби не си гледат собствения гьол!Ей тва е! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 окт 2009 21:57

Абе тва не е собствен гьол, а работата е доста по-сериозна и абсолютно всеки може и трябва да гледа, щото е граждански дълг. Как така става, че цска взе всичко читаво от А група, като за тези играчи на Левски бяха искани милиони? Тия глупости - тоя бил симпатичен, ония не бил, когато говорим за хора, които биха продали и майките си за разликата от един лев не вървят.

А лупи не плащаше данъци, за да има пари за играчи. Тия сега не плащат нито данъци, нито играчи.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 15 окт 2009 21:58

Прав си делянски... А по темата, явно има затруднения и се надявам сичко да се оправи... ;)

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 15 окт 2009 21:59

... надали има някой в България който да не е на ясно , че това което е в момента цска колкото и да не е кой знае какво , но на фона на това което беше миналият сезон си е нещо , та всеки знае че всичко е на вересия ... и по сериозния въпрос е кой стои зад това ,че четири бг отбора се лишиха от най добрите си футболисти за да може цецка да направи нещо ... и защо факторите отговорни за трансфери и т.н. в Левски позволиха това ... щото е стар номер че футболисти се купуват не само щото ти трябва , ами защото по този начин не даваш на друг отбор да ги вземе ... за справка - Реал Мадрид .... още повече че става дума за бг първенството в което имаше 7-8 футболисти които правеха впечатление и всички отидоха в цска и при това на вересия .... не че ще прокопсат с тях , но за бг условията може и да свършат работа ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 окт 2009 22:03

tprodanov написа:Абе тва не е собствен гьол, а работата е доста по-сериозна и абсолютно всеки може и трябва да гледа, щото е граждански дълг. Как така става, че цска взе всичко читаво от А група, като за тези играчи на Левски бяха искани милиони? Тия глупости - тоя бил симпатичен, ония не бил, когато говорим за хора, които биха продали и майките си за разликата от един лев не вървят.

А лупи не плащаше данъци, за да има пари за играчи. Тия сега не плащат нито данъци, нито играчи.

Ако е имало някакви проблеми свързани с трансферите на ЦСКА до сега клубовете да ни съдят Проданов!Всеки клуб има право да си продава собствения си футболист където си поиска!Лечков е решил,така е направил,ония от Черноморец ни дадоха Мишел Платин по една схема,която те се съгласяват и ни дават играча!Нищо нередно няма,поне аз така ги виждам нещата!По принцип трябва да се обърнеш към Батков за това че е първо е много глупав,второ спи докато има трансфери!А и когато Коста Янев ли беше,щеше при вас да дойде,май че Батков се беше изказал нещо от сорта на ''Не ни трябват такива играчи''!Тъй че за какво говориме... ;)
Колкото до задълженията към държавата...доколкото виждам Титаните ги плащат,па не знам вие що си мислите че не плащат задълженията от оня....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 15 окт 2009 22:11

Щом не са платили да си го върнат обратно!!!!!
ВДинев

Върни се в “Черноморец”