черноморски лъвове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: черноморски лъвове

Мнениеот ntodorov » 28 сеп 2009 14:56

simeon tzanev написа:Абе не съм съгласен с мненията, какво високо ниво, какви глупости говорите?

С един случаен гол с центриране от центъра и с 90 мин бавене на играта и лежене, както и опълчения не смятам, че може да се гради отбор и да се прави нещо, а и Левски толкова слаби не са били от години.

Ако Черноморец бяха победели с безепелационна игра, с мн атаки и разнообразие, с преса по целия терен и мн голови положения тогава може да се говори за смазване на противника и върене в правилна посока.

С такива "селсли" мачове и Опълченците на Шипка - НЕ БЛАГОДАРЯ!

Левскар съм и признавам обаче, че Левски нищо не игра, ама чак толкова да се възхваляват Черноморец не съм съгласен.

Миналата година аналог им беше Сливен първия полу-сезон, а всички видяхме докъде стигнаха, така че по-спокойно.'

Аз ще съм мн щастлив ако има силни отбори в провинцията, ама да надиграват Левски и ЦСКА, а не с антифутбол да се опитват да спечелят нещо - трябва атака, креативност, въображение, а ние гледаме лежане, бавене на играта, опълчение и ритане безцелно на топката.

Абе навремето и Нефтохимик, като ви вкарваше пет гола пак така казвахте...Е какво - кога ще се признаете за победени най-сетне. Пък ти къде го видя това лежане. Яд ме е, че не ви довършиха по-рано, но пак щеше да видиш антифутбол. И нещо друго: Явно за теб антифутбол е когато Левски пада. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 сеп 2009 15:06

Колега Цанев, много се ядосвам, когато се казва: Провинциален отбор. Ми то само ние ви храним с играчи ( всички БГ отбори). Това, че в БГ има някакво измислено първенство с два измислени и изкуствено захранвани "колоси" не значи, че ние ядем доматите с коловете. Що се касае за Левски и ЦСКА: Преди десетина години единствения начин да спрете Нефтохимик бяха политическите ви протежета тогава. Гледай филма явлението Нефтохимик във В-бокса и ще разбереш бургаскато отвръщение от футбола и в частност програмираното ни първенство. Тогава, когато някой тим дръзне да играе истински срещу Левски пищите като девойка пред сефте. :o
ПС: Провинция е всичко що е навътре от морето. Факт и в тълковните речници, но истината е, че в нашата БГ и това се интерпретира погрешно...какво остава за футбола ни...Странно, как Черноморец биел след, като Левски бил слаб - брееей - все едно сме играли с Манчестер Юн. 8-)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 28 сеп 2009 17:14

Да, това е цитат от Хемигуей(в подписа ми).
Какво да се прави местен патриотизъм!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
ROSONERA1899
Контакти:

Мнениеот ROSONERA1899 » 29 сеп 2009 01:24

от Coldplaya на 28 Сеп 2009 12:00

а ти росонер,левскар,акула,канарче или червеноперка си? хахаха :)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 30 сеп 2009 11:14

simeon tzanev написа:Абе не съм съгласен с мненията, какво високо ниво, какви глупости говорите?

С един случаен гол с центриране от центъра и с 90 мин бавене на играта и лежене, както и опълчения не смятам, че може да се гради отбор и да се прави нещо, а и Левски толкова слаби не са били от години.

Ако Черноморец бяха победели с безепелационна игра, с мн атаки и разнообразие, с преса по целия терен и мн голови положения тогава може да се говори за смазване на противника и върене в правилна посока.

С такива "селсли" мачове и Опълченците на Шипка - НЕ БЛАГОДАРЯ!

Левскар съм и признавам обаче, че Левски нищо не игра, ама чак толкова да се възхваляват Черноморец не съм съгласен.

Миналата година аналог им беше Сливен първия полу-сезон, а всички видяхме докъде стигнаха, така че по-спокойно.'

Аз ще съм мн щастлив ако има силни отбори в провинцията, ама да надиграват Левски и ЦСКА, а не с антифутбол да се опитват да спечелят нещо - трябва атака, креативност, въображение, а ние гледаме лежане, бавене на играта, опълчение и ритане безцелно на топката.

А сега, кой не е гледал мача?Колко положения имахте?Едно на Христов и две на Ортопеда в аут с глава!Къде видя да сме лежали??Момчетата пазеха резултата (както е и в световния футбол), а и не искаха да ви вкарат още 1 гол!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”