2-1 или 3-2
Бием отбора от стадиона със сръбската музика , но ще трябва да им вкарваме ,
че с тая необиграна защита и тоя несигурен вратар , няма да запазим суха мрежа.
Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Литекс (Ловеч) 31 август от 20:00
Важен е един гол - актив за ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС!!!!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Както и да го мисля този мач клони към скучно 0-0.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
k.dimitrov
- Контакти:
Утре- 28.08.2013г. от 10 часа в заведението за бързо хранене "Таз мания", намиращо се на ул. "Копривщица" №25, на ъгъла на "Копривщица" и "Перущица", под Руската гимназия ще бъдат пуснати отново билети по 1 лв. Имайте предвид, че билетите са ограничена бройка, много по-малко от друг път, тъй като по принцип тези билети се изкупуват предварително от фен клуба и непродадените, след това, са минус за неговата каса. Поради тази причина Събин е решил да купува по-малко билети. Освен това, билети на тази цена пред стадиона няма да се продават поради различни причини. Предупредете всички, които разчитат на тези билети. В заведението ще се продават (ако има налични) до 19.50 в събота -31.08.2013г. Събин днес заминава за София и ме помоли да Ви информирам.
най накрая надявам се и аз се пребера в Бургас и събера моите тумбаци да гледаме 1 мач
от кога чакам да излезна в отпуска и да си видя градчето не е истина ..
Хайде акулииииииии !!!
- Der Führer
- Контакти:
Черноморец няма футболни аргументи с които да се противопостави на Литекс ... а от видяното до момента мотивация , себераздаване и спортна злоба са абстрактни понятия за "футболистите" в сини екипи . Всичко различно от победа за Литекс би ме учудило 
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
-
Zelen_Burgas
- Контакти:
Хахаха билети по 1 лев. Много бре... Дали поне ще съберете агитка за този мач, че след мача с нас никакви ви няма? Ни в София, ни в Гоце Делчев, ни в Бургас срещу Ботев....
Zelen_Burgas написа:Хахаха билети по 1 лев. Много бре... Дали поне ще съберете агитка за този мач, че след мача с нас никакви ви няма? Ни в София, ни в Гоце Делчев, ни в Бургас срещу Ботев....
Симпатяга.
и ся ко праим като си доидах преди малко в Бургас ? и кога да си взема билет ? утре 10 лв няма да дам .. още повече че сме двамата с бащами и ... трябва 20 лв да дам .. абсурд ? някои ако има варянт да е вземал повече или да му е на лесно все още за тия билети по 1-2 лв къде са .. много ще съм благодарен ако пише .. ? дет се вика от Варна си идвам ... 140 км да минеш и накрая и 20 лв за билети ... с бебето в ръцете .. малко понагорнище ми идва 
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
tyranta написа:и ся ко праим като си доидах преди малко в Бургас ? и кога да си взема билет ? утре 10 лв няма да дам .. още повече че сме двамата с бащами и ... трябва 20 лв да дам .. абсурд ? някои ако има варянт да е вземал повече или да му е на лесно все още за тия билети по 1-2 лв къде са .. много ще съм благодарен ако пише .. ? дет се вика от Варна си идвам ... 140 км да минеш и накрая и 20 лв за билети ... с бебето в ръцете .. малко понагорнище ми идва
Утре- 28.08.2013г. от 10 часа в заведението за бързо хранене "Таз мания", намиращо се на ул. "Копривщица" №25, на ъгъла на "Копривщица" и "Перущица", под Руската гимназия ще бъдат пуснати отново билети по 1 лв.
Там ще има !