Ivo-Chernomoretz написа:С тази игра вече не знам какво да кажа и да очаквам ....
Трябваше да вземете 3-те точки от мача с Анти-отбора Локомотив-Сф.Вместо това те ги взеха.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ivo-Chernomoretz написа:С тази игра вече не знам какво да кажа и да очаквам ....
Венелин написа:Ботев вероятно ще спечели с 1 гол - все пак няма да са изморени както вчерашния мач. Херо, с тази сбирщина и с неадекватните му приказки за съдиите (които пак изтърси днес след мача) явно ще влиза в ролята на палячото в А група...
Венелин написа:Ботев вероятно ще спечели с 1 гол - все пак няма да са изморени както вчерашния мач. Херо, с тази сбирщина и с неадекватните му приказки за съдиите (които пак изтърси днес след мача) явно ще влиза в ролята на палячото в А група...
molteni написа:Ivo-Chernomoretz написа:С тази игра вече не знам какво да кажа и да очаквам ....
Трябваше да вземете 3-те точки от мача с Анти-отбора Локомотив-Сф.Вместо това те ги взеха.Вратарят ви го гледам вече няколко мача....изключително слаб, неуверен и посредствен.Колев на негов фон беше феноменален.Тоя мач с Ботев...трудно ще вземете нещо.
Що бе,за Вас е по-добре да падат-един конкурент по-малко в борбата за оцеляване.Cooler написа:Успех, дано биете.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта