ПОБЕДА !
Локомотив (София) - Черноморец (Бургас) FT.2-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Re: Локомотив (София) - Черноморец (Бургас) 12.08 от 18:00
Победа за нас ! 0:2 в момента Локомотив е в криза , треньорският пост се клати така че ще ни бъде по лесно !
ПОБЕДА !
ПОБЕДА !
Кокала вече не ни е треньор, така че махайте снимката. Който и да дойде ще е по-добър от тоя некадърник. Дано за една седмица да вдигне момчетата, че мача е много важен. Прогноза 1-0 с голяма мъка.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
LOKOMAN написа:Кокала вече не ни е треньор, така че махайте снимката. Който и да дойде ще е по-добър от тоя некадърник. Дано за една седмица да вдигне момчетата, че мача е много важен. Прогноза 1-0 с голяма мъка.
А кой е новият ви треньор ?
Еми ще е добре да бием, но нещо не ми е оптимистично за този мач. Въпреки това, ако понеделника си го освободя, ей я къде Софията, ще изпробвам и новата магистрала 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Локомотив (София) - Черноморец (Бургас) 12.08 от 18:00
Bourgas написа:Еми ще е добре да бием, но нещо не ми е оптимистично за този мач. Въпреки това, ако понеделника си го освободя, ей я къде Софията, ще изпробвам и новата магистрала
Ако успееш да се освободиш, ще ти пиша да се разберем, че и на мен ми се идва нещо.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
cena62 написа:Bourgas написа:Еми ще е добре да бием, но нещо не ми е оптимистично за този мач. Въпреки това, ако понеделника си го освободя, ей я къде Софията, ще изпробвам и новата магистрала
Ако успееш да се освободиш, ще ти пиша да се разберем, че и на мен ми се идва нещо.
И на мен
Добре, ще се чуем, но ще бъде чак неделята.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]-
k.dimitrov
- Контакти:
LOKOMAN написа:Кокала вече не ни е треньор, така че махайте снимката. Който и да дойде ще е по-добър от тоя некадърник. Дано за една седмица да вдигне момчетата, че мача е много важен. Прогноза 1-0 с голяма мъка.
Ако са махнали Кокала е голям плюс за нас. Досега Херо няма победа срещу него, изключвам реванша за купата, но в общия резултат пак победи Кокала. Съмнявам се дали има и равен мач.
Успех на Черноморец.
Ivo-Chernomoretz написа:LOKOMAN написа:Кокала вече не ни е треньор, така че махайте снимката. Който и да дойде ще е по-добър от тоя некадърник. Дано за една седмица да вдигне момчетата, че мача е много важен. Прогноза 1-0 с голяма мъка.
А кой е новият ви треньор ?
Обещаха във вторник да кажат.