Черноморец спечели наградата за Fairplay в А група
Подгласници - няма кой
То всъщност е тъжно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Черноморец спечели наградата за Fairplay в А група
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Мъри: Нашият футбол се нуждае от отбори като нас, Литекс и Черноморец
Ivo-Chernomoretz написа:Мъри: Нашият футбол се нуждае от отбори като нас, Литекс и Черноморец
Жоржиньо написа:Единият със сигурност е Любимец,другия според мен е Пирин и третия нямам представа кой е...
ShooterMan написа:Аааа,естествено е да са ви блокирали лиценза след ЦИРКА,който направихте с Локо Сф.Заради вас се наложи на иначе голееееемия меценат на футбола,тоя дето строи,тоя дето гради - Гриша "Дупедавеца" Ганчев да се огъзи на Локо Сф с 1:2,а после и ЦСКА трябваше да прави същото.Как посмяхте?Вие знаете ли,че накарахте цялото БФС да се изложи така и онея отворените да им лъсват кирливите ризи?Хахахаха,дупе да ви е яко.А наградата ви е фалш,аз бих я връчил на Гриша Ганчев и Литекс и на ЦСКА с видинския влах,да си я поделят
Ivo-Chernomoretz написа:ShooterMan написа:Аааа,естествено е да са ви блокирали лиценза след ЦИРКА,който направихте с Локо Сф.Заради вас се наложи на иначе голееееемия меценат на футбола,тоя дето строи,тоя дето гради - Гриша "Дупедавеца" Ганчев да се огъзи на Локо Сф с 1:2,а после и ЦСКА трябваше да прави същото.Как посмяхте?Вие знаете ли,че накарахте цялото БФС да се изложи така и онея отворените да им лъсват кирливите ризи?Хахахаха,дупе да ви е яко.А наградата ви е фалш,аз бих я връчил на Гриша Ганчев и Литекс и на ЦСКА с видинския влах,да си я поделят
Фалш ли е ? Я завиждай там мирно - а яд те е ,че ХЕРО играе честен футбол нали , а не си спомняш когато треперихте за оставането ви в А група
lz1tmw написа:Ivo-Chernomoretz написа:ShooterMan написа:Аааа,естествено е да са ви блокирали лиценза след ЦИРКА,който направихте с Локо Сф.Заради вас се наложи на иначе голееееемия меценат на футбола,тоя дето строи,тоя дето гради - Гриша "Дупедавеца" Ганчев да се огъзи на Локо Сф с 1:2,а после и ЦСКА трябваше да прави същото.Как посмяхте?Вие знаете ли,че накарахте цялото БФС да се изложи така и онея отворените да им лъсват кирливите ризи?Хахахаха,дупе да ви е яко.А наградата ви е фалш,аз бих я връчил на Гриша Ганчев и Литекс и на ЦСКА с видинския влах,да си я поделят
Фалш ли е ? Я завиждай там мирно - а яд те е ,че ХЕРО играе честен футбол нали , а не си спомняш когато треперихте за оставането ви в А група
Споко бе градски. Не усети ли , че пише с ирония. Подкрепя Черноморец.
hd29 написа:Жоржиньо написа:Единият със сигурност е Любимец,другия според мен е Пирин и третия нямам представа кой е...
Нефтохимик и Любимец до колкото разбрах не са в тая група,бих заложил на Черноморец и ЦСКА,за третия нямам идея
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост