Devian написа:Ако сме с днешния състав и смятат така да играят по-добре да си останат в Бургас и да започнат подготовка за мача с Ботев
Няма да се с днескащният състав определено . Смисъл Паланков , Фо-поре и Уатара се завръщат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Devian написа:Ако сме с днешния състав и смятат така да играят по-добре да си останат в Бургас и да започнат подготовка за мача с Ботев
ЦСКА-р написа:we are the champions написа:И двата отбора сме много зле.... така де се пак мача е на Армията и мисля ,че няма да загубим
Прогноза 1:0 но не изключвам и х-а.
А бе то и с Литекс беше на "Армията"... не съм оптимист относно тоя мач, неможах да гледам Черноморец днес, но фактът, че и те са допуснали домакинска загуба на говори добре за тях. Надявам се да бием.
Искам си Акаунта написа:Devian написа:Ако сме с днешния състав и смятат така да играят по-добре да си останат в Бургас и да започнат подготовка за мача с Ботев
Не го брой мача с Ботев - вече е изигран . Най-реалистично е да се чакат първи точки от мача с Монтана
Искам си Акаунта написа:Ако трябва да давам прогноза за мача . Ще спечели ...
... щерка ми . Защото ще си остана в Бургас да и направя палачинки
sin4ec написа:Искам си Акаунта написа:Ако трябва да давам прогноза за мача . Ще спечели ...
... щерка ми . Защото ще си остана в Бургас да и направя палачинки
Това е хубаво, да има палачинки! И моят келеш обича, хеле със сладко от ягоди...Аз по-харесвам със сирене! А мача-мисля, че ЦСКА ще победи, обаче не съм съвсем сигурен. Защото на Чц днес липсваха хора, които след седмица ще играят. А пък Левски днес играха добре, мани тия Спайс платинум-лявата зона на атаката е изненада за нас, камо ли за противника! Едно момче от Бургас жал ми стана за него, дето Гари му махна джипиеса с петичката.В ЦСКА няма такива екстри, ще видим какво ще стане. 1X.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта