Съдийски отсъждания на рефера в Ловеч (видео)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Съдийски отсъждания на рефера в Ловеч (видео)

Мнениеот shotgun blues » 10 дек 2012 13:10

Изсмях се на "Неотсъдената засада на Галин Иванов " ....който е напълно покрит от 2 - ма защитника :shock: А за картона ..Георги Миланов излиза сам срещу вратаря,защитника който е повстрани ми се струва ,че няма как да стигне МИЛАНОВ ако национала продължи без да бъде спиран от защитника с картона
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 дек 2012 13:10

Bourgas написа:При червения картон страничния даже не размаха флагчето, това стана фронтално от мен. играта си беше борба. Глупостта да ми кажеш, че бил в по-добра позиция и за това има червен картон няма да я коментирам. При тъча, за който говориш съдията си размаха байряка, но после видя главния и дигна тъч за Осъм. Преди това за единоборствата нещо да кажеш? Това леке Миланов не спря да псува и блъска съдията цял мач, никакво наказание. Венци без фаул в 5-тата минута си го отнесе, за да мълчи. А за играта с ръка да кажеш нещо? А за засадата при гола? Бахти коментаторите злобни. В дивия.

Слушай бе синко, не знам аз кой говори глупости. Ако има двама футболисти, единия до едната тъч линия, другия до другата, противник пробива на 30-тия метър през единия фланг и онзи го събаря като не е последен в отбраната щото другия отгоре е на 2 метра по-назаде какво точно е? Остава ли сам срещу вратаря - остава. Предотвратява ли се явна голова ситуация - предотвратява се. Ходи малко почети правилника и после ми се прави на интересен. А кой е леке и кой не е едва ли си ти човека който да го каже, ясно?
Последна промяна от urkoto на 10 дек 2012 13:11, променено общо 1 път.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 дек 2012 13:10

urkoto написа:
калпазанчо написа:Двата обратни фала са само черешката на тортата ;) 90 минути неадекватно поведение на главния. Нека видим какво ще кажат останалите за тях и за червения картон. А по въпроса за Миланов - много добър футболист, както казах ЕВАЛА на Литекс за школата! За футболните му качества и за характера му нищо не съм казал. Казвам само, че 5 минута за лек простест на 10 метра от съдията с вдигнато ръце - жълт карт за нападателя в синьо. Следва протест със физически контакт на ръката на Миланов по рамото на рефера и бурно викане в знак на протест. Не говорим за Миланов и постъпката му, а само показвам един от странните моменти в мача и конкретно съдийската тройка.
п.п. И двата отбора играха футбол, за което ЕВАЛА! И все пак странно защо единия беше как да го наречем - ощетен, за сметка на другия. Или пак след 6 месеца ще гледаме някое клипче в някой ресторант :evil:

Добре бе, въртиш го, сучиш го, ама кажи за дузпата миналата година на Колев. Не помня да сме гледали клипчета после как съдията е похапвал паламуди в някой бургаски ресторант, даже и рев не сме надигали, а доколкото помня мача не го взехме, а не е като да не беше много важен. Тъй че какъв е проблема? Щом могат да грешат в наш ущърб срещу вас, защо да не могат да грешат и във ваш ущърб срещу нас? Още повече, че както казах за мене няма нищо кой знае какво от тоя клип освен 2 фала и един картон дето ок приемам тезата ти, че е спорен (на фона на ситуацията с Миланов която описваш)

Първо, беше помолено да се изказват само безпристрастни. Второ, дай клипа да видя и ще коментирам. Трето, ти паламуд и жена по бански на живо виждал ли си, градски?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 дек 2012 13:12

Bourgas написа:Първо, беше помолено да се изказват само безпристрастни. Второ, дай клипа да видя и ще коментирам. Трето, ти паламуд и жена по бански на живо виждал ли си, градски?

Само безпристрастни ли бе, меден рудник? Че ако само безпристрасни пишат в тая тема, ти какво правиш тука бе, бургадидаски?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 дек 2012 13:13

urkoto написа:
Bourgas написа:Първо, беше помолено да се изказват само безпристрастни. Второ, дай клипа да видя и ще коментирам. Трето, ти паламуд и жена по бански на живо виждал ли си, градски?

Само безпристрастни ли бе, меден рудник? Че ако само безпристрасни пишат в тая тема, ти какво правиш тука бе, бургадидаски?

Чакам ей такива селски пости като теб да се появят, за да ми оправят деня ;) Хайде марш да пасеш кокошките 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 дек 2012 13:36

Черноморец, научете се да губите с достойнство!
Набързо изгледах и жалко, че видеото не може да се гледа на цял екран за да съм по-конкретен, но някои от "спорните" положения ги виждам правилно отсъдени.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 10 дек 2012 13:42

И на двата отбора треньорите са известни с голямото си ЕГО и арогантност ...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

milarodino
Контакти:

Мнениеот milarodino » 10 дек 2012 13:46

Няма кой знае какви сопрни отсъждания, които да са повлияли на резултата. Аз лично бих дал червен картон на футболиста на ЧЕрноморец, който получи само жълт в началото на клипчето. Такъв удар в гърба, след който главата на момчето от Литекс даде откат и той падна на земята е откровена гаменска проява, която трябва да се санкционира с червен картон. Нищо общо с опит за игра с топката, а брутално блъскане. Червения картон си е червен картон по всички правила на играта. Спира се голова атака с изблъскване на атакуващия футболист от пазещия го защитник. Никаква засада преди гола! Личи си, че играча на Литекс е на една линия със защитниците. Пък и да не е, кой ще ми обясни как влияе на играта и изобщо по какъв начин благоприятства това му положение успешното завършване на атаката на Литекс.

По старнното е как Ахмет Ахмет беше наказан до Нова Година след мача между Левски и Ботев в началото на ноември, а в неделя свири мача между ЦСКА и Локо Сф!? Срещу Ботев той определено подпря здраво "сините", като спести два чисти червени картона на играчи на Левски и отмени 100 % редовен гол на Ботев през първото полувреме! Излиза, че наказанието му е било само за пред хората и бързо беше върнат в играта отново. Това аз наричам поръчково съдийство с дейното участие на БФС!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 10 дек 2012 13:49

Поне не са ви вкарали 4 нередовни гола, както се случи в нашия мач там (несъществуваща дузпа и 3 гола от засада) :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
оцелот
Контакти:

Мнениеот оцелот » 10 дек 2012 14:08

че съдиите са неадекватни спор няма, но 90 % от спорните отсъждания са си правилни според мен. Има няколо обратни фаула но като всяка мишка и този го е свило сърчицето. Напоследък и в световен мащаб се преекспонират съдийските грешки а се отделя прекалено малко внимание на футбола, който се играе, а у нас за съжаление той е ужасен. Грешките допускани от футболисти и треньори са многократно превишаващи тези на съдиите но така е по-лесно да оправдаем лошия резултат.

Върни се в “Черноморец”