Ботев Пловдив-Черноморец Бургас - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев Пловдив-Черноморец Бургас 26.08.2012
0-1 ми се иска , но 1-1 е по реален 

- калпазанчо
- Контакти:
LOCO PLOVDIV 1926 написа:1-2 и викове за оставка на Феро.Херо има симпатии към другият пловдивски отбор и ще се опита да зарадва феновете на Локомотив с една победа на Черноморец над Ботев.
Дай боже ние да победим, ама аз не съм оптимист...Като гледам каква трагедия сме....нямаме идея как се вкарва гол, камо ли 2........

[center]Member of Old School Boys [/center]
Победа за Черноморец.Очаквам съвсем друга игра на Черноморец в следващите мачове.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
[offtopic]
Сутрин става, вечер ляга, все за Ботев мили, що е то?[/offtopic]
Трудно ще ви е на Колежа! Надявам се на повече подкрепа от Бургас, за да стане хубав сблъсък по трибуните. На терена, Ботев ще играе красиво и атрактивно, както срещу Левски и Славия. От Херо зависи, дали ще стане отворен и приятен двубой или ще затвори играта. И в двата случая сме длъжни да вземем трите точки. Успех в подготовката за мача. Съберете се повече и заповядайте да гледаме мача заедно!
LOCO PLOVDIV 1926 написа:1-2 и викове за оставка на Феро.Херо има симпатии към другият пловдивски отбор и ще се опита да зарадва феновете на Локомотив с една победа на Черноморец над Ботев.
Сутрин става, вечер ляга, все за Ботев мили, що е то?[/offtopic]
Трудно ще ви е на Колежа! Надявам се на повече подкрепа от Бургас, за да стане хубав сблъсък по трибуните. На терена, Ботев ще играе красиво и атрактивно, както срещу Левски и Славия. От Херо зависи, дали ще стане отворен и приятен двубой или ще затвори играта. И в двата случая сме длъжни да вземем трите точки. Успех в подготовката за мача. Съберете се повече и заповядайте да гледаме мача заедно!
Иска ми се да съм оптимист ама съм малко песимист.Дано играем добре пък другото само ще дойде.....
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!
Дано стане хубав мач. Досега и двата мача на Ботев Пловдив бяха хубави, защо не и третия да бъде такъв. Като прогноза очаквам Х - 0:0 или 1:1 или минимална победа за нас.
- natrapnika
- Контакти:
Вчера Ботев се изправиха срещу много силен Левски и категорично загубиха. Но в отбора от Пловдив има голяма класа вижда се че играят приятен за окото атакуваш футбол. Има много нови момчета в отбора им на който им трябва време да се сработят. За Черноморец какво да кажа снощи без малко да загубят накрая от слабия отбор на Цска. След мача вратаря им Стоян Колев ясно каза че нямат потенциал за нещо голямо през този сезон. А за предстоящия мач си мисля че Ботев най сетне ще покажат истинската си класа и ще накажат жестоко безъбите акули. А и фактора домакинство е много важен който е ходил на колежа знае много добре какъв "АД" правят бултрасите за всички гостуващи отбори. Моята прогноза е 3:0 с два гола на Иван Цветков и един на новата звезда в "А" група Вандер Виера.
natrapnika написа:Вчера Ботев се изправиха срещу много силен Левски и категорично загубиха. Но в отбора от Пловдив има голяма класа вижда се че играят приятен за окото атакуваш футбол. Има много нови момчета в отбора им на който им трябва време да се сработят. За Черноморец какво да кажа снощи без малко да загубят накрая от слабия отбор на Цска. След мача вратаря им Стоян Колев ясно каза че нямат потенциал за нещо голямо през този сезон. А за предстоящия мач си мисля че Ботев най сетне ще покажат истинската си класа и ще накажат жестоко безъбите акули. А и фактора домакинство е много важен който е ходил на колежа знае много добре какъв "АД" правят бултрасите за всички гостуващи отбори. Моята прогноза е 3:0 с два гола на Иван Цветков и един на новата звезда в "А" група Вандер Виера.
Кажи нещо за Нефтохимик,как играха,беше ли пълен сектора за гости или си поредния форумен мишок който само плюе по Черноморец.И стига с този слаб ЦСКА.Ти гледали мача?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- slash1912
- Контакти:
За мен отбора на Черноморец е пълна загадка,защото от двата му мача този сезон не съм гледал и минута.Затова прогноза ми е трудно да давам,но все пак си мисля,че предвид добрите ни игри и фактора домакинство ще го докараме до 1:0.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]