1:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
greenandwhite написа:nakamura написа:green flowers
както винаги учтив и прецизен .
пусни в некой евроФутболче
Проверих в програмата го няма. Иначе да не мислиш че нямаше да го играя.![]()
kambata написа:[offtopic]Бива ли такава снимка на Ферарио да сложите бе[/offtopic]
За разлика от повечето футболисти, треньори и футболни деятели, Ферарио Спасов не понася чалга. Слуша хард рок и метъл, като любимата му група са „Рамщайн“. Твърди, че докато ги слуша, си почива. Предпочитана форма на релакс за Феро, също така, е и риболовът.
Pupper_ написа:Дано няма контузени, че терена във Велинград не изглежда много добре. Резултата е без значение. То при 10 смени, не може да се добие реална представа за нивото на сработване в отборите. По-скоро ще се радвам да видя индивидуалните качества на новите в Ботев. За състава от Бургас нищо не знам. Имат ли нови, кога са се събрали, в какъв етап им е подготовката. Но утре ще ги видя и после ако мога ще си кажа мнението на лаик
subzero написа:Не знам дали има смисъл да пиша в тази тема. Темите за контроли за мен нямат смисъл. Да ме извинява автора,ама теми за контроли правят фенове на отбори,които искат да си начешат егото,че са били девойките на 5-ия в Малта през подготовката в Турция. Както и да завърши този мач,едва ли има някакво значение за моментното състояние и развитието на отборите.
П.П. До зелените приятелки....Ако обичате близкайте дупета в друг форум. Тук е грозно и мирише....на изгоряла нафта.
100 години 100 написа:subzero написа:Не знам дали има смисъл да пиша в тази тема. Темите за контроли за мен нямат смисъл. Да ме извинява автора,ама теми за контроли правят фенове на отбори,които искат да си начешат егото,че са били девойките на 5-ия в Малта през подготовката в Турция. Както и да завърши този мач,едва ли има някакво значение за моментното състояние и развитието на отборите.
П.П. До зелените приятелки....Ако обичате близкайте дупета в друг форум. Тук е грозно и мирише....на изгоряла нафта.
Нима? За тва ли предната контрола, когато ни бихте 3:0 се скъсахте да ни гърчите?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта