Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов

Мнениеот masona84 » 30 юни 2012 00:14

burgazliqta написа:Ех тез мазути бре :o Голяма завист, голямо нещо. Има ли тема в която не сте писали и не сте възхвалили вашия нищожен Нефтохимик.

Този"нищожен" Нефтохимик има по-големи успехи от твоя отбор,направи си извода сам щом този" нищожен" отбор е постигнал повече от ПСФК-то какъв следва да бъде отбора от АКАЦИИТЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 юни 2012 00:19

FCH написа:Баце Бойко се е уредил и с банкет! Вижте къде са го поканили феновете!

Продължаваш да ми доказваш тезата 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 юни 2012 00:21

masona84 написа:
burgazliqta написа:Ех тез мазути бре :o Голяма завист, голямо нещо. Има ли тема в която не сте писали и не сте възхвалили вашия нищожен Нефтохимик.

Този"нищожен" Нефтохимик има по-големи успехи от твоя отбор,направи си извода сам щом този" нищожен" отбор е постигнал повече от ПСФК-то какъв следва да бъде отбора от АКАЦИИТЕ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

За мен Финал за Купата е по-голям успех в онези години, когато освен Левски и ЦСКА друго не вирееше, от колкото 2 място и Купа в мутренските години. Успех ли бе отпадането от "А" група с най-висок бюджет? И тогава на домакинства ходихте по 50 човека общо на "Храма" заедно с мен (нещо, което упорито се опитвате да ме откажете да правя и успявате), точно когато отпадахте, а Черноморец беше с 300 човека агитка на мача си за оставане в "А" група в Добрич.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 30 юни 2012 00:27

Bourgas написа:
masona84 написа:

За мен Финал за Купата е по-голям успех в онези години, когато освен Левски и ЦСКА друго не вирееше, от колкото 2 място и Купа в мутренските години. Успех ли бе отпадането от "А" група с най-висок бюджет?

За теб е нормално пристрастен си,но за всеки друг няма как да е на твойто мнение не си обективен.Ти наистина ли вярваш че това отпадане не беше целенасочено и планирано,остави бюджета на страна, да не те питам какво постигнахте с 15млн при Балъков.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 юни 2012 00:30

Аз нищо не съм постигнал във футбола. Отборът успя да не отпадне и да завлече още няколко милиона. Това успя. Ако си мислиш, че се гордея с това, жестоко се лъжеш. А иначе от това, което си ми цитирал, не виждам нещо необективно.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 юни 2012 00:33

Пфуу да не видат нещо от мазутити . Мазуте говори с Бойко , подарява шалчи , акулите и те така ...тц,тц,тц .
А иначе мазута тас година за п-то вече Нефтохимик 1932 ли ще са :?
Глеам сека година градират в основаването си 2008 , 1986,1981, 1962 .. сега коя година е наред :?:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 30 юни 2012 00:33

Bourgas написа:
masona84 написа:

За мен Финал за Купата е по-голям успех в онези години, когато освен Левски и ЦСКА друго не вирееше, от колкото 2 място и Купа в мутренските години. Успех ли бе отпадането от "А" група с най-висок бюджет? И тогава на домакинства ходихте по 50 човека общо на "Храма" заедно с мен (нещо, което упорито се опитвате да ме откажете да правя и успявате), точно когато отпадахте, а Черноморец беше с 300 човека агитка на мача си за оставане в "А" група в Добрич.

Ние имаме гостуване във Варна на Спартак 26 автобуса,да не си мерим....

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 юни 2012 00:36

Да, имате, не отричам. Бяха безплатни, Варна е наблизо, а Нефтохимик по това време мачкаше наред и не беше застрашен от изпадане. Отделно нали не мислиш, че всички са били фенове на отбора. Че ако са били, защо сега не отиват на 5 км от Бургас в Долно Езерово да гледат?
Ако ще си ги мерим, в Хасково Черноморец срещу Левски са били 7000, неорганизирано и с пари.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 30 юни 2012 00:38

masona84 написа:Ние имаме гостуване във Варна на Спартак 26 автобуса,да не си мерим....

С главни действащи лица организаторите на "агитката" Ви , феновете на Черноморец :lol:
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 юни 2012 00:40

Bartolomej написа:
masona84 написа:Ние имаме гостуване във Варна на Спартак 26 автобуса,да не си мерим....

С главни действащи лица организаторите на "агитката" Ви , феновете на Черноморец :lol:

Ау, това го забравих, верно... Същите тези, които пътуваха с тях, направиха ги агитка и ги научиха на фенство :) А те сега, нали българска работа все пак, като станаха повече, взеха да ги подиграват и заяждат, че и искат да се бият. Ама отиват по 3-4 пъти повече :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”