Призив към феновете на Черноморец.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Призив към феновете на Черноморец.

Мнениеот k.dimitrov » 24 апр 2012 21:28

hristo1306 написа:Какви времена дойдоха еййй ! Призив да напълним стадиони и зали ! А на времето билетите свършваха за минути. Но какъв баскетболен отбор имахме тогава !!! Мачкаха всичко на ред. Нека си спомним за покойния Б Брънзов, за Ст Костон, Ат Стоянов, Ив Георгиев, Йорданов - великолепна /ненадмината / петорка. За мачовете в Бургас за купата билетите свършваха за минути. Истинско чудо беше да се вредиш с билет за мачовете в зала "Изгрев". Тук свеждаха глави ненадминати майстори като Голомеев, Пейчев, П Маринов, Г Христов /сапуна / Г Младенов. Най - голямото чакане за билет е било не за футбол, а за баскетболен мач. Когато "Черноморец" играеха в ЕТ /спомням си с белгийски отбор, когато угасна тока / загубихме с 1 т разлика в двата мача. Тогава съм чакал 6 часа за билет /не ходих на училище дори / Спомням си, че беше на площадката В Левски ,спортни имоти . А и времето беше много студено, но упоритостта ми бе възнаградена. Пожелавам победа на отбора и дано залата се понапълни - навремето беше много малка, оставаха хиляди извън залата, дано дойдат пак такива времена !

Ицо, помня ги тези години, в залата ставаше страшно. А и имахме прекрасни баскетболисти, Бургас просто бълваше баскетболисти, въобще ненадмината школа, може би само Балкан ни съперничеше. Два пъти печелихме купата, колко пъти сме били медалисти, малко все не ни достигаше за първото място. Може би, защото все не успявахме да задържим всичките си таланти. Емоциите в залата бяха безподобни, там нямаше един спокоен човек, всички викаха, тропаха с крака, с ръце, запомняща се атмосфера. Не искам да продължавам списъка, който си го започнал, защото сигурно ще пропусна някого. Ако някога се завърне тази атмосфера в залата бих бил щастлив, по-младите просто са пропуснали нещо невиждано на друго място в Бургас.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 24 апр 2012 21:51

Аз също ще се опитам да дойда и сигурно ще взема още едни френд, но не знам какви планове могат да ми иникнат за утре. Ако съм свободен ще дойда. ;) Нека подкрепяме Черноморец не само на футболни мачове, а и на баскетболни, борба и т.н.
[center]Изображение[/center]

toto51
Контакти:

Мнениеот toto51 » 24 апр 2012 22:19

Ако свърша на време с ангажиментите си ще дойда и аз.Лошото е,че не работя с фиксирано работно време и всичко зависи от клиентите ми.Но ще се постарая да бъда там , аз също помня ГОЛЕМИЯ БАСКЕТБОЛЕН ОТБОР НА ЧЕРНОМОРЕЦ.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 24 апр 2012 23:17

Аз съм там на 100%. Молбата ми е наистина да се съберем повече хора. Все пак това е наша идея, която представихме на ръководството. Не може да не сме доволни, че за има няма седмица ни сбъднаха толкова много желания....Знам, че не на всички им е симпатичен този спорт,но...За това пък от ръководството казаха, че ще ни оставят да седим до който си искаме футболист. Кеф ти да седиш до Аатиф Шаешу, кеф ти да седиш да си побъбриш със Чиликов, Тинката, Големия Траян Дянков, Асис, Боли, Венци Христов, Цоньо (да не ги избриявам сега всичките ни любимци)..........Освен това може да си синхронизираме песните с тези на бригадата...Че малко синхрона още ни убягва...Който може да вземе и касови ленти, знаме, свирки, тромпети и т.н.
Това е последния мач на баскетболния Черноморец за този сезон. Играят срещу много силен съперник. Доколкото знам момчетата не са взимали заплати, играят пред почти празни трибуни и нещо нямат настроение. Това е един уникален повод да "измерим" силата на фенската подкрепа...Да видим можем ли наистина да "вдигнем" отбора...
Освен това ще имаме шанса освен да скъсим дистанцията до отбора (футболния) и да пробваме да надъхаме футболистите за мача с Миньор...
Наистина моля за сериозна подкрепа. Независимо дали от Синята Бригада, Олд Скуул Бойс, Сини Акули, или други хора. Доведе и приятели, роднини, съученици, съседи, гаджета, деца и т.н.
Само да ви споделя, че цялата тренировъчна прорама на акулите е била пренаредена само и само за да могат да присъстват на този двубой...И пак казвам - идеята е наша, нека не я компрометираме! Както се изразиха от ръководството: ние сме направили няколко компромиса, зада може отбора да присъства на този двубой...
До утре, приятели!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 апр 2012 10:00

Аз съм там. Светльо ( Груд) също ще дойде...
ПС: Ники ( Кдимитров) - И Михов ще идва. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 25 апр 2012 10:07

ntodorov написа:Аз съм там. Светльо ( Груд) също ще дойде...
ПС: Ники ( Кдимитров) - И Михов ще идва. :)

Михо е луд по баскетбола.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 25 апр 2012 14:25

Няма да мога да дойда на мача. :( Току що ми излезе неотложен ангажимент за 18 и 30. Ще вдъхвам морална подкрепа на момчетата и дано победят. ;)
Последна промяна от burgazliqta на 25 апр 2012 14:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 апр 2012 14:28

burgazliqta написа:Някаде ще се събирате ли да съм с вас, че сам не ми се ходи :?:

Пред залата към 17.30 часа мисля аз.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 25 апр 2012 14:31

ntodorov написа:
burgazliqta написа:Някаде ще се събирате ли да съм с вас, че сам не ми се ходи :?:

Пред залата към 17.30 часа мисля аз.

За жалост за 5 минути нещата могат да претърпят обрат :( :( . Така ми се идва, ама няма как да си отменя работата. Съжалявам много. Дано баскетболните акули схрускат рилски спортист. ;)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 апр 2012 16:24

Росен Бърчовски е тренер на Рилецо до колкото имам спомини . Не съм оптимист ,че можем да измъкнем повече от равенство в тази среща . Дано ме опровергаят момчетата .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”