Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Мнениеот калпазанчо » 28 мар 2012 17:33

Отделно Тоше, аз доколкото разбрах 27 лева е с ДДС! Освен това имаме идея да си сложим едно корабче отпред на гърдите, нещо като спонсор, като идеята е да е от онези старите платноходи, асоциацията е със нещо морско и старовремско. Освен това така ще има какво да се вижда отпред когато си с анорак върху фланелката, това което Акаунта изрази като забележка.
Нещо от сорта, но в синьо или бяло:
Изображение
[center]Member of Old School Boys [/center]

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 28 мар 2012 17:58

Много добре замислено.Томата може малко да свали цената поне на 25лв.И да не се прай на бизнес мен,и без ддс може има начин,ако иска да помогне като бивш крадец(президент).Даже ако махнете фракцийката цената ще падне повече,ще има по-голям интерес към иначе не лошата идея "ЛАЗУР" ДА ПОСИНЕЕ

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Мнениеот Черноморец Бургас » 28 мар 2012 18:45

правете ги без промини супер як дизайн !!!!
ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 мар 2012 19:11

Еми той за толкова ги дава. И да напишем едно нещо или 200, цената е една и съща, за това съм го сложил тук този модел, за да го видите и дадете идеи. В интерес на истината, днес бяхме там 2 часа... Неусетно минаха, казвайте каквото сметнете за добре, за да може следващия път вече да отидем и да изчистим и подготвим моделите.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 28 мар 2012 20:46

И на мен ми харесва дизайна , искам и аз една :) ! А да питам , размерите отговарят ли си , защото тази която имам на Томи (на Черноморец) е М , и въобще не отговаря на размера си (по голяма е !)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 мар 2012 21:16

petkan написа:Миро, първо това го правим за нас, а не за подрастващите. Доста е скъпичко за тях. Както Тошко написа, това са си истински футболни фланелки и струват пари. За подрастващите ще има доста по-евтин вариант - този на Коцето.
Ако гърба стае лице, както ти казваш, какъв ще е гърба тогава? Дай идея.
А за по-студените дни можем да измислим някакви анораци или полушуби отделно, но това с времето. Все пак наближава лято, а не зима ;)

Както навсякъде по света на гърба е името на отбора - изписано хоризонтално . Както каза калпазанчо на кафето , акулата вече е разпознаваема и се губи ефекта когато е на гърба . Също така вместо на яката Черноморец може да е изписано на ръкавите . Или само на единия .
п.п Имам и други идеи , но най-вероятно ще е по-скъпо . Примерно на гърба над надписа Черноморец , с по малки букви както имената на играчите да са изписани нашите форумните названия . :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 мар 2012 21:21

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:Миро, първо това го правим за нас, а не за подрастващите. Доста е скъпичко за тях. Както Тошко написа, това са си истински футболни фланелки и струват пари. За подрастващите ще има доста по-евтин вариант - този на Коцето.
Ако гърба стае лице, както ти казваш, какъв ще е гърба тогава? Дай идея.
А за по-студените дни можем да измислим някакви анораци или полушуби отделно, но това с времето. Все пак наближава лято, а не зима ;)

Както навсякъде по света на гърба е името на отбора - изписано хоризонтално . Както каза калпазанчо на кафето , акулата вече е разпознаваема и се губи ефекта когато е на гърба . Също така вместо на яката Черноморец може да е изписано на ръкавите . Или само на единия .
п.п Имам и други идеи , но най-вероятно ще е по-скъпо . Примерно на гърба над надписа Черноморец , с по малки букви както имената на играчите да са изписани нашите форумните названия . :mrgreen:

Миро, технологията е една и съща и няма значение какво и къде пишеш. Цената е една и съща и за един и за 40 надписа :) Без значение къде ще са те :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 мар 2012 21:25

За тези, които не харесват този вариант, може да се направи друг. Миро примерно предлага гърбът да мине на лицето. ОК, Миро, дай идея за гръб. Разбрахте, че цената е 27 лв. За детските е 20-22-24 лв. Това е - с или без ДДС - няма значение. Моля тези, които нямат намерение да се оборудват с такава фланелка да не изразяват мнение какъв да бъде дизайна. Така само превръщаме темата в лаладжийница и по-добре да я преместим там тогава. Това са спортни футболни фланелки, каквито използват отборите за официалните си мачове. От фирмата - производител ни гарантират, че няма да се свият, избледнеят или раздърпат. Както писах по напред, ще има и тенис фланелки, с цени около 5-10 лв., на които също ще трябва да измислим дизайн и който не може да си позволи тези 27 лв., ще си вземе от тях, ако иска.
Правим всичко възможно тази поръчка да се даде до края на седмицата, за да може до 2-3 седмици да ги имаме като готов продукт. Затова още веднъж ви моля, когато казвате, че нещо от дизайна не ви харесва или не е както трябва, съответно да давате и предложения как и какво конкретно да се промени.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 мар 2012 21:48

Момчета, както ги направите. Няма да ходя на изложба с нея. Важното е да е нещо оригинално и отличаващо ни. Отдавна съм над нещата и претенции нямам към никой и нищо стига да се чувствам аз и тези до мен добре...Все пак.
[offtopic]За да не останете с впечатление, че нямам мнение: Аз обичам семплите неща и ненатрапчивите надписи. Лично на мен ми допадна идеята с форумната везана емблема и поло с яка, на , която да пише Черноморец. Поло изработено от качествена материя естествено. Що се касае за спортните фланелки на Томи. Пълен съм с такива, но те са със специфичен надпис, който ме кара да ограничавам похожденията си с тях. :mrgreen:[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 мар 2012 22:10

petkan написа:За тези, които не харесват този вариант, може да се направи друг. Миро примерно предлага гърбът да мине на лицето. ОК, Миро, дай идея за гръб. Разбрахте, че цената е 27 лв. За детските е 20-22-24 лв. Това е - с или без ДДС - няма значение. Моля тези, които нямат намерение да се оборудват с такава фланелка да не изразяват мнение какъв да бъде дизайна. Така само превръщаме темата в лаладжийница и по-добре да я преместим там тогава. Това са спортни футболни фланелки, каквито използват отборите за официалните си мачове. От фирмата - производител ни гарантират, че няма да се свият, избледнеят или раздърпат. Както писах по напред, ще има и тенис фланелки, с цени около 5-10 лв., на които също ще трябва да измислим дизайн и който не може да си позволи тези 27 лв., ще си вземе от тях, ако иска.
Правим всичко възможно тази поръчка да се даде до края на седмицата, за да може до 2-3 седмици да ги имаме като готов продукт. Затова още веднъж ви моля, когато казвате, че нещо от дизайна не ви харесва или не е както трябва, съответно да давате и предложения как и какво конкретно да се промени.

Е , нали казах вече ... Гърба става лице , на гърба хоризонтално пише Черноморец ( с класически шрифт , този на кирилица стои малко странно ) . Над надписа Черноморец с по-малки букви ( може и с различен шрифт или цвят ) името на "играча" . Примерно на гърба в средата - Черноморец в бяло , над него с по-бледо синьо леко с леко извит надпис - petkаn ( както писах по-горе , всеки ще си има фланелка с неговия ник ) ;)
п.п следващо включване по темата - на полувремето на мача

Върни се в “Черноморец”