Gruntax написа:Врагът е Събев. Много хора мразят Черноморец, защото феновете им 1 елементарен плакат не вдигнаха, че искат отборът да играе на стадиона в Акациите.
Добре, значи ти си един от тези, които поне малко мислят. Събев е врагът, точно така и повярвай в момента е повече враг за Черноморец от всеки един до сега (с тия задължения и кредити, и какво ли още не). Аз например не мога да намразя Нафтата заради ръководството или нещо подобно. Мога да спра да идвам, заради феновете, но не и заради името, което ни е радвало бургазлии през средата и края на 90-те години. Верно, малко време, но тогава нямаше и много други поводи за радости. А относно феновете (твърдите такива на Черноморец), съгласи се, че не са организирани, ама хич, но това също не е повод за мразене. Вярвай ми, че повечето фенове не идват на стадиона в Лазур точно поради тази причина и няма никой, който да иска повече от тях, да се играе в Акациите... Но с или без плакати, безсилни сме. И не само аз или ти - всички. Гледай колко много фенове на ЦСКА има в държавата и какво направиха? Ами вашите "приятели" (нарочно в кавички, защото само вие си мислите, че са ви приятели) от Ботев? С голямата масираност какво стана? 10 години, че и повече мъки, идваха на стадиона в Бургас за мачовете си по 10 човека, колкото и имаха Нафтата под името Нафтекс с розовите екипи, големия срам, лично за мен... Ходеха по 50 човека общо на стадиона. И аз бях там, и знам всичко. Повечето от феновете на Черноморец са големи, улегнали хора, нямат намерение да правят простотии, разликата е с по-младите и тези с вряща кръв момчета от Нефтохимик. Примери много за простотии, не му е сега момента. Призовава се за подкрепа и един човек да отиде, отиде. Ако не ви интересува този отбор, не мисля, че трябва и да ви пука колко ходят. Дано си ме разбрал, че мисълта ми се блъскаше в главата бая