Да подкрепим Акулите на Херо в Пловдив !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Да подкрепим Акулите на Херо в Пловдив !

Мнениеот Bourgas » 06 мар 2012 18:50

Gruntax написа:Ние бяхме 300 души в Пловдив на мач от Б група. Вие сте на 3 точки от първото място в А група, 20 души дали ще съберете?

Не, няма да съберем, разбира се. Ще идем ей тука тия 10 човека от форума. Ама какво ти пука на теб, нали отидохте 300 човека в Пловдив? И нали сте истинския отбор на Бургас? :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 06 мар 2012 18:52

И аз така си мислех, че ще сте към 10 души. Очакванията ни съвпадат значи.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 мар 2012 18:54

Gruntax написа:И аз така си мислех, че ще сте към 10 души. Очакванията ни съвпадат значи.

Сега можеш спокойно като си легнеш довечера да заспиш с усмивка на лице :mrgreen: За нас грижа не бери, никой не ви мрази не ви брои. Да не говорим колко хора от тук пишещите имат сигурно много повече общо с Нефтохимик от теб. Лека вечер.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 мар 2012 18:57

Gruntax написа:Кое не съм прочел? :? Само питам какво е вашето мнение, каква бройка смятате, че ще съберете?

Ей това не четеш:
Поправка - След ред катаклизми ние тепърва добиваме ОТНОВО фенска масовост.

Нямаме претенции за бройка. Поне засега. След година ще си ги мерим п.......... ;)

п.п. Радвам се за Нафтата. Аз също съм им фен. Вероятно, откогато ти не си им бил ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 мар 2012 18:59

petkan написа:
Gruntax написа:Кое не съм прочел? :? Само питам какво е вашето мнение, каква бройка смятате, че ще съберете?

Ей това не четеш:
Поправка - След ред катаклизми ние тепърва добиваме ОТНОВО фенска масовост.

Нямаме претенции за бройка. Поне засега. След година ще си ги мерим п.......... ;)

п.п. Радвам се за Нафтата. Аз също съм им фен. Вероятно, откогато ти не си им бил ;)

Петьо, интересното е, че доста новини, които излязаха от този форум, след това бяха обсъдени в техния, едно благодаря не казаха... :( А още по-интересното е, че повечето не разбират кой е техния "враг" и мразят обикновенните фенове. Това е най-тъпото, но се отказах, не мога да променя мисленето на хората...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 мар 2012 19:02

Bourgas написа:Петьо, интересното е, че доста новини, които излязаха от този форум, след това бяха обсъдени в техния, едно благодаря не казаха... :( А още по-интересното е, че повечето не разбират кой е техния "враг" и мразят обикновенните фенове. Това е най-тъпото, но се отказах, не мога да променя мисленето на хората...

Трябва си просвета от време на време. Не се отказвай ;)

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 06 мар 2012 19:04

Врагът е Събев. Много хора мразят Черноморец, защото феновете им 1 елементарен плакат не вдигнаха, че искат отборът да играе на стадиона в Акациите.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 мар 2012 19:12

Gruntax написа:Врагът е Събев. Много хора мразят Черноморец, защото феновете им 1 елементарен плакат не вдигнаха, че искат отборът да играе на стадиона в Акациите.

Добре, значи ти си един от тези, които поне малко мислят. Събев е врагът, точно така и повярвай в момента е повече враг за Черноморец от всеки един до сега (с тия задължения и кредити, и какво ли още не). Аз например не мога да намразя Нафтата заради ръководството или нещо подобно. Мога да спра да идвам, заради феновете, но не и заради името, което ни е радвало бургазлии през средата и края на 90-те години. Верно, малко време, но тогава нямаше и много други поводи за радости. А относно феновете (твърдите такива на Черноморец), съгласи се, че не са организирани, ама хич, но това също не е повод за мразене. Вярвай ми, че повечето фенове не идват на стадиона в Лазур точно поради тази причина и няма никой, който да иска повече от тях, да се играе в Акациите... Но с или без плакати, безсилни сме. И не само аз или ти - всички. Гледай колко много фенове на ЦСКА има в държавата и какво направиха? Ами вашите "приятели" (нарочно в кавички, защото само вие си мислите, че са ви приятели) от Ботев? С голямата масираност какво стана? 10 години, че и повече мъки, идваха на стадиона в Бургас за мачовете си по 10 човека, колкото и имаха Нафтата под името Нафтекс с розовите екипи, големия срам, лично за мен... Ходеха по 50 човека общо на стадиона. И аз бях там, и знам всичко. Повечето от феновете на Черноморец са големи, улегнали хора, нямат намерение да правят простотии, разликата е с по-младите и тези с вряща кръв момчета от Нефтохимик. Примери много за простотии, не му е сега момента. Призовава се за подкрепа и един човек да отиде, отиде. Ако не ви интересува този отбор, не мисля, че трябва и да ви пука колко ходят. Дано си ме разбрал, че мисълта ми се блъскаше в главата бая :mrgreen:

Потребителски аватар
Gruntax
Контакти:

Мнениеот Gruntax » 06 мар 2012 19:23

Вие покажете позиция с плакати, пък даже и да е безмислено...Няма да се охарчите много.
Аз не виждам феновете на Ботев като приятели, просто има известна доза уважение. Все пак както някои от тях признаха не се случва всеки ден да отидат 300 души на техния стадион и да ги надвикат. Както и обратното - по-голяма гостуваща агитка в Бургас от тяхната(с изключение на Левски и ЦСКА) не съм виждал.
Много офтопик стана, но вие го започнахте :mrgreen: .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 мар 2012 19:28

Gruntax написа:Вие покажете позиция с плакати, пък даже и да е безмислено...Няма да се охарчите много.
Аз не виждам феновете на Ботев като приятели, просто има известна доза уважение. Все пак както някои от тях признаха не се случва всеки ден да отидат 300 души на техния стадион и да ги надвикат. Както и обратното - по-голяма гостуваща агитка в Бургас от тяхната(с изключение на Левски и ЦСКА) не съм виждал.
Много офтопик стана, но вие го започнахте :mrgreen: .

Повечето я показват тази позиция с неходене. И за мен то е по-обидното, но няма значение. Успех на Нефтохимик, догодина в "А" и на "Лазур". А останалото, който иска да се записва за екскурзията, добре дошъл е.

Върни се в “Черноморец”