tomatomov197 написа:Д. Борисов каза , че не е бил на мача . Аз ли съм се объркал или някой си измисля нещо ? По тв не го даваха на стадиона .
И аз на този сайт не му вярвам много много, защото знам какви пишат там.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tomatomov197 написа:Д. Борисов каза , че не е бил на мача . Аз ли съм се объркал или някой си измисля нещо ? По тв не го даваха на стадиона .
[/center]
[/center]spridaqdeshkartofi написа:300 фенове на ЦСКАСамо от Варна бяхме 100 човека стига глупости
[/center]
[/center]spridaqdeshkartofi написа:300 фенове на ЦСКАСамо от Варна бяхме 100 човека стига глупости
ntodorov написа:spridaqdeshkartofi написа:300 фенове на ЦСКАСамо от Варна бяхме 100 човека стига глупости
Бяхте около 700 - 800 човека в сектора за гости. Сред нас имаше поне още 200. Абе 1000 червени сърца е имало на стадиона...Това е истината.
[/center]petkan написа:ntodorov написа:spridaqdeshkartofi написа:300 фенове на ЦСКАСамо от Варна бяхме 100 човека стига глупости
Бяхте около 700 - 800 човека в сектора за гости. Сред нас имаше поне още 200. Абе 1000 червени сърца е имало на стадиона...Това е истината.
Ей това е проблема на всеки един стадион, че можем да се преброим
[/center]
[/center]petkan написа:ntodorov написа:spridaqdeshkartofi написа:300 фенове на ЦСКАСамо от Варна бяхме 100 човека стига глупости
Ей това е проблема на всеки един стадион, че можем да се преброим
CSKARCHETO-BS написа:Аз бях на мача и според мен имаше около 700-800 човека в агитката,а по стадиона разпръснати бяхме поне 5000Лично аз гледах мача прав и до мен имаше още 20 човека който гледахме мача и си коментирахме играта на ЦСКА.Ако ви направи впечатление след втория гол на Черноморец стадиона почти се изпразни,тръгнаха си нашите братя умърлушени и нацупени
[/center]
[/center]CSKARCHETO-BS написа:Аз бях на мача и според мен имаше около 700-800 човека в агитката,а по стадиона разпръснати бяхме поне 5000Лично аз гледах мача прав и до мен имаше още 20 човека който гледахме мача и си коментирахме играта на ЦСКА.Ако ви направи впечатление след втория гол на Черноморец стадиона почти се изпразни,тръгнаха си нашите братя умърлушени и нацупени

[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта