Йохен Зайц: В България пият кафе по 5 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Йохен Зайц: В България пият кафе по 5 часа
Този какво е прокопсал толкова в Германия,че сега ни се чуди?Това си е традиция при нас,като не го харесва този начин на живот да се примирява.
Само Черно море.
Toя па клоун много ги разбира, з това играе в А група.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Toя па клоун много ги разбира, з това играе в А група.
И аз това имах предвид.Превзе Германия с футболните си качества и сега рита в нашата А група.

Само Черно море.
- Краставичарят Ганчо
- Контакти:
Ами те германците не знаят как да живеят! Каква полза като вземат по-големи заплати, като пият кафето си почти на крак и вечер в 20 часа почти всички са по домовете си. Чувал съм, че в Берлин например няма нито един пункт като нашите на "Еврофутбол", където да седнеш спокойно да си изпиеш кафето или бирата докато пускаш фиша си. Да коментираш заедно с приятели залозите, да поспориш ако трябва и т.н. ! Там залагат на мачове в някакви кабинки, подобни на нашите за Тото 2 ! Резил, тези хора не знаят как за живеят!
На стар краставичар краставици не продавайте !
А аз не разбрах с какво пиенето на кафе изключва професионализма? Щом ти е свършила тренировката, щом си изпълнил задълженията си, какво ще правиш после си е твой проблем. Дали ще си 5 часа на кафе с приятели/приятелки или ще се наливаш с бира пред телевизора у вас не би трябвало да касае друг, освен теб (стига да не ти се отразява бирата). Тук нещата опират до културни различия и начин на живот. Хората у нас не могат да не се събират с приятели и близки, обичат да контактуват, да споделят, да общуват. Докато в страни като Германия след работа се прибираш вкъщи и не излизаш до следващия ден, пак за работа. Веднъж седмично ходиш на заведение, напиваш се като прасе и после пак от начало. Затова и по-северните народи се учудват на южняшките традиции, даже в много държави заведения като кафетата у нас, въобще не съществуват. Имат си заведения за бързо хранене, барове и дискотеки - да се нахранят, да се напият и да потанцуват като се напият. А кафето е място за общуване, за среща с приятели, за почивка... Но, такива като Зайц трудно ще го възприемат.
Краставичарят Ганчо написа:Ами те германците не знаят как да живеят! Каква полза като вземат по-големи заплати, като пият кафето си почти на крак и вечер в 20 часа почти всички са по домовете си. Чувал съм, че в Берлин например няма нито един пункт като нашите на "Еврофутбол", където да седнеш спокойно да си изпиеш кафето или бирата докато пускаш фиша си. Да коментираш заедно с приятели залозите, да поспориш ако трябва и т.н. ! Там залагат на мачове в някакви кабинки, подобни на нашите за Тото 2 ! Резил, тези хора не знаят как за живеят!
Те за това имат пари. На нас парите ни са малко, но пък отиват за ЖИВОТ. Да ти знам Германията... Мани не ми требва такваз Държава

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- The Sailor Man
Хахахаха,така ли?А Лечков,Стоичков и сие пияни и скачащи в басейните попикаха големите професионалисти в Щатите
.Айде да не ни учи на професионализъм,че бразилците примерно само на плажовете киснат и където не са хванали германците там не са ги пребили от бой 

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"